erkunt sahibi olanlar

Ynt: erkunt sahibi olanlar

köylü link=topic=47846.msg476077#msg476077 date=1322252745' Alıntı:
nailyetek
demek erkuntu begendin muhtar sorun yok yani.
İzlenimler olumlu, emeği geçen başta Ersan Bey e teşekkürler.. JD 5065 E de takipte tabiki onu deneme fırsatı henüz olmadı, gözlemlerim JD nin sadeliği de; hepten 135 MF gibi 3 ileri 1 geri..:(

şimdi size bir yalan anlatyım bugün saat 17 gibi köyü aradım.yakın köyde iki kişilik bir çete var.ortalık kızıştıran.ilk jondere bayileriyle jondere alıp piyasa kızıştırdılar.jonderci bir süre sonra satamz oldu.bıraktı tümosana geçti.bu ikili tümosanıda kızıştırdılar epey sattılar.taki bölünme meselesi basında internette çıkanakadar.şimdi newhollandalar.
td 75-56 4x4 almışlar
olay burada başlıyor köyümüzün en rampalı yere 5 li 14 numara pullukla vurmuşlar erkunt 80 serveti geçmiş td 90 4x ü de tepelemiş daha büyük yok mu diye nara atmışlar yine bu ikili var yeni yetme 3. kişde malesef bizim bilader.erkunt hastaıdır.e erkuntçularda ucuza vermeyince beleşe kötü şimdi erkunt.
e 75-56 şuan kırıp geçriyor muş bizim oralarda ben ankardayım sonuç ne olcak zaman göstereck.

Yaa arkadaşlar tozlu iş yaptıgımda fanı actıgımda içeriye toz giriyo :) nerede bu kabının fılıtresı bilen varmı. Eskılerde arka plakanın ordaymıs 2012 lerde nerede ?

ademin link=topic=47846.msg476833#msg476833 date=1322398579' Alıntı:
Yaa arkadaşlar tozlu iş yaptıgımda fanı actıgımda içeriye toz giriyo :) nerede bu kabının fılıtresı bilen varmı. Eskılerde arka plakanın ordaymıs 2012 lerde nerede ?
o sorun bende de var.

kışın traktörü askıya alsam tekerlere yük binmese iyi olur galiba.

köylü link=topic=47846.msg477321#msg477321 date=1322468129' Alıntı:
BAKIMSETİ VAR MAZOT FİLİTRESİ YOK.ASIL ÖNEMLİ O YAHU.
safkar klimalı erkunt olanlar nasıl klimadan.
bende war pek açık gesemedim ama çok ahım şahım bişey gibi görünmesede ideal :D ama 5 dk ya sgutmuyor sanırım ama yarıms saat sonra buz gibi oluyor diyordu babam :D

benimki sıfır kalite.çalışıyor sogutmuyor üflemiyor safkar geldi servis olarak 2 kez.sorun yok demişler sert çıktım beraber tekrar inceleycegiz.
çözülürse çözüldü .çözülmesse sorunu büyütürüm.

köylü link=topic=47846.msg477736#msg477736 date=1322506041' Alıntı:
benimki sıfır kalite.çalışıyor sogutmuyor üflemiyor safkar geldi servis olarak 2 kez.sorun yok demişler sert çıktım beraber tekrar inceleycegiz.
çözülürse çözüldü .çözülmesse sorunu büyütürüm.
hah! ben ona kızıyrum la 2 defa bakılıyorsa demekki wardır bişey ki adama tekrarlı iş yapıyorsun demi?
niye daha malının arkasında durmazlarki :S :D

alizede aynı bi kere geldıler bşy değişmedi kız-*sw derece 25 ten aşağı inmıodu derecenn ayarıyla oynadılar artk 6 drece gosterio sıcaklığı klıma calısınca kaloriferi hiç sormayın acınca 60 drece gosterio içeriyi

Aklıma bı fıkır geldi :) fanın devrini arttırsak daha iyi mı sogutur acaba. safkar en hızlı devirde bile püf diye üflüyor :)

ademin link=topic=47846.msg477867#msg477867 date=1322513672' Alıntı:
Aklıma bı fıkır geldi :) fanın devrini arttırsak daha iyi mı sogutur acaba. safkar en hızlı devirde bile püf diye üflüyor :)
Bence bi yararı olmaz bu sefer daha sıcak üflücek havayı soğutamıcak ayın şofben gibi ne kadar cok açarsan okadar işe yaramıck havayı soğutmaya yetişemediği için bböyle oluyo bence

safkarlarda derce ayarlarması war alizelerde yok yanlızca 3 kademe war bu niye boyle

Arkadaşlar bir ay da Erkunt traktrün camını getirtdirdim fakat bugün garajdan dışarı çıkartdım durup dururken kapı camı gümledi bu nasıl iş ya şikat etsem biliyorum sen kırmışın diyecekler..şaşdım kaldım el bile demedi kapıya kapıyı kapatdım garajdan çıkırdım isdop etdim indim kapatdım başka işlerle uraşırken bir ses baktım kapı yere inmiş yeni takılan kapı.