Ynt: erkunt sahibi olanlar
Geçtiğimiz c.tesi-pazar günü Erkunt 70 e 4wd kullanma fırsatım oldu.Traktörün oldukça artıları var, biz soğuk bir memlekette yaşadığımız için kalorifer önemliydi, sabahın 4 de, kar gibi kırağı yağmış her yer donmuş. Açıkçası kabin içi fırından farksızdı.Ormanda performansı oldukça güzel, kabin içi ses seviyesi yok denecek kadar az. Frenleri beni biraz düşündürdü, servis bakımda oynamış, sonrası pedallar daha aşağıda tutmaya başladı dediler..bİrde direksiyon pompasındanmı gelir yoksa hidrolik pompasındanmı, bi uğultu sesi vardı bayada rahatsız ediyor. Yoksa traktör 10 numara. Carraro şanzumanın avantajları çok fazlaydı, orman içerisinde aşırı meyilli ve kaygan yerlerde mutlaka tekerleklerin tutunabileceği ve motorun düşük devirlerde yürüyebileceği vitesleri bulmak açıkçası beni çok mutlu etti.. Yoksa indiğimiz yerlerden bizi kurtarıcıdan başkası çıkartmazdı, herkes traktörünü riske atıpta indiğimiz yerlere inmez..
Birde kabin üzerinde klimanın açık oluşu bana garip geldi, olan çam pürçeği ve yosun doldu heralde bizim klimaya.