erkunt sahibi olanlar

Ynt: erkunt sahibi olanlar

Her yerde, yazılı ,görsel basında Bakım günlerinin olduğunu, ücretsiz hizmet sunduklarını ben 2008 ' den beni Yozgatta hiç görmedim duymadım. Bu bakım gününe katılan var mı ?

köylü link=topic=47846.msg503581#msg503581 date=1325598396' Alıntı:
hadi bi arayın gelecekler mi.*
gelmeyi bırak biz aradık motor arıza diye geriye arayan yok bölge sorumlusunu arıyoruz fabrikayı arayın ben satışa fln bakıyom diyo
az kaldı çok bardak doluyor..

Dün traktörü çalıştırmak istedim 80e nın marşa bastım akü boşalmış 1 aydır yatıyodu. Td85 2009 tek marsta aldı. Neden bıterkı akü?Hiç başınıza geldımı.

Valla servis bir şey demedı sökün diye 0 traktör neden sökülsün kı akü. Sokup verdim akuyu. Nh yede demedıler sökün diye ama o hiç böyle yapmadı.

fiat 70-56 kullanıcısı olarak diyorum ki, erkunt iyi yolda evet bazı karalamalara ramen yinede başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. döküm kalitesindende eminim çünkü fiatlar yıllardır onun dökümünü kullanmış. evet ufak tefeksorunları ola bilir ama hangi traktörün yokki. bazen kişisel bazende fabrika hatasıyla sorunlar çıka bilir. bunun için marka karalamaya hiç gerek yok vede büyük markalarla karşılaştırıp kıyaslamaya gerek yok zira o, daha emekleme çağında en azından daha yeni yürümeye başladı.gelişmekte daha iyi olacağındanda eminim.

arkadaşlar erkuntun aküsü biter.sisitemler kumanda paneli dijital.devamlı elektirik tüketir.ya sistemi kapat yada kutupbaşını sök.1 ay kullanmadın mı biter.

samsunlu 165 link=topic=47846.msg482092#msg482092 date=1323037323' Alıntı:
benim 80,3 kiliması alize.bir sorun çıkmadı bügüne kadar ama bi arkadaşın 80,4 aldı onun kıliması sorunlu çıktı.genelde kilimarda sorunlar var hehalde. geçengün servise gittim ordada 2 adet kabin yan camı vardı. sordum kısmet 55lerin camlarıda patlamış..beni traktör akıs kesmişti,geçenlerde yazmıştım.traktör yapıldı.herşey garantiden halledildi.tıraktörü tarladan çıkarmak için kepçe ve çekici çağırmıştık.700 liraya yakın para verdik. bu masrafıda karşıladılar.beni satış sonrası hizmetlerde memnun ettiler.2 günde bir arıyor ve traktörde birsorun varmı diye soruyorlar.servisten memnun kaldınızmı diye soruyorlar.bunlar erkuntun geleceği için müşteri memnuniyetinin çok önemli olduğunun bir parçası. yanlız ben traktördeki sorunları sevisten önce fabrikaya yazmıştım,onlarda sağ olsun ilgilendiler.sizde sorunlarınızı gerekli mevkilere bildirirseniz ilgileneceklerini düşünüyorum.sadece servisle işinizi halletmeyin..

benim sesimimi beğenmiyorlar anlamadım :) 4 aydır depo kapağı gelecek diğer problemleri dinleyen bile yok servise gidip gelerek yaktığım mazot 300 lirayı buldu garantili traktörün her işlemini cebimden yaptırıyorum böyle ilgi varsa bırakmayın

senin servis de iş yok.demekki.ilgilenmiyor.
arkadaşlar 2011 model olupda traktörde bayılma varsa pompa tork ayarını yaptırının.yakıt ve güçü etkileyen bu .

evet abi servisten fabrikaya küçük olması gereken rutin problemleri bile çözemiyoruz arkadaş mail atmış geri telefonla aramışlar o çok zoruma gitti :) benim atttığım maillerin haddi hesabı yok telefonlar zaten hattan düşüyor bende istiyordum böyle ilgilenilmesini ama olmuyor

kolayı var degeri 1000 tl küçük oldugu için ilçendeki kaymakama başvur buda ilk olsun.hakem heyeti çözsün:

4rooster link=topic=47846.msg520654#msg520654 date=1327562252' Alıntı:
evet abi servisten fabrikaya küçük olması gereken rutin problemleri bile çözemiyoruz arkadaş mail atmış geri telefonla aramışlar o çok zoruma gitti :) benim atttığım maillerin haddi hesabı yok telefonlar zaten hattan düşüyor bende istiyordum böyle ilgilenilmesini ama olmuyor
o mail olayını bende çözemedim zati :D ben bi dunya mail attım tık yok sikayet wara yazdım yine yok :D sonra babamı aramışlar ondada bayinin yardımı ile sonra bana demezmi biz senın mailleri gördük fln şikayet wara vermene gerek yoktu at-*-* illa sövdürcekler :D

SmhGwz link=topic=47846.msg520658#msg520658 date=1327562691' Alıntı:
o mail olayını bende çözemedim zati :D ben bi dunya mail attım tık yok sikayet wara yazdım yine yok :D sonra babamı aramışlar ondada bayinin yardımı ile sonra bana demezmi biz senın mailleri gördük fln şikayet wara vermene gerek yoktu at-*-* illa sövdürcekler :D
bizim şivede problem var heralde :D

degeri 1000 tl nin altında olan sorunları hakem heyetine götürün korkmayın haklıysanız zaten size bu ruhsat olur ki.yol açılır.hakkınızı arayın.mail atmakla olmaz.
herkes hakkını arasın neden aramassınız anlamıyorum.hapse atıyorlar sizi şikayet edince.artık şapkalı devir sineye çekme devri bitti.her şey ama ortasa sizler yoksunuz.buradan güzel güzel yazıyorsunuz ahkam kesiyorsunuz hak aramaya gelince ses yok.

YENİ TRAKTÖR ALANLAR BAYİ İLE SÖZLEŞME İMZALASIN.AKLINIZ YOK MU? ARKADAŞ.BAK OZAMAN
BANKAYA İMZA ATIYORSUNUZ SÖZLEŞME
TELEFONA HAT AL SÖZLEŞME
SİZDE YAPIN SÖZLEŞME
HAKKINI ARAMASSAN BÖYLE YAZAR DURURSUNUZ.
MAHKEME DİYE BİR HAK.VAR ARA HAKAKINI AL.
BU HAKLARDAN BANKA DA SORUMLU KREDİLİ ALANLAR ŞİKAYETİNİZ ŞUAN EMSAL OLMUŞ YARGITAY VE DANIŞTAYDAN VE MAHKEMELER TARAFINDAN MASRAFI HAKSIZ ÖDER..