Erkunt Fabrika Gezisi

Ynt: Erkunt Fabrika Gezisi

ufukk link=topic=71144.msg820123#msg820123 date=1388577294' Alıntı:
Yazılı olarak ve telefon ile başvuruda bulunduk , konu ile ilgili programlar yapılmaya başlayınca bilgi vereceklerini davet edeceklerini belirttiler. Ocak 15 ten sonra yanıt gelemzse tekrar arayacağız.
inşallah. madem sayım varmış gidip bir el atalım, çabucak biter :D yalnız iş bitince haşmet ' e hediye çeki isterim, 10.000 lira yeter :D euro mu deseydik ya, nasılsa 3 lira oldu ;)

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=71144.msg820131#msg820131 date=1388578257' Alıntı:
ufuk bi deseydin trakkulübe gözatıverin..
burası onların fabrikadan daha kalabalık.:)
Önceki mesajlarda attığım maili başvuru mailini görebilirsin :)
Sisteden bahsediyoruz , zaten geziyi site adına istiyoruz. :)

GÜRKAN link=topic=71144.msg820135#msg820135 date=1388578482' Alıntı:
inşallah. madem sayım varmış gidip bir el atalım, çabucak biter :D yalnız iş bitince haşmet ' e hediye çeki isterim, 10.000 lira yeter :D euro mu deseydik ya, nasılsa 3 lira oldu ;)
Evet sayımda bizde yardımcı olalım.
Döviz işi böyle giderse epeyce sıkıntılı yansımaları olacak bize. İhracat yapan şirketler ise durumdan olduça memnun oldular.
Gürkan hoca sende Haşmet işine ısınıyon yavaştan , ne diyon seneye alalım mı birer tane?

ufukk link=topic=71144.msg820147#msg820147 date=1388580073' Alıntı:
Evet sayımda bizde yardımcı olalım.
Döviz işi böyle giderse epeyce sıkıntılı yansımaları olacak bize. İhracat yapan şirketler ise durumdan olduça memnun oldular.
Gürkan hoca sende Haşmet işine ısınıyon yavaştan , ne diyon seneye alalım mı birer tane?

ön hidrolik ve 540 pto, hostes koltugu, elektro hidrolik shuttle, kontrollerde sağ konsolda olunca neden almayalım ;)

GÜRKAN link=topic=71144.msg820175#msg820175 date=1388586126' Alıntı:
ön hidrolik ve 540 pto, hostes koltugu, elektro hidrolik shuttle, kontrollerde sağ konsolda olunca neden almayalım ;)
haşmrt diilde sanki avrupa bi traktör tarif ettin braderim :)

Ufuk bey eğer liste dolmadıysa beni de eklerseniz çok sevinirim.

Adım: Selçuk ERDOĞAN
tel. : 535 256 46 09

Ankarada ikamet ediyorum, fabrikada işletme geliştirme uzman mühendisi arkadaşım eğer faydalı olabilecekse elimden geleni yaparım.

Ankaraya gelecek arkadaşlara da elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım (ulaşım barınma vs.) Eğer kontenjan doluysa da canımız sağolsun şimdiden iyi eğlenceler.

bu arada her zaman takip edemiyorum cep numaramdan istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

Değerli arkadaşlar,

Bugün Erkunt tarafından bir üyemiz aracılığı ile bilgi geldi.

17 Şubat 2014 günü gecesi Erkunt tarafından sağlanan hotelde konaklama ve sonrasında 18 Şubat 2014 günü Erkunt fabrika gezisi olacak şekilde bir organizasyon ihtimali var.
Fakat ben buna özel bir durum sebebiyle katılamam , ancak bu ay sonundan itibaren katılabilirim.
Sizler gitmek ister misiniz? Organizasyon için Ankara ' lı üyelerimizden yardım alınacak.
Acilen yanıtlarınızı yazabilir misiniz?

ufukk link=topic=71144.msg845529#msg845529 date=1392207213' Alıntı:
Değerli arkadaşlar,

Bugün Erkunt tarafından bir üyemiz aracılığı ile bilgi geldi.

17 Şubat 2014 günü gecesi Erkunt tarafından sağlanan hotelde konaklama ve sonrasında 18 Şubat 2014 günü Erkunt fabrika gezisi olacak şekilde bir organizasyon ihtimali var.
Fakat ben buna özel bir durum sebebiyle katılamam , ancak bu ay sonundan itibaren katılabilirim.
Sizler gitmek ister misiniz? Organizasyon için Ankara ' lı üyelerimizden yardım alınacak.
Acilen yanıtlarınızı yazabilir misiniz?

Ben zaten Sincandayım 15 20 dk da fabrikada olurum :) Ankara dışından gelecek katılımcılar kaç kişi tam sayı belli oldu mu peki ?

anayurtlu link=topic=71144.msg845552#msg845552 date=1392211047' Alıntı:
Ben zaten Sincandayım 15 20 dk da fabrikada olurum :) Ankara dışından gelecek katılımcılar kaç kişi tam sayı belli oldu mu peki ?
Tarih hiç konuşulmadı bugüne kadar , fabrikadan haber gelmemesi sebebiyle , ancak bugünden sonra katılımcılar için sayı belli olur.

Konu ile ilgili üyelerimizin eğilimlerini belirlemek için anket eklendi , şu an için fabrika 17-18 şubatı önerdi , sizlerin fikirleri ve oylamaya göre daha önemlisi farbikanın müsaitlik durumuna göre tarihin değişme ihtimali var.

Bu konuyu sabitleyebilir miyiz?
Takibi daha kolay olacak.
Teşekkürler.