gelmeyi bırak biz aradık motor arıza diye geriye arayan yok bölge sorumlusunu arıyoruz fabrikayı arayın ben satışa fln bakıyom diyoköylü link=topic=47846.msg503581#msg503581 date=1325598396' Alıntı:hadi bi arayın gelecekler mi.*
samsunlu 165 link=topic=47846.msg482092#msg482092 date=1323037323' Alıntı:benim 80,3 kiliması alize.bir sorun çıkmadı bügüne kadar ama bi arkadaşın 80,4 aldı onun kıliması sorunlu çıktı.genelde kilimarda sorunlar var hehalde. geçengün servise gittim ordada 2 adet kabin yan camı vardı. sordum kısmet 55lerin camlarıda patlamış..beni traktör akıs kesmişti,geçenlerde yazmıştım.traktör yapıldı.herşey garantiden halledildi.tıraktörü tarladan çıkarmak için kepçe ve çekici çağırmıştık.700 liraya yakın para verdik. bu masrafıda karşıladılar.beni satış sonrası hizmetlerde memnun ettiler.2 günde bir arıyor ve traktörde birsorun varmı diye soruyorlar.servisten memnun kaldınızmı diye soruyorlar.bunlar erkuntun geleceği için müşteri memnuniyetinin çok önemli olduğunun bir parçası. yanlız ben traktördeki sorunları sevisten önce fabrikaya yazmıştım,onlarda sağ olsun ilgilendiler.sizde sorunlarınızı gerekli mevkilere bildirirseniz ilgileneceklerini düşünüyorum.sadece servisle işinizi halletmeyin..
o mail olayını bende çözemedim zati ben bi dunya mail attım tık yok sikayet wara yazdım yine yok sonra babamı aramışlar ondada bayinin yardımı ile sonra bana demezmi biz senın mailleri gördük fln şikayet wara vermene gerek yoktu at-*-* illa sövdürcekler4rooster link=topic=47846.msg520654#msg520654 date=1327562252' Alıntı:evet abi servisten fabrikaya küçük olması gereken rutin problemleri bile çözemiyoruz arkadaş mail atmış geri telefonla aramışlar o çok zoruma gitti benim atttığım maillerin haddi hesabı yok telefonlar zaten hattan düşüyor bende istiyordum böyle ilgilenilmesini ama olmuyor
bizim şivede problem var heraldeSmhGwz link=topic=47846.msg520658#msg520658 date=1327562691' Alıntı:o mail olayını bende çözemedim zati ben bi dunya mail attım tık yok sikayet wara yazdım yine yok sonra babamı aramışlar ondada bayinin yardımı ile sonra bana demezmi biz senın mailleri gördük fln şikayet wara vermene gerek yoktu at-*-* illa sövdürcekler