Erkunt powershıft

Ynt: Erkunt powershıft

58e 65 e bunlar yakıtda ve güçte umulanın dışında bir yenilik.
58 de ve 55 e de yeni yakıt pompa sistemi var..
şuan fuarda kısa zamanda bilgiler dagılır.

köylü link=topic=67970.msg773769#msg773769 date=1379019143' Alıntı:
58e 65 e bunlar yakıtda ve güçte umulanın dışında bir yenilik.
58 de ve 55 e de yeni yakıt pompa sistemi var..
şuan fuarda kısa zamanda bilgiler dagılır.
yani benden bilgi çıkmaz diyon :)

köylü link=topic=67970.msg773773#msg773773 date=1379019372' Alıntı:
yok ben bilgi verem..fiyatı 39500 başlıyor.
abi ben büyük modellerine şatıl koyacaklarmı onu merak ediyorum şu an erkunttaki en büyük eksiklik bu bir kaç yerden duydum ama ne kadar doğu bilmiyorum er geç yaparlar ama yıllar almaz inşallah

size az yakar cok ceker denılen erkuntunuzla basarılar Konuya gereklı acıklamayı yaptım kımse arkamdan konusmasın anlş-*s ok-*-s donume 0,750 Gr yakıyor ;D zuha-*-s bu arada solıyım sız uk yazısına ıstedıgınız kadar bakın benım arkadasım erkuntta calısıyor hındıstandakı fabrıkada u.k dıye cıkıyor motor ok anlş-*s

jrkeag link=topic=67970.msg773606#msg773606 date=1378974401' Alıntı:
Tümosanlara ikide bir bölünüyor diyip duruyorsunuz 1-2tane traktör kullanmasını bilmeyen dangalağın oluşturduğu hatayı siz fabrika hatası olarak adlandırıyorsunuz olabilir onada sözümüz yok ancak ben birtane 8105in bölündüğünü görmedim öyle bişey olsa herkesin traktörü bölünürdü Tümosan traktör satmak için yalvarıyo diyen arkadaş hiçte yalvarmıyor bulunduğum yerde hergün 1adet Tümosan satılmakta ve buradaki erkunt bayi kapandı gitti 1 kaçtane erkunt var ve her köydede birçok Tümosan var, konfor olarak gösteriş olarak erkunt üstün ona sözümüz yok ancak çekiş konusunda sıkıntılı tümosanda çekiş olarak çok iyi ama konfor bakımından eksikleri olabilir,şuan için Türkiyedeki ilk yerli 115-125hplik 16walf traktörü tümosan üretti ve gelecekte tank motoru projesi,teleskobik yükleyici,forklif ve pamuk biçerdöveri gibi projelerle üretim yapacak,erkunt bir döküm fabrikası mf 265-285slerin ve steyrların arka taraflarına bir göz gezdirin Erkunt Ankara yazar döküm çünkü onlara aittir hattatta aynı şekil bir döküm fabrikasıdır ancak valtrayı taklit ediyor ve projesi yabancılara ait oyüzden nh gibi montajı burda yapılana yerli denemez ve bu Türk firmalarından
hattat ve erkunt çekiş bakımından bana göre sıkıntılı firmalar konfor olarak erkunt çok iyi ancak %30 yakıt tasarrufuna ister noter onayı versin ne verirse versin denen di ve görüldü Tümosanın 5270 bahçecisiyle erkuntun 80.4bahçecisi 750devirde balya makinasınıda çeviremedi 540a aldı Tümosan ise 750de çok rahat çevirdi,pulverizatörde kapıştılar Erkunt saatte 10litre Tümosan ise 6litre yaktı bunun tam tersi olması beklenirken sonuç böyle oyüzden bilip bilmeden kimsenin malını kötülemeyelim hepsi birer Türk firması ülkemiz açısından değerli biz onlara destek çıkalım derken birini kötüleyip diğerini övelim derken iyice ortalığı karıştırmayalım herkesin malıda kendine güzeldir şimdi 25yaş üzeri traktörlerde toplanacak o zaman çiftçi yerliye teşvik edilecek...
aynen o deneme burdada oldu erkunt 10 lıtre yaktı 80 lık meyveci tümosanın 5265 lıgı 7,5 lıtre yaktı gercı sızın kı 5270 i denemısler 5265 yenı seri anlş-*s anlş-*s

burda corumda tümosan kullanan bi abimiz pancar zamanı pancar tarlasında tümosanın arkayı dagıtıyor adam tarlada traktörsüz kalyo adam gidiyo sıfır erkunt80.3lüks alyo tümosanı yaptrıp pesinata weriyo nasıl memnunmusun die sormaya gittim kapıda servet80.4lüks war hic sormaya gerek duymadım.yine gecen sene bizim serveti yag bakmına götürdüm servise icerde tümo yatıyo sordum ustaya ne sıkıntısı vardi oda arkayı dagıttı dio.ewet tümoya dökümü erkunt weriyo ama kendi traktörüne döktüğü dökümün 1kalite altındaki dökümü veriyor nede olsa konyanın ham demiri tümosan öyle istiyormus dökümü

Bu tumocuların erkuntla ne alıp veremedıgı var anlamıyorum tamam sizin motorunuz az yakıyo sizin motorunuz arka dagıtmıyo sizin motorunuz cok guclu hiç bayılmıyo ne olursa cekıyo sizin motor ortadan bolunmuyo sizin motor cok konforlu kısaca tumo cooook ıyı traktor oldumu bizim motor olan garip erkunt durmadan ikiye bolunuyo arka dagıtıyo cekmıyo bayılıyo motor hindistan mış yeni ögrendim sanzıman da çin dir ne diyelim erkunt çok kötü oldugundan 80t lüks ü verdim kudret aldım keşke tumo alaydım her yeri türk nede olsa hem erkunttan daha ucuzdu aralarında 23bin fark vardı ben alırken bu kadar para hindistana çin e gidecegine konyada kalırdı

erkuntçular kızmayın az sabır edin yakında neler olacak bekleyin..hiç görülmemmiş duyulmamış işler olcak...

Arkadaşlar yerli falan hikaye kimse yerli olduğu için traktör almaz . Yerli ucuz diye alır örneğin new hollandın avrupa ve yerli modelleri aynı para olsa kimse yerlinin yüzüne bakmaz erkuntların motoru avrupadan geliyor bendeki 3060 ın motoruyla aynı ve üzerinde made in england yazıyo bana yerli parasına avrupa traktör verseler 1 dakika düşünmem yerli üreticiler Türk halkına en ufak bir gelişmeyi bile reva görmüyorlar.

köylü link=topic=67970.msg773837#msg773837 date=1379046141' Alıntı:
erkuntçular kızmayın az sabır edin yakında neler olacak bekleyin..hiç görülmemmiş duyulmamış işler olcak...
yenilikler bursa fuarında olacakmı

ŞUAN erkunt alacaklar 10.yıl dogum gününe özel fiyat sadece ankarada alcklara yardımcı oluruz....

öyle şeyler olacak...süpriz olsun ...artık kimse küsmeyecek..

delihan link=topic=67970.msg774245#msg774245 date=1379107243' Alıntı:
yusuf abi sende saldın aklımıza yeniliği hiç bişey de demiyon merak edip duruyoz burda :)

Önümüzdeki yıl commonrail Perkins ve Deutz motor seçenekli 140 beygire kadar traktörlerin çıkacağı duyumlarını almıştık ama...

768 link=topic=67970.msg774246#msg774246 date=1379107771' Alıntı:
Önümüzdeki yıl commonrail Perkins ve Deutz motor seçenekli 140 beygire kadar traktörlerin çıkacağı duyumlarını almıştık ama...
abi commonrail ne oluyor ? bilgi verirmisin acaba

ben açıklayamam ama güzle çalışmalar var seneye deyim..vitrinler şen olcak...başka başka iyileştirme çalışmalrıda var...

istekleriniz varsa özelden yazınız...isim ve adresleride yazın ki lafta kalmasın..olmasını istediğiniz yenilik ler..ve gelişmeler..
hafta sonu 100 lüğü denedim çok harika yeni...

köylü link=topic=67970.msg775464#msg775464 date=1379398147' Alıntı:
ben açıklayamam ama güzle çalışmalar var seneye deyim..vitrinler şen olcak...başka başka iyileştirme çalışmalrıda var...

istekleriniz varsa özelden yazınız...isim ve adresleride yazın ki lafta kalmasın..olmasını istediğiniz yenilik ler..ve gelişmeler..
hafta sonu 100 lüğü denedim çok harika yeni...
http://www.trakkulup.net/muhabbet-teknik-bilgiler-147/erkunt-yeni-kismet-58-hindistan-mali-motoru-ile-piyasaya-cikiyor/msg775826/#msg775826
anlş-*s