erkunt aldigim gune lanet olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: erkunt aldigim gune lanet olsun

Konuyu Açtığınız Günden Beri Takip Ediyorum, Yorum Yazmak Şimdiye Kısmetmiş...

Öncelikle Geçmiş Olsun, Fabrika Ve Kullanıcı Hatasından Kaynaklanabiliyor Bu Durumlar...
Lanet Etmeyin Hayırlısı Ne İse O Olsun Deyin...

Evrende ÇEKİM YASASI Vardır, Siz Ne Düşünürseniz Onu Çekersiniz Kendinize...
İyi Olacak Bir Şeyi Düşünün Ki İyi Şeyler Gelsin...

Ama Şu 6000 Küsür Dönüm Olayını Herkes Gibi Bende Çok Garipsedim...
6800 Dönüm Araziye Dediğiniz Traktörler Yetişemez, Birde Pancar İşi İle Uğraşıyormuşunuz O Zaman Hiç Yetişemezler Diye Düşünüyorum...
Ki Yetişiyor Derseniz Şu Anda Bilgisayarınızın Başında Değil Traktörün Üzerinde Toprak İşliyor(Sürüm,Rototiller,Kazayağı,Ekim...vs Gibi İşlerle Uğraşıyor) Olmanız Gerekirdi, 'phantomerkunt' Nickli Üyemizin de Dediği Gibi...

Size Bu Konuda Birşey Sormak İstiyorum 6800 Dediğiniz Dönüm mü? Yoksa 6800 Metrekare ' mi?

Geçmiş olsun kardeşim sonuçta bu bir makina bozulabilir bende john dere 5625 aldığında demiştim aynı sözcükleri ama unuttuk gitti

walla hiç kimse kızmasın ama siz erkuntları 10 sene sonra görün arkayı dagıtma başladımı onun önü kesilmez styer kullananlar ii bilir çünkü aynı şanzmanı kullanılıyo styer 4 çekeri olsa 8073 lerin üzerinde interkol turbo olsa bu erkuntdan daha az yakar ve daha çok iş yapar zf şanzıman zaten ya çeker yada kırar

Ha bide arkadaşımın dediği gibi 6800 dönüm e 80 hplik makina sadece ayak işi yapar cukurovada bizim burda olsa 6800 dönüm tarla en az 150 hp lik 2 adet yada 300hp lik tek makina alırlar kardeşim ya 80 hplik makina ayak işi yapmak için tasarlanmış bence çapa ekim öyle ışte vırt zırt işler için kullananacak tın bence ne yapsın makina o kadar tarlanın içinde:)

omerfarukkoc link=topic=59238.msg639729#msg639729 date=1350417439' Alıntı:
Konuyu Açtığınız Günden Beri Takip Ediyorum, Yorum Yazmak Şimdiye Kısmetmiş...

Öncelikle Geçmiş Olsun, Fabrika Ve Kullanıcı Hatasından Kaynaklanabiliyor Bu Durumlar...
Lanet Etmeyin Hayırlısı Ne İse O Olsun Deyin...

Evrende ÇEKİM YASASI Vardır, Siz Ne Düşünürseniz Onu Çekersiniz Kendinize...
İyi Olacak Bir Şeyi Düşünün Ki İyi Şeyler Gelsin...

Ama Şu 6000 Küsür Dönüm Olayını Herkes Gibi Bende Çok Garipsedim...
6800 Dönüm Araziye Dediğiniz Traktörler Yetişemez, Birde Pancar İşi İle Uğraşıyormuşunuz O Zaman Hiç Yetişemezler Diye Düşünüyorum...
Ki Yetişiyor Derseniz Şu Anda Bilgisayarınızın Başında Değil Traktörün Üzerinde Toprak İşliyor(Sürüm,Rototiller,Kazayağı,Ekim...vs Gibi İşlerle Uğraşıyor) Olmanız Gerekirdi, 'phantomerkunt' Nickli Üyemizin de Dediği Gibi...

Size Bu Konuda Birşey Sormak İstiyorum 6800 Dediğiniz Dönüm mü? Yoksa 6800 Metrekare ' mi?
Benim babama koca halis derler gel koyumuze misafirimiz ol hatirlatayim biz 5 kardesiz 7 tanede yiyenlerim var yani adam problemi yok zaten cogu isimizi urfali aile geliyor sezonluk onlar yapiyorlar .tarlaya gelince hatirlatayim bizim civar koyler hep avrupali tarlalarini ekip isleyen insanlari yoktur onun icin bu arazi az bile .bizim yakinda yarikkaya diye bir koy var adam belki 15000 donumden fazla arazi isliyor

okudum ki şunu anladım siz traktör ve ekipman uygulamasını yanlış yapıyorsunuz bizde erkunt servet aldık ama baktık gördük bu traktör övülen kadar iş görmüyor ne işe yarar diye düşündük sizin gibi kötülemem olmadı ama çözümüm oldu ne yaptık bizde serveti ilaç , gübreleme ve ara işlerde kullandık şimdi çoook ekonomik oldu bizde ne var diye sorarsan bizde TD 90 D , TLA 100 ve erkunt servet 75 hp var ve toplam bende 850 amcamda 200 dönüm yer var ki sen 6800 dönüm diyorsun açıkça söylemek gerekirse bilinsiz tarım yapıyorusunuz.Ki ben TLA 100 uymuyor diye 120 hp üstü traktör arıyorum sizin de en az bir 200 hp traktöre ihtiyacınız var çağın gerisinde kalmayın en pahalı mazotu bizim çiftçimiz kullanıyor.

Allaha emanet olun.

adanalı_01 link=topic=59238.msg639737#msg639737 date=1350418088' Alıntı:
Ha bide arkadaşımın dediği gibi 6800 dönüm e 80 hplik makina sadece ayak işi yapar cukurovada bizim burda olsa 6800 dönüm tarla en az 150 hp lik 2 adet yada 300hp lik tek makina alırlar kardeşim ya 80 hplik makina ayak işi yapmak için tasarlanmış bence çapa ekim öyle ışte vırt zırt işler için kullananacak tın bence ne yapsın makina o kadar tarlanın içinde:)
Ben birsey yapamam agabeylerim var onlar istemiyorlar kazandigimizi traktoremi verelim diye

trakyalı17 link=topic=59238.msg639739#msg639739 date=1350418244' Alıntı:
okudum ki şunu anladım siz traktör ve ekipman uygulamasını yanlış yapıyorsunuz bizde erkunt servet aldık ama baktık gördük bu traktör övülen kadar iş görmüyor ne işe yarar diye düşündük sizin gibi kötülemem olmadı ama çözümüm oldu ne yaptık bizde serveti ilaç , gübreleme ve ara işlerde kullandık şimdi çoook ekonomik oldu bizde ne var diye sorarsan bizde TD 90 D , TLA 100 ve erkunt servet 75 hp var ve toplam bende 850 amcamda 200 dönüm yer var ki sen 6800 dönüm diyorsun açıkça söylemek gerekirse bilinsiz tarım yapıyorusunuz.Ki ben TLA 100 uymuyor diye 120 hp üstü traktör arıyorum sizin de en az bir 200 hp traktöre ihtiyacınız var çağın gerisinde kalmayın en pahalı mazotu bizim çiftçimiz kullanıyor.

Allaha emanet olun.problem o degil kardesim pancar isinde biraz motorlar hirpalaniyor yoksa kuru tarimda hicbirsey olmuyor yakinda pancar bittimi traktorler kis uykusuna yatacak verecegin paraya yazik cok traktor olsun devamli eliyin altinda motor bulunur

konu erkunt olunca hele birde arıza veren kötülenen erkunt olunca cemaart burda toplanmış

bu kadar adam konu inceliyor inşaallah sorunu çözerizde toprak ağası abimizde rahatlar hadi bakalım kolay gelsin....
böyle olmaz başbakanında gelmesi lazım bu kadar muhalefetle ancak o başa çıkar

;D ;D ;D ;D
şerefli1, ydincbayram, trakyalı17, toprak agasi sahin, insertend, mustafa11, Fiat_Junior, adanalı_01, 55-46, omerfarukkoc, piskopat58 (+ 1 Gizli) ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

toprak agasi sahin link=topic=59238.msg639738#msg639738 date=1350418199' Alıntı:
Benim babama koca halis derler gel koyumuze misafirimiz ol hatirlatayim biz 5 kardesiz 7 tanede yiyenlerim var yani adam problemi yok zaten cogu isimizi urfali aile geliyor sezonluk onlar yapiyorlar .tarlaya gelince hatirlatayim bizim civar koyler hep avrupali tarlalarini ekip isleyen insanlari yoktur onun icin bu arazi az bile .bizim yakinda yarikkaya diye bir koy var adam belki 15000 donumden fazla arazi isliyor
Sorumun Cevabını Vermediniz...

şerefli1 link=topic=59238.msg639742#msg639742 date=1350418641' Alıntı:
konu erkunt olunca hele birde arıza veren kötülenen erkunt olunca cemaart burda toplanmış

bu kadar adam konu inceliyor inşaallah sorunu çözerizde toprak ağası abimizde rahatlar hadi bakalım kolay gelsin....
böyle olmaz başbakanında gelmesi lazım bu kadar muhalefetle ancak o başa çıkar

;D ;D ;D ;D
şerefli1, ydincbayram, trakyalı17, toprak agasi sahin, insertend, mustafa11, Fiat_Junior, adanalı_01, 55-46, omerfarukkoc, piskopat58 (+ 1 Gizli) ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bENIM problemim pancar bittimi erkunt gidecek agabeyim kesin kararli

toprak agasi sahin link=topic=59238.msg639744#msg639744 date=1350418791' Alıntı:
NEYI SORDUN KARDESIM
Verdiğiniz 6800 Değeri Eğer Dönümse 6800x1000 İşleminden 6.800.000 Metrekare Yapıyor...
Bu 6800 Metrekare Mi? Dönüm Mü? Demiştim Yukarıda...

önncelikle şunu söylemek lazım ki para harcamayalım elimin altın bir traktrör olsun istiyor iseneniz 6800 dönüme ekonomik olarak en az 120 hp 2 traktör lazım diyorsunuzya kuru tarım diye biz trakyada çoğu traktörün 5li çektiği pulluğu bazen 4lü bazende 3lü kullanıyoruz ki buna su hak getire zaten eş zamanlı hasat zamanını bu elindeki makinalarala nasıl yapıyorsun bilemiyorum biraz bir yakıt masraflarını düşün derim bence sen diyorsun fii tarihinden kalma fendt ne kadar iş yapıyor bide bi düşün bir 211 fendt ne kadar iş yapıyor bide bi fendt 936 düşün ne iş alanında gelişme yapacak sonra konuş 6800 dönüm yeri işlemeyi.

Allaha emanet olun.

Fiat_Junior link=topic=59238.msg639746#msg639746 date=1350418984' Alıntı:
bu 6800 donum un tapusu var mı acaba ?
sen neyin pesindesin dalgami geciyon adammi seciyon :S :S :Sben burada siteyi gordum problemimi soyledim bizim gibi kimse aldanmasin diye sohbet yapiyoruz .sen okuz altinda buzagi ariyorsun kusura bakma arkadasim bu kadar muhalafet olma noo*-*- noo*-*- noo*-*- noo*-*- noo*-*- noo*-*-

abi keşke bu konuyu açmasaydın başın belaya girdi bence tarlanın tapusunu soruyorlar yakında resmini yüklemenizi de isteyecekler eğer yüklemezsen yalancı ilan edilecen sonrada forumdan atılacan benden demesi uyy-*s uyy-*s uyy-*s

Kimse kimseyi yalancılıkla açıkca beyan edilmedikçe yaftalayamaz. Sitemizde de buna gereken ehemmiyet verilir. Hiç kimsede bu konuda süphelenmesin. Üye yerini, yurdunu mekanını, lakabını belirtiyor. İnanmayacak olan varsa gider bakar araştırır. Bu tarz söylemler içine girmeyelim lütfen.

Kımse kımseyı yalancılıkla suclamıyor.Adam 6800 donum dıyor BU kulaga bıraz ınandırıcı gelmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...