Erkunt Fabrika Gezisi

Ynt: Erkunt Fabrika Gezisi

Değerli dostlar çok fazla demokratik ilerledik sanırım ortalık her kafadan bir ses çıkınca karıştı.
Bize bu kadar demokrasi iyi gelmiyor , alerji yapıyor sanırım.
Ben kendi çapımda bir organizasyon yapma fırsatı yakalamaya çalışacağım. Köylü abi , Bizim yapacağımıza ister katılın , ister katılmayın kendi bileceğiniz iş.
Buyrun sizde gezinizi organize edin. İnsanları davet edin artık kim nereye giderse özgürce seçip katılsın.
Daha fazla bu şekilde devam edersek insanlar birbirlerine laf söyleyecek , yine kırgınlıklar olacak.
Benim felsefeme ters bu şekilde olması , bir iş yapılacaksa huzur içinde yapılmalı.
Bu gezi ile ilgili kendi konunuzu açın , oradan organizasyona devam edebilirsiniz.
Sizin nasılsa epeyce tanıdığınız mevcutmuş , bunda sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Sizin yaklaşım tarzını benim felseme ters , 'Siz isimleri verin , ben gerisini ben hallederim' tarzı iyi niyetli bir yaklaşım belli ki iyi niyetli , samimiyetinden şüphemizde yok lakin bizim organizasyon mantığımıza ters geliyor biraz.
Sağlıcakla.

İnşllah yakın bir gelecekte Trakklüp, firmaların ve fuarların lütfen bizi ziyaret edin hemde sizin kriterlerinize göre dediği günleride görürüz.

köylü link=topic=71144.msg819047#msg819047 date=1388410859' Alıntı:
arkadaşlar ufukkla konuşun isimlerini yazdırın herkes memleketini gelecegi yeri yazsın ilk aşama gelecek kişi sayısı sonra ufukk konuları ayarlasın ..
43 yaşında olman demek söyleyeceklerimin bir çoğunu tutuyorum demek sen bu işe karışmasan hatta bu konuya daha yorumda yapmasan çok hoş olur köylü.

Gönül isterki katılayım.Ama durum ne gösterir orasını Allah bilir. Ben olumlu yanıt vereceklerine eminim. Bir gece yarısı erkunta isteklerim hakkında mail atmıştım ertesi sabah hemen arayıp benimle uzun uzun görüşmüşlerdi sağolsunlar. Cevabın gecikmeyeceğinden eminim.

ufukk link=topic=71144.msg819064#msg819064 date=1388411481' Alıntı:
Değerli dostlar çok fazla demokratik ilerledik sanırım ortalık her kafadan bir ses çıkınca karıştı.
Bize bu kadar demokrasi iyi gelmiyor , alerji yapıyor sanırım.
Ben kendi çapımda bir organizasyon yapma fırsatı yakalamaya çalışacağım. Köylü abi , Bizim yapacağımıza ister katılın , ister katılmayın kendi bileceğiniz iş.
Buyrun sizde gezinizi organize edin. İnsanları davet edin artık kim nereye giderse özgürce seçip katılsın.
Daha fazla bu şekilde devam edersek insanlar birbirlerine laf söyleyecek , yine kırgınlıklar olacak.
Benim felsefeme ters bu şekilde olması , bir iş yapılacaksa huzur içinde yapılmalı.
Bu gezi ile ilgili kendi konunuzu açın , oradan organizasyona devam edebilirsiniz.
Sizin nasılsa epeyce tanıdığınız mevcutmuş , bunda sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Sizin yaklaşım tarzını benim felseme ters , 'Siz isimleri verin , ben gerisini ben hallederim' tarzı iyi niyetli bir yaklaşım belli ki iyi niyetli , samimiyetinden şüphemizde yok lakin bizim organizasyon mantığımıza ters geliyor biraz.
Sağlıcakla.
ufuk abi sen numarasını verdiğim süleyman beyle iletişime geçtin mi

akrokral link=topic=71144.msg819089#msg819089 date=1388413483' Alıntı:
ufuk abi sen numarasını verdiğim süleyman beyle iletişime geçtin mi
Geçtim,
Süleyman bey konu ile ilgili olmadığını , ilgili kişilere aktardı.
Fabrikanın yılsonu - yılbaşı işlemleri sebebiyle sayımda olduğunu aktardılar.
Gezi talebimizi memnuniyetle karşıladılar , zaman zaman böyle organizasyonların olduğunu aktardı. Bizi bunlara memnuniyet ile davet edeceklerini aktardı. İletişim bilgilerini not aldı. Zaten mailde atmıştım.
Bende siteden bahsettim , üyelerin profilinden vb bahsettim.
Bakalım önümüzdeki günlerde veya aylarda bu konu ile ilgili olacak gelişmelerden sizleri buradan haberdar ederim.

ufukk link=topic=71144.msg819095#msg819095 date=1388415193' Alıntı:
Geçtim,
Süleyman bey konu ile ilgili olmadığını , ilgili kişilere aktardı.
Fabrikanın yılsonu - yılbaşı işlemleri sebebiyle sayımda olduğunu aktardılar.
Gezi talebimizi memnuniyetle karşıladılar , zaman zaman böyle organizasyonların olduğunu aktardı. Bizi bunlara memnuniyet ile davet edeceklerini aktardı. İletişim bilgilerini not aldı. Zaten mailde atmıştım.
Bende siteden bahsettim , üyelerin profilinden vb bahsettim.
Bakalım önümüzdeki günlerde veya aylarda bu konu ile ilgili olacak gelişmelerden sizleri buradan haberdar ederim.
tamamdır abi her fabrikada var o sayım hatta bursa renault 10 gün kapalı sayım nedeniyle . ocak ortası gibi şubat ortasına kadar yaparız biz bu işi anlş-*s

umarım güzel bir organizasyon olur ufukk abi katılmayı çok isterim ama şartlar ne gösterir bilinmez haberlerini bekliyoruz...

Ufukk bey, uygun bi tarih olmak kaydı ile listeye ekleyebilirsiniz beni....

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=71144.msg819037#msg819037 date=1388410311' Alıntı:
Özellikle yorum yapmadan uzun zaman izledim okudum.
Ama size bunu diyim..
Önceden büyükler Küçüklerin hatalarını idare eder örter sabrederdi. .

Bu aralar kucuklerimiz ne kadar büyük varsa idare ettiler sonuna kadar sabrettiler. .
Devir değişmiş demek..
Gençlere helal olsun sınıfı takdirle geçiyorlar.

Açıkcası gündelik hayatta we etrafta günümüz gençlerini görünce özellikle üzüldüğümü belirtmek isterim...

Ama.....

Bu sitedekileri görünce içimi bi sewinç kaplıyor ki anlatamam....

Hakikaten bazıları büyümüşde küçülmüş denir ya o kadar olgun, aklı selim, mantıklılar ki onlarla fazla muhabbet edemesemde sewmemek elde değil....

Bu wesile ile onları bu şekilde yetiştiren ailelerine müteşekkir olduğumu belirtmek isterim...

Sewgili Yusuf; yazdıklarına katıldığımı belirtmede kelimeler kifayetsiz kaldı....

ben 2012 temmuz ayında gitmiştim üretim hattını gezdik fabrika çok güzel gün müsait olursa bende gelirim fabrika sincan organizeye girince ilk sağdan gidince direk genel müdürlük yürüsen herhal 5-10 dk sürmez ben arabayla gittim olursa bidaha gideriz...

Yarıyıl Tatiline Filan Ayarlanırsa Gelebilirim Diye Düşünüyorum... Bu Arada Bu İşle Uğraşan Başta Ufuk Abi Olmak Üzere Herkese Teşekkürler ;)

Yazılı olarak ve telefon ile başvuruda bulunduk , konu ile ilgili programlar yapılmaya başlayınca bilgi vereceklerini davet edeceklerini belirttiler. Ocak 15 ten sonra yanıt gelemzse tekrar arayacağız.

ufukk link=topic=71144.msg820123#msg820123 date=1388577294' Alıntı:
Yazılı olarak ve telefon ile başvuruda bulunduk , konu ile ilgili programlar yapılmaya başlayınca bilgi vereceklerini davet edeceklerini belirttiler. Ocak 15 ten sonra yanıt gelemzse tekrar arayacağız.
ufuk bi deseydin trakkulübe gözatıverin..
burası onların fabrikadan daha kalabalık.:)