erkunt sahibi olanlar

Ynt: erkunt sahibi olanlar

tura30 link=topic=47846.msg481987#msg481987 date=1323031913' Alıntı:
Arkadaşlar bir ay da Erkunt traktrün camını getirtdirdim fakat bugün garajdan dışarı çıkartdım durup dururken kapı camı gümledi bu nasıl iş ya şikat etsem biliyorum sen kırmışın diyecekler..şaşdım kaldım el bile demedi kapıya kapıyı kapatdım garajdan çıkırdım isdop etdim indim kapatdım başka işlerle uraşırken bir ses baktım kapı yere inmiş yeni takılan kapı.
Yuh be.

fatih.337 link=topic=47846.msg477836#msg477836 date=1322511624' Alıntı:
alizede aynı bi kere geldıler bşy değişmedi kız-*sw derece 25 ten aşağı inmıodu derecenn ayarıyla oynadılar artk 6 drece gosterio sıcaklığı klıma calısınca kaloriferi hiç sormayın acınca 60 drece gosterio içeriyi
Hemşerim bizim 70 likte de aynı sorun vardı..Klima alizeee firmasının.. birgün birden kesti klima..çalıştığı halde içerisini 45 derece gösteriyordu soğutmuyordu hiç ... Aradık servisi geldiler...Klima kompresörünün kablosundan şase almış soğutucu akışkan gazı vermiyormuş içeri kabloyu tekrar bantladılar anında çalıştı...montaj hatası dediler...şimdiye kadarda hiç kesmedi yazdan beri....

ademin link=topic=47846.msg477867#msg477867 date=1322513672' Alıntı:
Aklıma bı fıkır geldi :) fanın devrini arttırsak daha iyi mı sogutur acaba. safkar en hızlı devirde bile püf diye üflüyor :)
Fanın devriyle alakası yok içeriye soğutucu akışkan(R12) gazını vermediği sürece soğutmaz..Ya dediğim gibi biyerden şase yapmıştır yada gaz kaçağı yapıp gaz bitmiştir

wan7ed link=topic=47846.msg474428#msg474428 date=1322047757' Alıntı:
evet Takılıyor burdan birisi Taktırdı 10 gun felan oldu sanırım.. Klima markası 2 Tane kullanıyor sanırım erkunt... Lüxx Serininkiler mi Alize oluyor Sadece yoksa normal Seridede ALize Olanlari mevcut mu ?
benim 70 zf lüks değil ama alizeee var...

benim 80,3 kiliması alize.bir sorun çıkmadı bügüne kadar ama bi arkadaşın 80,4 aldı onun kıliması sorunlu çıktı.genelde kilimarda sorunlar var hehalde. geçengün servise gittim ordada 2 adet kabin yan camı vardı. sordum kısmet 55lerin camlarıda patlamış..beni traktör akıs kesmişti,geçenlerde yazmıştım.traktör yapıldı.herşey garantiden halledildi.tıraktörü tarladan çıkarmak için kepçe ve çekici çağırmıştık.700 liraya yakın para verdik. bu masrafıda karşıladılar.beni satış sonrası hizmetlerde memnun ettiler.2 günde bir arıyor ve traktörde birsorun varmı diye soruyorlar.servisten memnun kaldınızmı diye soruyorlar.bunlar erkuntun geleceği için müşteri memnuniyetinin çok önemli olduğunun bir parçası. yanlız ben traktördeki sorunları sevisten önce fabrikaya yazmıştım,onlarda sağ olsun ilgilendiler.sizde sorunlarınızı gerekli mevkilere bildirirseniz ilgileneceklerini düşünüyorum.sadece servisle işinizi halletmeyin..

samsunlu 165 link=topic=47846.msg482092#msg482092 date=1323037323' Alıntı:
benim 80,3 kiliması alize.bir sorun çıkmadı bügüne kadar ama bi arkadaşın 80,4 aldı onun kıliması sorunlu çıktı.genelde kilimarda sorunlar var hehalde. geçengün servise gittim ordada 2 adet kabin yan camı vardı. sordum kısmet 55lerin camlarıda patlamış..beni traktör akıs kesmişti,geçenlerde yazmıştım.traktör yapıldı.herşey garantiden halledildi.tıraktörü tarladan çıkarmak için kepçe ve çekici çağırmıştık.700 liraya yakın para verdik. bu masrafıda karşıladılar.beni satış sonrası hizmetlerde memnun ettiler.2 günde bir arıyor ve traktörde birsorun varmı diye soruyorlar.servisten memnun kaldınızmı diye soruyorlar.bunlar erkuntun geleceği için müşteri memnuniyetinin çok önemli olduğunun bir parçası. yanlız ben traktördeki sorunları sevisten önce fabrikaya yazmıştım,onlarda sağ olsun ilgilendiler.sizde sorunlarınızı gerekli mevkilere bildirirseniz ilgileneceklerini düşünüyorum.sadece servisle işinizi halletmeyin..
Fabrikaya nasıl bildirdiniz yazılı olarak. Yada hangi mail adreslerini kullandınız.

servislere kalırsa işimiz yandık bizim buralarda halletmiyorlar.yeni erkut altım. inşaallah bir sorun cıkmaz. özellikle klimasından bir sorun çıkarsa diye korkuyorum.. hayırlısı deyelim.

erkuntun ana sayfasından mail olarak bidirdim ertesigün hemen ardılar..zenep erkunt armağan bile bana tıraktörün arızası hakında bigi için mail attı ve arkadaşlarının benimle ilgilenecek lerini söylemiş. bundan sonraki arızalarda bize yazarsanız sevineceklerini ve butür sorunların karşılıklı daha kolay çözüle bileceğini ima etmiş.ben traktörü satmayı bile düşündüm ama sonradan ilgi karşısında bunu düşenemiyorsunuz çünkü ellerinden ne geliyorsa yaptılar.parça olarak kırılan bozulan ne varsa hangi firmaya aitse incelenip bundan sonraki erkuntlarda busıkıntıların giderilmesi için bu diyalokların çok önemli olduğunun üstünde duruyorlar

muhtar canını sıkma güzel motor almışsın. hiçbi sorun çıkmaz inşallah,çıkarsada hallolur.kılima ufaktefek sorun bunların hepsi çözülür.

tura30 link=topic=47846.msg481987#msg481987 date=1323031913' Alıntı:
Arkadaşlar bir ay da Erkunt traktrün camını getirtdirdim fakat bugün garajdan dışarı çıkartdım durup dururken kapı camı gümledi bu nasıl iş ya şikat etsem biliyorum sen kırmışın diyecekler..şaşdım kaldım el bile demedi kapıya kapıyı kapatdım garajdan çıkırdım isdop etdim indim kapatdım başka işlerle uraşırken bir ses baktım kapı yere inmiş yeni takılan kapı.
geçenlerde slaj yaparken tümosan 95-80 in kapısı açıktı yanımdam giden arkadaş geriye geldi ve sol kapıyı romorkta taktırdı kapı arkaya doğru eğrildi cam yine kırılmadı.kaportacı kapıyı sokup menteseleri doğrulttu kapıyp taktı şimdi hiç bi sorun yok :)

Cihan_özece link=topic=47846.msg482108#msg482108 date=1323038693' Alıntı:
geçenlerde slaj yaparken tümosan 95-80 in kapısı açıktı yanımdam giden arkadaş geriye geldi ve sol kapıyı romorkta taktırdı kapı arkaya doğru eğrildi cam yine kırılmadı.kaportacı kapıyı sokup menteseleri doğrulttu kapıyp taktı şimdi hiç bi sorun yok :)
BÜTÜN CAMLARDA ÇERÇEVE OLMADIĞI İÇİN KASINTIDAN PATLAMA ORANI YÜKSEK BENİM E SERİSİ 2 SEFER ARKA CAM PATLATTI ŞİMDİ SORUNU ÇÖZDÜK PİSTONLARDANMIŞ

arkadaşlar ben aranıza yeni katılyorum aslın da çiçeği burnunda erkunt cu desek daha iyi desem daha iyi olacak bu gün geldi traktörüm nimet 70 e 4x4 fena motor değil ama ön tekerleri büyük olduğu için manevra kalibiliyeti baya yazıf 480 fiatla döndüğüm yerden bununla dönemedim sizin görüşleriniz neler öğrene bilirmiyim

HASAN HÜSEYİN link=topic=47846.msg482661#msg482661 date=1323114122' Alıntı:
arkadaşlar ben aranıza yeni katılyorum aslın da çiçeği burnunda erkunt cu desek daha iyi desem daha iyi olacak bu gün geldi traktörüm nimet 70 e 4x4 fena motor değil ama ön tekerleri büyük olduğu için manevra kalibiliyeti baya yazıf 480 fiatla döndüğüm yerden bununla dönemedim sizin görüşleriniz neler öğrene bilirmiyim
Tek çeker traktörle 4x4 arasında ki farklardan biridir. Normal bi durum. Ama aynı manevra olsun istiyorsan piyasadaki ön dingili konik dişili olan traktörleri dene derim. Yada dönüşlerde tek fren yapacaksın başka şansın yok.

bende 135 likle döndüğüm gibi manevralı bi traktör bulsam hemde 110 hp olsa

evet dönüş zor oluyor diğer bir çözüm yoluda çamurlukları çıkartıp ön takoz vidalarını kısaltmak gerek böylede çamurluksuz hiç bi şeye benzemiyor traktör

arkadaşlar bu gün tarla sürdüm.arazim zor ve yerler don ve kuru benim arzi köye 4 km ama ben köyde kalmıyorum.20 km yol gidiyorum.bügün hava güzeldi kabin içi sıcaklıgı 24-26 derceye kadar çıktı.
konu şu iyi sürdüm erkunt 175 saat oldu.iş bitiminde filire tıkalı mazot.beni bayagı yordu. ama 4 lü 12 pullukla 1,5 litrenin epey altın da yaktı.gibi geldi bana tepoyu doldurmadım.zamanım yetmedi.ankara geldim.
ha pulluk ufak.tarlada ikşi üç taş çıktı.pullugun üstüne koydum sınıra çıkaryım diye taş koyunca çok rahat geldi.demek pulluk 4 lü 14 veya 5 li 12-13 de olabilir.erkunt bu ne taksan çekiyor gerçi.ama bunda 5 li 14 almayacagım.garibimi yormayım.
abileri bile bu kadar büyük çekmiyor.

köylü link=topic=47846.msg483197#msg483197 date=1323198144' Alıntı:
arkadaşlar bu gün tarla sürdüm.arazim zor ve yerler don ve kuru benim arzi köye 4 km ama ben köyde kalmıyorum.20 km yol gidiyorum.bügün hava güzeldi kabin içi sıcaklıgı 24-26 derceye kadar çıktı.
konu şu iyi sürdüm erkunt 175 saat oldu.iş bitiminde filire tıkalı mazot.beni bayagı yordu. ama 4 lü 12 pullukla 1,5 litrenin epey altın da yaktı.gibi geldi bana tepoyu doldurmadım.zamanım yetmedi.ankara geldim.
ha pulluk ufak.tarlada ikşi üç taş çıktı.pullugun üstüne koydum sınıra çıkaryım diye taş koyunca çok rahat geldi.demek pulluk 4 lü 14 veya 5 li 12-13 de olabilir.erkunt bu ne taksan çekiyor gerçi.ama bunda 5 li 14 almayacagım.garibimi yormayım.
abileri bile bu kadar büyük çekmiyor.
Abi bizim burda taşlı topraklar olmasına rağmen adam Nimet 4x4 traktöre 4lü 14 numara takıyor.

olabilir ben 5 li 14 takıyordum.mal benim yarış veya gösterş için degil.hem can hem canan için.yoklugunu çok çektim.ALLAH KİMSEYE çektirmesin.
5725 jonder ünlü 4 lü13 numara 4x4
5625 jondere alplar 4 lü 13 4x4
td 95 iki adet 4x4 4 lü 14 alpler
6220 jondere 5 li 14 numara
steyr 95 hb 4 lü 14 aydın
398 tek çeker 4 lü 13 alpler
5085 galiba jondere 4 lü14 alpler
erkunt servet 5 li 12 ünlü
erkunt servet 5 li 14 numara alpler
erkunt servet servet benim pulluk yok. alıncak.
td 90 4 lü 14 lü eskişehir cengiz pulluk otomatik.
erkunt servet