Erkunt powershıft

Ynt: Erkunt powershıft

tumosannn link=topic=67970.msg773275#msg773275 date=1378895836' Alıntı:
sen gıt bır erkuntu arastır arkayı kıme yaptırıyorlar anlş-*s bolunen gormemıssındr ama bolunen tumosanları da erkunt yaptı :) bende bayırda kaplumbag gıbı gıden erkunt cok gordum anlş-*s
tümosan erkuntu rakip gördüğü için döküm işini başka firmalara vermeye başladı.bölünen tümosanların dökümlerini erkuntun yapmadığını düşünüyorum.öyle olsa eski tümosanlar,mf ler fiatlar bölüne bölüne giderdi

erkunt toplama traktör,motor perkıns ingiliz,şanzıman zf alman ,ön aks carraro italyan vs. daha çok claas traktörü taklit ediyor, claas xerion 3800 ve 5000 de zf şanzımanı kullanıyor. farları,eloktronik indirme kaldırma hidrolik kumanda modülü,herşey hemen hemen claas la aynı,bu kadar kötülemeye gerek yok daha yeni bi firma,yerli otomobil sevdasında olan hükümet yerli üretim olan uzel e sahip çıksaydı daha iyi olurdu ufak tefek eksiklikler olacak tabi....tümosan da güzel,koçun yıllarca aynı motor ve şanzımanla Türk çiftçisi ile alay ettiğini düşünürsek erkunt ve tümosanın cesaretini tebrik etmek lazım...

gokhanozkan link=topic=67970.msg773278#msg773278 date=1378896131' Alıntı:
tümosan erkuntu rakip gördüğü için döküm işini başka firmalara vermeye başladı.bölünen tümosanların dökümlerini erkuntun yapmadığını düşünüyorum.öyle olsa eski tümosanlar,mf ler fiatlar bölüne bölüne giderdi
dusunmekle olmuyor gıt arastır tumosan dokumu doktasla erkunta yaptırıyor zaten turkıyede ıkı tane adam akıllı dokum fabrıkası var onlarda erkuntla doktas ok-*-s

gölge84 link=topic=67970.msg773302#msg773302 date=1378900722' Alıntı:
erkunt toplama traktör,motor perkıns ingiliz,şanzıman zf alman ,ön aks carraro italyan vs. daha çok claas traktörü taklit ediyor, claas xerion 3800 ve 5000 de zf şanzımanı kullanıyor. farları,eloktronik indirme kaldırma hidrolik kumanda modülü,herşey hemen hemen claas la aynı,bu kadar kötülemeye gerek yok daha yeni bi firma,yerli otomobil sevdasında olan hükümet yerli üretim olan uzel e sahip çıksaydı daha iyi olurdu ufak tefek eksiklikler olacak tabi....tümosan da güzel,koçun yıllarca aynı motor ve şanzımanla Türk çiftçisi ile alay ettiğini düşünürsek erkunt ve tümosanın cesaretini tebrik etmek lazım...
yanlısın var dostum motor ıngılız perkıns değil HINDISTAN PERKINS anlş-*s

tumosannn link=topic=67970.msg773305#msg773305 date=1378900928' Alıntı:
yanlısın var dostum motor ıngılız perkıns değil HINDISTAN PERKINS anlş-*s
perkıns hangi ülkeye ait ingiliz şirketi,eski sömürgesi ya hindistan işçilik ve hammede maliyetini düşürmek için üretim yaptırıyorlar..,umarım hidistanı küçük görmüyosundur,hindistan hiç de hafife alınacak bir ülke değil

gölge84 link=topic=67970.msg773312#msg773312 date=1378902558' Alıntı:
perkıns hangi ülkeye ait ingiliz şirketi,eski sömürgesi ya hindistan işçilik ve hammede maliyetini düşürmek için üretim yaptırıyorlar..,umarım hidistanı küçük görmüyosundur,hindistan hiç de hafife alınacak bir ülke değil
hindistanı değil de direk erkuntu küçük görüyor bu arkadaş erkuntla avr bi sorunu ama hele çözmüş değilim :)

delihan link=topic=67970.msg773313#msg773313 date=1378902807' Alıntı:
hindistanı değil de direk erkuntu küçük görüyor bu arkadaş erkuntla avr bi sorunu ama hele çözmüş değilim :)
benim ne sorunum olacak erkunt ile anlamadım benim yazdıklarımı okudun mu?

tumosannn link=topic=67970.msg773303#msg773303 date=1378900837' Alıntı:
dusunmekle olmuyor gıt arastır tumosan dokumu doktasla erkunta yaptırıyor zaten turkıyede ıkı tane adam akıllı dokum fabrıkası var onlarda erkuntla doktas ok-*-s
tmocan5.jpg

tmocan4.jpg

tmocan1.jpg

tmocan5.jpg

tmocan4.jpg

bunu erkunt dökmüş olsaydı tümosan bi tarafını yırtardı kalitesiz döküyor diye.duydunmu böyle bişi

delihan link=topic=67970.msg773330#msg773330 date=1378904529' Alıntı:
yanlış anladın ben o cümleyi sana söylemedim kardeş :)
tamam özür dilerim benim yazdığımı almışsın da ben de bana dediğini zannettim..

gölge84 link=topic=67970.msg773332#msg773332 date=1378904669' Alıntı:
tamam özür dilerim benim yazdığımı almışsın da ben de bana dediğini zannettim..
sıkıntı yok yanlış anlaşılmalar olabilir önemli olan sonucu tatlıya bağlamak

tüh keşke tümo alsaydım şimdi sadece 1 traktörüm var tümo alsam bölerdim 2 traktör olarak kullanırdım biri ile saman yapar diğeri ile servis çekerdim :p

(sen gıt bır erkuntu arastır arkayı kıme yaptırıyorlar bolunen gormemıssındr ama bolunen tumosanları da erkunt yaptı bende bayırda kaplumbag gıbı gıden erkunt cok gordum )

araştırmaya gerek yok ben zaten işin içindeyim...tümosanı övmeye kalkma herkes aldıgı malın ne oldugunu çok iyi bilir...
tümosanın gazete ve internet sitelerinde çin ile ortaklıgı resmi bir şekilde açıklandı ve yayınlandı...
erkunt avru pa ile çalışıyor
dökümü dünya kalitesiiii...ve yakında alman versiyonlu erkuntlar çıkınca şaşırma..
erkuntla tümosan fiyat farkı herşeyi iyi açıklar...tümosan traktör alın diye yalvarıyor bayileri takas için üste bir de 5000 lira veriyorlar..

erkunt piyasa girmeseydi şuan ülkedeki yerli ve ithallerde bukadar lüks seriyi ve konforua ne zaman görecektin...erkunt yenilik yaptıkç,a daha iyileri ülkeye girmeye başladı..

herkesin malı herkese iyidir...erkunt bayılır çok yakar ama katiyyen bölünmez.....
servet 3 silindir 75 hb traktöre 5 li 14 numara pulluk takarak-nimet 68 hb 5 li 12 numara pulluk takarak iş yapanlar çok iyi biliyor..
erkunt geldi 4-5 li pulluklar boy göstermeye başladı...

amaç kavga degil ama bazı geröekleri görmekte fayda var..
uzel battı zararını bizler çektik...
rekabet olsun kalite olsun biz kazanalım...bugün erkunt olur yarın tümosan bir gün başak ..bu iyi şu kötü bu azyakar bu çok çeker bu satılmıyor bu satılıyor artık bunları geçmeliyiz...

her zaman yerli malı iyidir...

gokhanozkan link=topic=67970.msg773338#msg773338 date=1378905015' Alıntı:
http://www.tumosan.com.tr/tr/images/kurumsal/izahname/ekler/hukukcu_raporu.pdf

tümosanın 10.7.2012 de döküm şirketinin hisselerini ayırması.dahada araltırıymmı tümosannnnnn

ANKARA BAYISI OTOMOTİV NH BAYISI anlş-*s TUMOSANA NE KADAR ZARAR VERMEYE CALISSAN DA ZARAR VEREMESSIN ERKUNTUN KENDI SITESINDE HALA TUMOSANA DOKUM YAPTIGININ BELGESI VARDIR
delihan link=topic=67970.msg773334#msg773334 date=1378904823' Alıntı:
sıkıntı yok yanlış anlaşılmalar olabilir önemli olan sonucu tatlıya bağlamak

tüh keşke tümo alsaydım şimdi sadece 1 traktörüm var tümo alsam bölerdim 2 traktör olarak kullanırdım biri ile saman yapar diğeri ile servis çekerdim :p
senı seneye gorucez ok-*-s erkuntum oyle erkutum boyle dıye baslarsın wood şerefli1 vs gibi .... ;D

köylü link=topic=67970.msg773346#msg773346 date=1378905591' Alıntı:
(sen gıt bır erkuntu arastır arkayı kıme yaptırıyorlar bolunen gormemıssındr ama bolunen tumosanları da erkunt yaptı bende bayırda kaplumbag gıbı gıden erkunt cok gordum )

araştırmaya gerek yok ben zaten işin içindeyim...tümosanı övmeye kalkma herkes aldıgı malın ne oldugunu çok iyi bilir...
tümosanın gazete ve internet sitelerinde çin ile ortaklıgı resmi bir şekilde açıklandı ve yayınlandı...
erkunt avru pa ile çalışıyor
dökümü dünya kalitesiiii...ve yakında alman versiyonlu erkuntlar çıkınca şaşırma..
erkuntla tümosan fiyat farkı herşeyi iyi açıklar...tümosan traktör alın diye yalvarıyor bayileri takas için üste bir de 5000 lira veriyorlar..

erkunt piyasa girmeseydi şuan ülkedeki yerli ve ithallerde bukadar lüks seriyi ve konforua ne zaman görecektin...erkunt yenilik yaptıkç,a daha iyileri ülkeye girmeye başladı..

herkesin malı herkese iyidir...erkunt bayılır çok yakar ama katiyyen bölünmez.....
servet 3 silindir 75 hb traktöre 5 li 14 numara pulluk takarak-nimet 68 hb 5 li 12 numara pulluk takarak iş yapanlar çok iyi biliyor..
erkunt geldi 4-5 li pulluklar boy göstermeye başladı...

amaç kavga degil ama bazı geröekleri görmekte fayda var..
uzel battı zararını bizler çektik...
rekabet olsun kalite olsun biz kazanalım...bugün erkunt olur yarın tümosan bir gün başak ..bu iyi şu kötü bu azyakar bu çok çeker bu satılmıyor bu satılıyor artık bunları geçmeliyiz...

her zaman yerli malı iyidir...
erkunt hındıstan perkınsı kullanıyor az uyanın bee tumosanın erkuntu madara ettıgı videoları yakın bır zmaanda paylasıcam az yakıtla çiftte gectıgı vıdeoları ve turbo atomızerdekı yakıt performansını anlş-*s

tumosannn link=topic=67970.msg773347#msg773347 date=1378905611' Alıntı:
ANKARA BAYISI OTOMOTİV NH BAYISI anlş-*s TUMOSANA NE KADAR ZARAR VERMEYE CALISSAN DA ZARAR VEREMESSIN ERKUNTUN KENDI SITESINDE HALA TUMOSANA DOKUM YAPTIGININ BELGESI VARDIR senı seneye gorucez ok-*-s erkuntum oyle erkutum boyle dıye baslarsın wood şerefli1 vs gibi .... ;D
tümosana ne zarar verecem.ben sadece doğru bilgi yanındayım.senin gibi x markamı alıyım y markamı diyen birine illa new holland al demiyorum.insanları bilgilimiz doğrultusunda yönlendirmeye çalışıyorum.sonuç olarak sen kafanı yorma ben ufak hesapların adamı değilim.bu forumda beni tanırlar , sen kafanı yorma...

siz bana tumosanın on dt sı hakkında bır takım acıklamalar yapmıstınız ama video yu cekınce neden bır kısıden bıle bır tane yorum alamadım nedense :S artık ;D ;D zuha-*-s

tumosannn link=topic=67970.msg773353#msg773353 date=1378905823' Alıntı:
siz bana tumosanın on dt sı hakkında bır takım acıklamalar yapmıstınız ama video yu cekınce neden bır kısıden bıle bır tane yorum alamadım nedense :S artık ;D ;D zuha-*-s
şu inanılmaz teknolojiden bahsediyorsun.hala inanamadık.o yüzden

gokhanozkan link=topic=67970.msg773354#msg773354 date=1378905950' Alıntı:
şu inanılmaz teknolojiden bahsediyorsun.hala inanamadık.o yüzden
nh NIN yerlı versıyonunda olmuyan TEKNOLOJIDEN *098*- anlş-*s

ne fanatik adamsın sen arkadaş ya sende erkunt olsaydı da bizde tümo olsaydı varya yeri göğü inletirdin tümo kötüdür erkunt iyidir diye herkesin malı kendine iyi hem erkunttan sıkıntı çekerim çekmem seni ilgilendirmez bu durum yorumuna da dikkat et ne o öyle seni de seneye görecez fln gör bakalım seneye yada çiftte madara edeceğim tümoları gör halen daha dünyaya at gözlüğü ile bakmaya devam ediyorsun ya aç gözlerini biraz millet kalite ister konfor ister sen hala tutturmuşun bişeyin ucundna yok çekiş var çekiş istiyorsan git entere bin o zaman eskinin en çekişli traktörüymüş neye yarar artık çekişin yanında kalite konfor da lazım ben demiyorum ki erkuntta bunların hepsi var tabikide yok zaten olsa türkiyede erkunttan başka traktör satılmazdı bence biraz fanatikliği bırak yemin ediyorum ki senin yüzünden şu forumdan soğudum her konuda tümo öyle tümo böyle yazılarını okumaktan gına geldi artık adam nh ile ilgili bişey sorar sen ordan yorum yazarsın yok tümoda bu yok yok orası öyle yok burası böyle yeter artık illa ki kalbini mi kıralım ki az kendine çeki düzen veresin bak her tartışmanın içinde sen varsın bilmem farkında mısın