Erkunt Fabrika Gezisi

Ynt: Erkunt Fabrika Gezisi

hadi bakalım, güzel bir etkinlik olacak gibi görünüyor. inşallah katılım fazla olur

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=71144.msg818599#msg818599 date=1388340830' Alıntı:
Ufuk sana bi ricada bulunabilirmiyim. .
İyi buluniyim hemen.
Burada köyde duyduğum bir bilgi var.
Zeynep erkunt ' un babası ya askeriyede doktor yada subaymış
Görevi icabeten erzuruma oradanda bizim köye gelmişler.
Tam emin olmamakla beraber zannedersem zeynep hanım bizim köyde dünyaya gelmiş ve bi akrabamızın evinde yıllarca kalmışlar. Ve adamın görevi bitincede gitmişler.
Yıllar sonra yani yakın bir zamanda köye tekrar geri gezmeye gelmişler biz o esnada köyde değildik.yemek yemiş Çaylarını içip selam edip gitmişler .
Şimdi senden ricam eğer geziniz gerçekleşirse bu konuyu zeynep hanıma bi sor bakalım olurmu..

Aha tam abi Erkunt u arayacak adamsın aslında :)
Bizi sizi zamanında misafir ettik , ben bir grup saz arkadaşım size iadeyi ziyaret yapacağız diyebilirsin aslında. :)

ufukk link=topic=71144.msg818602#msg818602 date=1388340940' Alıntı:
Erkunt tarafında organizasyon için bize bir kontak lazım , en azından bir refarans vb ile arayabilirsek güzel olur.
Teklif bizden gideceği için masrafları Erkunta yüklemek uygun olmaz diye düşünüyorum.
Ancak fabrikada yenilirse bir öğlen yemeği olabilir.
Mustafa kardeşim , Çağrı kardeşim , isimsiz kahraman braderlerim , sizler Ankaralısınız , yokmu bir kontağınız?
angaralı Erkuntçular servislerine bi sorsunlar abi bi haber çıkar illaki.

GÜRKAN link=topic=71144.msg818603#msg818603 date=1388340968' Alıntı:
hadi bakalım, güzel bir etkinlik olacak gibi görünüyor. inşallah katılım fazla olur

Muhtemelen bir kontejan verirler , geziye olumlu yaklaşırlarsa , atıyorum 40 kişi , 50 kişi artık herneyse , burdan bi liste yaparız , deriz ki filan tarihte şu kadar kişi geliyoruz , ahada isim listesi şudur , biz gitmeden prosedürler vs ayarlanır.
Yanlız ben adamların bu hafta yüz ifadelerini merak ediyorum , biz bir ara size gelmeye kara verdik Trakkulüp ailesi olarak , misafir kabul edermisiniz diyeceğim :)
Yol gelmeyin derlerse siz nasıl Türk markasısınız diyecem , Türkler misafirperver olur diyeceğim.

Biz internet ortamında organize olmuş , 50.000 binden fazla üyesi bulunan , birçok markayı ve aletleri çeşitli tarım alet ve makinaları bünyesinde barındıran , bunlar ile ilgili bilgiler sağlayan , kullanıcıların deneyimlerini paylaştıkları , memnuniyetlerini ve memnuniyetsizliklerini doğrudan paylaştıkları , ülkemizde bu alanda öncü olan internet sitelerinden biriyiz. Bu kapsamda önümüzdeki günlerde Bereket TV ye davet edilmiş , nitelikli bir kitleyiz , bu çeşit bir organizasyon firmanızın doğrudan üreticilere ve çiftçilere reklamına olanak sağlayacak bir etkinlik olacak...... diye devam edecek bir konuşma yapacağım , önemli olan bu konuda yetkili , inisiyatif alabilen bir yetkiliye ulaşmak , bu tür bir etkinlikte öncülük ederiz inşallah , mahçup olmayız sizlerle birlikte.

GÜRKAN link=topic=71144.msg818609#msg818609 date=1388341353' Alıntı:
Zeynep Hanım bence bizi geri çevirmez Trakkulup ailesi olarak.

İnşallah artık kendileri bilirler , buradan başlıyoruz , diğer firmalar içinde bu tür organizasyonlar düzenleme cesaretini burdaki karşılacağımız duruma göre düzenleriz.
Hedef MF fransa fabrikası Gürkan hocam , JD amerika :) neden olmasın , mesela seneye yurtdışı fuarlardan birine beraber gideriz burdan bir ekip yaparak.

Ahada burdan firma yetkililerine sesleniyorum Cem yılmaz reklamındaki gibi , sırada Tümosan , Hattat , NH var :)

ufukk link=topic=71144.msg818610#msg818610 date=1388341567' Alıntı:
Biz internet ortamında organize olmuş , 50.000 binden fazla üyesi bulunan , birçok markayı ve aletleri çeşitli tarım alet ve makinaları bünyesinde barındıran , bunlar ile ilgili bilgiler sağlayan , kullanıcıların deneyimlerini paylaştıkları , memnuniyetlerini ve memnuniyetsizliklerini doğrudan paylaştıkları , ülkemizde bu alanda öncü olan internet sitelerinden biriyiz. Bu kapsamda önümüzdeki günlerde Bereket TV ye davet edilmiş , nitelikli bir kitleyiz , bu çeşit bir organizasyon firmanızın doğrudan üreticilere ve çiftçilere reklamına olanak sağlayacak bir etkinlik olacak...... diye devam edecek bir konuşma yapacağım , önemli olan bu konuda yetkili , inisiyatif alabilen bir yetkiliye ulaşmak , bu tür bir etkinlikte öncülük ederiz inşallah , mahçup olmayız sizlerle birlikte.
Arkandayız abii :)
Satış Sonrası Hizmetler Bölge Müdürü Süleyman beyin babamda numarası var galiba olmazsa yarın bi arayıp rica ederiz..

Geçen yıl biz barış ve halaoğlu ile uğradık hiç randevumuz filan yoktu bize bir yetkili personel görevlendirip fabrikayı gezdirdiler Erkunt bu tür konularda çok hassas, bence bizide geri çevirmeyeceklerdir..

anayurtlu 3105d link=topic=71144.msg818616#msg818616 date=1388342215' Alıntı:
Arkandayız abii :)
Satış Sonrası Hizmetler Bölge Müdürü Süleyman beyin babamda numarası var galiba olmazsa yarın bi arayıp rica ederiz..
süleyman beyin numarası bende de var arkadaşlar iyi bi adam o da yardımcı olur yani anlş-*s

akrokral link=topic=71144.msg818630#msg818630 date=1388343038' Alıntı:
süleyman beyin numarası bende de var arkadaşlar iyi bi adam o da yardımcı olur yani anlş-*s
Bana özelden yazarsanız çok makbule geçer , yarın görüşürüz onunla , en azından bu konularda yetkili birine aktarır. İletişim ve medya ile ilgili birileri vardır mutlaka , koskoca trakkulüp camiasını temsilen geleceğiz.

ufukk link=topic=71144.msg818631#msg818631 date=1388343156' Alıntı:
Bana özelden yazarsanız çok makbule geçer , yarın görüşürüz onunla , en azından bu konularda yetkili birine aktarır. İletişim ve medya ile ilgili birileri vardır mutlaka , koskoca trakkulüp camiasını temsilen geleceğiz.
gönderdim

ufukk link=topic=71144.msg818636#msg818636 date=1388343465' Alıntı:
Teşekkür ederim , yarın fırsat bulup arayacağım inşallah
yalnız sömestre ayarlansa çok güzel olur buluşmaya da katılamadık zaten ikinci darbe olmasın hem haşmetimiz var :)

akrokral link=topic=71144.msg818638#msg818638 date=1388343692' Alıntı:
yalnız sömestre ayarlansa çok güzel olur buluşmaya da katılamadık zaten ikinci darbe olmasın hem haşmetimiz var :)
Bu işi becerebilirsek , diğer firmalarada başvururuz , NH , Tümosan ve Hattat a , yaza kadar birkaç organize yaparız böyle.

ufukk link=topic=71144.msg818639#msg818639 date=1388343790' Alıntı:
Bu işi becerebilirsek , diğer firmalarada başvururuz , NH , Tümosan ve Hattat a , yaza kadar birkaç organize yaparız böyle.
beceremeyeceğimiz bişey yok abi dediğin gibi hem bilgileniriz hem önerilerimizi ilk ağızdan sunarız süper olur yok deselerde ısrara devam işin içine yerel medyayıda mı soksak acaba alk-*s

Teknik gezi olarak izin almamiz mumkun.bu sene okulda toplulugumumuz var 40 kisiyle tumosan ve mercedes fabrikalarini gezdik..Biz ciftci oldugumuz icin bize hayli hayli izin verirler,ilgilenecek birisi yoksa ben ilgilenip ayarlamaya calisabilirim :)