Erkunt Fabrika Gezisi

Ynt: Erkunt Fabrika Gezisi

bu gezi ctesi pazar olsaydı bence çok iyi olurdu.katılımın çok daha fazla sayıda olur.bana tarih önemli değil haftasonu olsun kesin gelirim

umutmalkoc link=topic=71144.msg846469#msg846469 date=1392323527' Alıntı:
bu gezi ctesi pazar olsaydı bence çok iyi olurdu.katılımın çok daha fazla sayıda olur.bana tarih önemli değil haftasonu olsun kesin gelirim
Keşke olabilse süper olurdu :)

Abi çok ani oldu ya.17/18 çok erken. Zaten benim vizeler filan başlayacak.Çok sıkıntı bu dönem. Hem nasılsa Türk traktör gezisi olucak. Onu kesinleştirdim.Oraya gelmek daha uygun olacak. Erkunt ' a da bizi temsilen çevre illerden ve Ankara ' dan arkadaşlarımız abilerimiz gitse daha iyi olur. Teşekkürler herşey için.

<<B.Özyurt>> link=topic=71144.msg846521#msg846521 date=1392328520' Alıntı:
Abi çok ani oldu ya.17/18 çok erken. Zaten benim vizeler filan başlayacak.Çok sıkıntı bu dönem. Hem nasılsa Türk traktör gezisi olucak. Onu kesinleştirdim.Oraya gelmek daha uygun olacak. Erkunt ' a da bizi temsilen çevre illerden ve Ankara ' dan arkadaşlarımız abilerimiz gitse daha iyi olur. Teşekkürler herşey için.
17/18 işi yattı Berk , başka tarih istedik fabrikadan onu bekliyoruz.

Tarihi bir kesinleştirelim kesin gelmeye çalışacağım ve büyük ihtimal geleceğim tarih net olmayınca işte sıkıntı oluyor izin konusu gelme gitme sorun değil Eskişehir ' den Ankara ' ya ...

tugay 398 link=topic=71144.msg846143#msg846143 date=1392302120' Alıntı:

Aleykümselam.. hoşgeldiniz.. :)

20-28 Şubat arası olursa İnşallah kesin katılabilirim.. yoksa gidenler bizim içinde gezsin, bol bilgi-belge toplasın :)

ah su işler warya :S :))
17-18 de doktora gitcem ya bütün etkinlikler bu hafta olur 16 sında drag war 17 sinde gezi fln of of kaçırıyorum hep :(

SmhGwz link=topic=71144.msg846604#msg846604 date=1392363682' Alıntı:
ah su işler warya :S :))
17-18 de doktora gitcem ya bütün etkinlikler bu hafta olur 16 sında drag war 17 sinde gezi fln of of kaçırıyorum hep :(
Braderim üstteki mesajları neden okumuyorsun? :)
Gerekli açıklamaları yaptık.

17-18 şubat olursa şayet bir gün önce varıp otelde mi konaklayacağız sabahta fabrikaya geçeceğiz demek mi oluyor. Yarışma ödülünü almak için aramışlardı beni Ulusta Radision Blue otelde kaldık sabah kahvaltı otelden sonra arabayla fabrikaya geçmiştik diğer talihli ile diğeri zaten Ankaralı idi yine öyle mi olacak acaba.

Ynt: Erkunt Fabrika Gezisi (17-18 Şubat olmayacak , Fabrikadan yeni tarih bekiyoruz)

kepirli_ercan link=topic=71144.msg846618#msg846618 date=1392366450' Alıntı:
17-18 şubat olursa şayet bir gün önce varıp otelde mi konaklayacağız sabahta fabrikaya geçeceğiz demek mi oluyor. Yarışma ödülünü almak için aramışlardı beni Ulusta Radision Blue otelde kaldık sabah kahvaltı otelden sonra arabayla fabrikaya geçmiştik diğer talihli ile diğeri zaten Ankaralı idi yine öyle mi olacak acaba.
17-18 işi yattı , yukarıdaki mesajlarımda yazmıştım Ercan braderim.
Yeni tarih bekliyoruz , gelince detayları burdan ilan edeceğiz.

Ynt: Erkunt Fabrika Gezisi (17-18 Şubat olmayacak , Fabrikadan yeni tarih bekiyoruz)

ufukk link=topic=71144.msg846612#msg846612 date=1392365610' Alıntı:
Braderim üstteki mesajları neden okumuyorsun? :)
Gerekli açıklamaları yaptık.
ben sabah baktıgımda iptal gibi bişey yazmıyordu sanki ;)
neyse yeni tarihe göre fikrimizi sunarız

SmhGwz link=topic=71144.msg846638#msg846638 date=1392369765' Alıntı:
ben sabah baktıgımda iptal gibi bişey yazmıyordu sanki ;)
neyse yeni tarihe göre fikrimizi sunarız
Başlıktaki yazıyı yeni koydum , mesela Berk ' e yanıtım var , orda yazıyor.

umutmalkoc link=topic=71144.msg846642#msg846642 date=1392370204' Alıntı:
haftasonu kesinlikle olamazmı.o konuda fabrika ne diyor acaba
Fabrika hafta içi çalışıyor , beyaz yakalılar hafta içi çalışıyor şeklinde cevap geliyor.
NH ta böyle dedi , hattat ta , erkunt ' ta böle dedi :)
Hafta sonu olsa çalışan üyeler yani bizler için çok iyi olacak.
Lakin pek mümkün görünmüyor.

Yeni Bi Tarih Gelmedi m i? uyrra*-*- duva*-*0 duva*-*0 kom*-* kom*-* kom*-* kom*-* cçr-*-s

Değerli arkadaşlar,
İş ve özel yaşamımda yoğun bir döneme giriyorum. Aynı anda iki organizasyon işini götürebilmem zorlaştı.
Bu nedenle anlayışınıza sığınıyorum , Erkunt fabrika gezisi organizasyonu için Gökhan Özkan hocamdan yardım rica ettim , Allah razı olsun beni kırmadı , organizasyonu bundan sonra kendisi takip edecek , yardımları için kendisine ve anlaşıyışınız için sizlere teşekkür ederim.
Saygılarımla.

Arkadalsar pazartesi gun icin goruscem.Ufuk hocam bu ara yogun daha yogun gunlerude ilerde olacak.:)