erkunt sahibi olanlar

Ynt: erkunt sahibi olanlar

bolulu ibo link=topic=47846.msg474267#msg474267 date=1321997143' Alıntı:
benim 2060 d de var turbo intercoll motoru çok rahatlatıyor
Bence de öyle. Zaten serviste sorduğumda Berekete takılır mı diye. Nimet kadar olur cevabını aldım daha ne olsun. Üstelik sadece turbo ve intercooler takılacak.

80.4 e bizde taktırsak ne gibi bir faydası olcak cekiştemi etkisi olacak yoksa yakıtta mı tasarruf sağlıck bilgi verirmisinz

köylü link=topic=47846.msg474363#msg474363 date=1322042912' Alıntı:
hallah hallah ben intercollü sanıyordum.4 silindirlileri.peki takılıyor mu?
evet Takılıyor burdan birisi Taktırdı 10 gun felan oldu sanırım.. Klima markası 2 Tane kullanıyor sanırım erkunt... Lüxx Serininkiler mi Alize oluyor Sadece yoksa normal Seridede ALize Olanlari mevcut mu ?

evet Takılıyor burdan birisi Taktırdı 10 gun felan oldu sanırım.. Klima markası 2 Tane kullanıyor sanırım erkunt... Lüxx Serininkiler mi Alize oluyor Sadece yoksa normal Seridede ALize Olanlari mevcut mu ?
sen klima diyorsun intercol mü?

eger klima ise
valla ne söyleyim benimkinin klima safkar safkar klima beş para etmez.
sorunlu.sogutmuyor ben şikayetçiyim sonuç ne olacak bakalım.

valla ne söyleyim benimkinin klima safkar safkar klima beş para etmez.
soru nlu.sogutmuyor ben şikayetçiyim sonuç ne olacak bakalım.

[/QUOTE] 2 ' sindende bahsettim.. 4 sılındırlı Erkuntlarda intercoolor yok burdan birisi Sonradan Taktırdı.. Klimalaa Safkardan şikayetçiler genelde.. Alize olanları lüxx Serilerde mi, var sadecee?

köylü link=topic=47846.msg474514#msg474514 date=1322056244' Alıntı:
ne bilelim safkarın B.....* olgunu.eger bırakırsam erkuntu bu klima sebeb olur.
Ahahaha.. Kabınınınde okadar iyi oldugu dogrumu, ses Sedaaa mınımummuş felan hurafe gibi , geliyor bana bunlar Yahuuu cçr-*-s

hurefa degil okadar degil.kabin güzel.ses tozda almıyor.sen açmassan bir yerini.karizmatık.ben klima diyorum.SAFKAR BEŞ PARA ETMEZ.erkunt alıyorsanız safkarı varsa klimalı alma.sıfırınıda alma.safkar sa.adam gibi yapsınlar.öyle al.
kabin hoş ve güzel.daha nasıl olacak.konuyu dagıtmayalım da.klima safkar ben şikayetçiyim.başka şikayetçi var mı burda bilmiyorum.

Geçtiğimiz c.tesi-pazar günü Erkunt 70 e 4wd kullanma fırsatım oldu.Traktörün oldukça artıları var, biz soğuk bir memlekette yaşadığımız için kalorifer önemliydi, sabahın 4 de, kar gibi kırağı yağmış her yer donmuş. Açıkçası kabin içi fırından farksızdı.Ormanda performansı oldukça güzel, kabin içi ses seviyesi yok denecek kadar az. Frenleri beni biraz düşündürdü, servis bakımda oynamış, sonrası pedallar daha aşağıda tutmaya başladı dediler..bİrde direksiyon pompasındanmı gelir yoksa hidrolik pompasındanmı, bi uğultu sesi vardı bayada rahatsız ediyor. Yoksa traktör 10 numara. Carraro şanzumanın avantajları çok fazlaydı, orman içerisinde aşırı meyilli ve kaygan yerlerde mutlaka tekerleklerin tutunabileceği ve motorun düşük devirlerde yürüyebileceği vitesleri bulmak açıkçası beni çok mutlu etti.. Yoksa indiğimiz yerlerden bizi kurtarıcıdan başkası çıkartmazdı, herkes traktörünü riske atıpta indiğimiz yerlere inmez..
Birde kabin üzerinde klimanın açık oluşu bana garip geldi, olan çam pürçeği ve yosun doldu heralde bizim klimaya.:(