Erkunt Fabrika Gezisi

Ynt: Erkunt Fabrika Gezisi

fingli link=topic=71144.msg845659#msg845659 date=1392222673' Alıntı:
ben gelirim buyuk bir aksilik cıkmazsa alk-*s
Hangi hafta yada hangi gün gelebilceğinizide yazabilir misiniz?

ankarada olduğum icin ben fabrika gezisine katılırım. gun konusunda fazla sıkıntım olmamasına rağmen ay sonu mart ayı ici gibi fena olmaz.

uzaktan geleceğim için mart başı gibi bir tarih benim için daha uygun. 2-3 hafta önceden izin ayarlamam gerekiyor. anket için oyumu kullandım.

abiler daha önce gelebilirim demişsemde tarihlere bakınca hangi tarih olursa olsun gelemeyecek gibiyim şubat ayı boyunca yoğun çalışıyorum gerek tohum firmaları ile brifing görüşmelerim gerekse sebzedeki işlerim buna müsade etmeyecek mart ayında ise antalya buluşmamız var sonrada yazlık serada işler başlıyor maalesef katılamayacağım o yüzden anketi oylamıyorum katılanlara iyi eğlenceler :) ayrıca böyle bir organizasyon yaptığı için ufuk abiye teşekkürler :)...

Ben ankete katılmıyorum
Önemli olan dısarıdan gelecek arkadasların programıdır sonuçta biz zaten buradayız
Tabi birde fabrikanın musaitlik durumu var bizim onerilerimizi kabul etme imkanları varmı oda onemli tabi

Trakyalı arkadaşlar katılamayacak heral de, ayın 21 inde Bereket TV deki program için Ankara ya 20 Şubat ta gitmeyi planladım. Bende gelmesem ayıp olmaz galiba. Hem pazartesi gidip, salı geri dönecem, hemde perşembe günü tekrar Ankara ya gitmem işlerimizi aksatır.

21 şubatta Bereket tv deki program için Ankarada olacağım 17-18 şubatta gitsem çok kalmam gerekir günü geçmiş gebe hayvanlarımda var tarihler benim içinde olanaksız görünüyor.
nailyetek link=topic=71144.msg845825#msg845825 date=1392234916' Alıntı:
Trakyalı arkadaşlar katılamayacak heral de, ayın 21 inde Bereket TV deki program için Ankara ya 20 Şubat ta gitmeyi planladım. Bende gelmesem ayıp olmaz galiba. Hem pazartesi gidip, salı geri dönecem, hemde perşembe günü tekrar Ankara ya gitmem işlerimizi aksatır.
Nail abi bize tarih ters denkgeldi dediğin gibi hem fabrika gezisi hemde programa gidersek işler aksayacak.

nailyetek link=topic=71144.msg845825#msg845825 date=1392234916' Alıntı:
Aynen Nail abi , bu pazartesi günü olayı çok ani oldu , gerçi kesin değil daha arkadaşların durumuna bakacağız.
Duruma göre yeni bir tarih belirlenme durumuda olabilir. Bu tarih çoğunluk ğyemize uyarsa bizde affımızı isteyeceğiz organizasyondan , herşey isteyince olmuyor , nasip kısmet meselesi bazı şeyler.

fabrikanın şu anki önerisi yorumlara baktığımda çoğunluğa uymuyor gibi. max katılımın olacağı her tarih bana uygundur. kesin katılacam.

benim uymuyor zaten martta antalya ve ankara buluşması var sınavdan önce ben gelemem... işlerde birikti hem... marttın 23 ' ün den sonra olursa çok seviniriz...

ben elimden geldiğimce gelmeye çalışacağım fakat bence pazartesi erken gibi arkadaşların gelip gelme katılımını ve katılımcı sayısını etkileyebilir 24-28 şubat daha uygun gibi o zamana kadar kesinleşme daha netleşeceğini düşünüyorum.çoğunluk ne zamansa bize de eyvallah demek düşer inşallah gelmek sizleri görmek nasip olur alk-*s alk-*s alk-*s

Ankete göre 17-18 uygun fakat yorumlara bakınca uygun değil sonucu çıkıyor. :) Ayrıca ben de katılamayacağım geziye. En az bir kaç hafta önceden haber verilse daha güzel olur, tabi burada ayarlayan arkadaşların elinde birşey olmadığını biliyorum ama bunun dışında da katılım istenen sayıda olmayabilir.

Ayrıca şunu da unutmayalım, bu geziyi bu sefer ertelersek bile sonra belirlenen tarihe mutlaka katılmamız lazım. Hem ayarlayan arkadaşlara hem de fabrikaya mahcup olmayalım. Çünkü bu gezi biraz da bize özel şekilde ayarlandı, normal bir fabirka gezisi dışında değerlendirilmeli. Kalacak yer, program vs. önemli.

Mustaf-a link=topic=71144.msg846127#msg846127 date=1392299500' Alıntı:
Ankete göre 17-18 uygun fakat yorumlara bakınca uygun değil sonucu çıkıyor. :) Ayrıca ben de katılamayacağım geziye. En az bir kaç hafta önceden haber verilse daha güzel olur, tabi burada ayarlayan arkadaşların elinde birşey olmadığını biliyorum ama bunun dışında da katılım istenen sayıda olmayabilir.

Ayrıca şunu da unutmayalım, bu geziyi bu sefer ertelersek bile sonra belirlenen tarihe mutlaka katılmamız lazım. Hem ayarlayan arkadaşlara hem de fabrikaya mahcup olmayalım. Çünkü bu gezi biraz da bize özel şekilde ayarlandı, normal bir fabirka gezisi dışında değerlendirilmeli. Kalacak yer, program vs. önemli.
Selamlar Mustafa,
Mart ayının ilk haftasına alabilmek için girişimde bulunduk lakin henüz kesinleşmiş değil. Üyelerimizin hazırlanması ve prgramlarını yapabilmesi için yeterli zaman olabilmesi için iyi olacak ayarlayabilirsek.
Bu gezidede 30 kişi civarında bir kontejanımız olacak.
50 bin kişi arasından 30 yiğit ve kendine güvenen delikanlı arayacağız , hele bir tarih kesinleşsin hayırlısı ile , yoğun bir kampanya yürüteceğiz.
Zaten 30 kişi toplayamazsak hem bizim için hemde fabrika için hayal kırıklığı olacak. Bundan sonra bu tarz organizasyonlar için eksi puan olacak , düzenlemeye niyetlenen arkadaşlarımız için kötü bir referans olacak.

ufukk link=topic=71144.msg846135#msg846135 date=1392300495' Alıntı:
Selamlar Mustafa,
Mart ayının ilk haftasına alabilmek için girişimde bulunduk lakin henüz kesinleşmiş değil. Üyelerimizin hazırlanması ve prgramlarını yapabilmesi için yeterli zaman olabilmesi için iyi olacak ayarlayabilirsek.
Bu gezidede 30 kişi civarında bir kontejanımız olacak.
50 bin kişi arasından 30 yiğit ve kendine güvenen delikanlı arayacağız , hele bir tarih kesinleşsin hayırlısı ile , yoğun bir kampanya yürüteceğiz.
Zaten 30 kişi toplayamazsak hem bizim için hemde fabrika için hayal kırıklığı olacak. Bundan sonra bu tarz organizasyonlar için eksi puan olacak , düzenlemeye niyetlenen arkadaşlarımız için kötü bir referans olacak.
30 kişi her halükarda toplanır sıkıntı değil ancak keşke öncelikle siteden olsa.Bakalım istekli insanlar ne kadar sonuca ulaştıracak göreceğiz.