Ynt: erkunt aldigim gune lanet olsun
Konuyu Açtığınız Günden Beri Takip Ediyorum, Yorum Yazmak Şimdiye Kısmetmiş...
Öncelikle Geçmiş Olsun, Fabrika Ve Kullanıcı Hatasından Kaynaklanabiliyor Bu Durumlar...
Lanet Etmeyin Hayırlısı Ne İse O Olsun Deyin...
Evrende ÇEKİM YASASI Vardır, Siz Ne Düşünürseniz Onu Çekersiniz Kendinize...
İyi Olacak Bir Şeyi Düşünün Ki İyi Şeyler Gelsin...
Ama Şu 6000 Küsür Dönüm Olayını Herkes Gibi Bende Çok Garipsedim...
6800 Dönüm Araziye Dediğiniz Traktörler Yetişemez, Birde Pancar İşi İle Uğraşıyormuşunuz O Zaman Hiç Yetişemezler Diye Düşünüyorum...
Ki Yetişiyor Derseniz Şu Anda Bilgisayarınızın Başında Değil Traktörün Üzerinde Toprak İşliyor(Sürüm,Rototiller,Kazayağı,Ekim...vs Gibi İşlerle Uğraşıyor) Olmanız Gerekirdi, 'phantomerkunt' Nickli Üyemizin de Dediği Gibi...
Size Bu Konuda Birşey Sormak İstiyorum 6800 Dediğiniz Dönüm mü? Yoksa 6800 Metrekare ' mi?
Konuyu Açtığınız Günden Beri Takip Ediyorum, Yorum Yazmak Şimdiye Kısmetmiş...
Öncelikle Geçmiş Olsun, Fabrika Ve Kullanıcı Hatasından Kaynaklanabiliyor Bu Durumlar...
Lanet Etmeyin Hayırlısı Ne İse O Olsun Deyin...
Evrende ÇEKİM YASASI Vardır, Siz Ne Düşünürseniz Onu Çekersiniz Kendinize...
İyi Olacak Bir Şeyi Düşünün Ki İyi Şeyler Gelsin...
Ama Şu 6000 Küsür Dönüm Olayını Herkes Gibi Bende Çok Garipsedim...
6800 Dönüm Araziye Dediğiniz Traktörler Yetişemez, Birde Pancar İşi İle Uğraşıyormuşunuz O Zaman Hiç Yetişemezler Diye Düşünüyorum...
Ki Yetişiyor Derseniz Şu Anda Bilgisayarınızın Başında Değil Traktörün Üzerinde Toprak İşliyor(Sürüm,Rototiller,Kazayağı,Ekim...vs Gibi İşlerle Uğraşıyor) Olmanız Gerekirdi, 'phantomerkunt' Nickli Üyemizin de Dediği Gibi...
Size Bu Konuda Birşey Sormak İstiyorum 6800 Dediğiniz Dönüm mü? Yoksa 6800 Metrekare ' mi?