Erkunt Fabrika Gezisi

Ynt: Erkunt Fabrika Gezisi

Erkuntun ceo sunu devreye sokarız.ilk etapta diğer kişileri arayalım.olmazsa çözümü ben hallederim galiba.

gokhanozkan link=topic=71144.msg818658#msg818658 date=1388345502' Alıntı:
Erkuntun ceo sunu devreye sokarız.ilk etapta diğer kişileri arayalım.olmazsa çözümü ben hallederim galiba.
Gökhan hoca ağırlığını koydun olaya , ben yarın arıyorum Erkunt u, duruma göre haberleşiriz buradan.

Hadi bakalım hayırlısı :) ufuk abi maalesef erkuntta bir tanıdık yok ama sıra nhye gelince birşeyler ayarlayabiliriz heralde gerekirse :)

Çağrı link=topic=71144.msg818683#msg818683 date=1388346816' Alıntı:
Hadi bakalım hayırlısı :) ufuk abi maalesef erkuntta bir tanıdık yok ama sıra nhye gelince birşeyler ayarlayabiliriz heralde gerekirse :)
onuda çözeriz :D Allahın izniyle.siz bir görüşün.olmazsa ben satış sonrası müdürünü o da olmazsa ceo yu ararım.himalayalara kadar yolu var bu işin ;D

gokhanozkan link=topic=71144.msg818684#msg818684 date=1388346924' Alıntı:
onuda çözeriz :D Allahın izniyle.siz bir görüşün.olmazsa ben satış sonrası müdürünü o da olmazsa ceo yu ararım.himalayalara kadar yolu var bu işin ;D

Bakalım hayırlısı , her birlikte ortak akıl ile bu işi yaparız inşallah.
Erkunt un yeri nerede oluyordu Ankarada , otogardan epeyce uzaktır sanırım. Sanayi bölgesindedir sanırım.

onu çözeriz dediğin gibi :) erkunt konusunda ihale ufuk abiyle sende abi haber bekliyoruz ;)

Bu iş olacak gibi ben bi motorun eksiklerini liste yapayım ;D

anayurtlu 3105d link=topic=71144.msg818691#msg818691 date=1388347422' Alıntı:
Bu iş olacak gibi ben bi motorun eksiklerini liste yapayım ;D
hiç uğrşma yenisini isteriz.işine yarayanları sökersin yaramayanları ilerde kullanırsın.illaki bir gün işine yarayacak ;D

Çağrı link=topic=71144.msg818683#msg818683 date=1388346816' Alıntı:

;)

tarih vs uyarsa beni de yazın arkadaşlar şimdiden listeye :D çok merak ediyorum o aşmet küçücük liftler de nasıl duruyor :D

ufukk link=topic=71144.msg818687#msg818687 date=1388347080' Alıntı:
Bakalım hayırlısı , her birlikte ortak akıl ile bu işi yaparız inşallah.
Erkunt un yeri nerede oluyordu Ankarada , otogardan epeyce uzaktır sanırım. Sanayi bölgesindedir sanırım.
Erkuntun fabrikası sincan organize sanayi bölgesinde aştiye de yakın sayılır öyle uzak bi yer değil. Bizim köye 25 km kubotayla gitsem taşlamazlar demi ;D

anayurtlu link=topic=71144.msg818725#msg818725 date=1388348942' Alıntı:
Erkuntun fabrikası sincan organize sanayi bölgesinde aştiye de yakın sayılır öyle uzak bi yer değil. Bizim köye 25 km kubotayla gitsem taşlamazlar demi ;D

;D gitmişken caponu verir bi haşmet alırsın bilader ;D

Merhaba arkadaşlar,
Resmi ve ciddi bir talep olduğunun anlaşılması için kendilerine aşağıdaki maili gönderdim.
Gün içinde telefon ilede arayacağım.

Değerli Erkunt Traktör Yetkilileri;

Internet üzerinde bulunan http://www.trakkulup.net/ sitesi Erkunt Bölümü moderatörü olarak bu maili size gönderiyorum. Yaklaşık 50000 civarında üyesi bulunan bir internet üzerinde Tarım sektörü forum sitesinin üyeleriyiz. Forumuz üzerinde ülkemizde bulunan yada bulunmayan neredeyde tüm tarım aletleri , traktörler ve makinalar ile ilgili bilgi paylaşımı yapmaktayız. Firmanızın ürettiği Erkunt Marka Traktörlerde sitemizdeki aktif , üyesi fazla ve sık güncellenen bölümlerden biridir. Üyelerimiz sahip oldukları traktörler ile ilgili video , resim ve görüşlerini paylaşmaktadırlar. Traktörleri ile yapmış oldukları çalışmalar , gerçekleştirdikleri işler ile ilgili resim , video ve yorumda bulunup bunları diğer üyelerin beğenisine sunmaktadırlar. Ocak ayında düzenlenecek Bereket TV programlarından bir tanesine katılım sağlayacağız. Üyelerimizin istekleri ve talepleri doğrultusunda Tarım sektöründeki firmalar ile temasa geçip imkanlar doğrultusunda inceleme ve bilgilenme gezileri düzenlemeyi planlamaktayız. İmkanlarınız ve görüşleriniz doğrultusunda sizin belirleyeceğiniz bir tarihte , sizin belirleyeceğiniz üye sayısı kadar katılımcı ile eğer izin verirseniz fabrikanızı ziyaret edip üretim faaliyetlerinizi ve firmanızı yakından tanımak isteriz.
Saygılarımla

Ufukk

Trakkulüp Erkunt Bölümü Moderatörü
http://www.trakkulup.net/erkunt/

Erkunt gezisine bende gelebilirim bu aralar eskişehirdeyim günü saati belli olsun trenle 1,5 saat ve en önemlisi siz değerli arkadaşlarla birebir tanışma fırsatı olur...Erkunt cevapsız kalmaz düşüncelerimle alk-*s alk-*s alk-*s

ben size yardımcı oluyorum..
1- 35 kişi olcak
2- 2 saati geçmeyecek
3- 5 - ocaktan sonra hafta içi şart kanununa göre. gelecek arkadaşlar isimlerini ve günleri belirlesin

ayrıca talep olursa 1-2-3 grublar halinde olur...
gelecekler isimlerini ve memleketlerini ve gününüzü ayrlayın ogün gezi olacak..yemeginiz de şirketten olur ...

köylü link=topic=71144.msg818941#msg818941 date=1388392033' Alıntı:
ben size yardımcı oluyorum..
1- 35 kişi olcak
2- 2 saati geçmeyecek
3- 5 - ocaktan sonra hafta içi şart kanununa göre. gelecek arkadaşlar isimlerini ve günleri belirlesin
köylü link=topic=71144.msg818942#msg818942 date=1388392075' Alıntı:
ayrıca talep olursa 1-2-3 grublar halinde olur...
gelecekler isimlerini ve memleketlerini ve gününüzü ayrlayın ogün gezi olacak..yemeginiz de şirketten olur ...

Yardımların için teşekkür ederiz.
Firmadan kiminle görüştün? NAsıl karşıladılar? Bize lokasyona gittiğimizde kim yardımcı olacak? Saat kaçta orada olunması gerekli? Progamda neler var gibi sorular var aklımda.

iyi karşılandı sıkıntı yok yardımcı olunacak ciddi olanlar gününü kararlaştırn gerisi kolay ... 35 kişi kişiyi geçmesin partiler iş güvenlği açısından yasaya göre uygulanıyor geziler..bu yüzden sınırlama...fabrika ile ilgisi yok...memnun kalırsınız...