erkunt aldigim gune lanet olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: erkunt aldigim gune lanet olsun

traktör unutuldu arazide şimdi bayağı bir araştıran var gibi ıuy*u-*

Kusura bakmayın ama bu hikaye bana da pek inandırıcı gelmiyor...
Biz senede en az 2000 dönüm yer çeviriyoruz 2 tane 4wd traktör yetmiyor o kadar araziye o kadar traktör hiç yetmez...

Emin Ünal link=topic=59238.msg640056#msg640056 date=1350495376' Alıntı:
Biz senede en az 2000 dönüm yer çeviriyoruz 2 tane 4wd traktör yetmiyor o kadar araziye o kadar traktör hiç yetmez...

zaten arkadaş bu gün 17 :30 da online olmuş ama hiç yorum yazmamış oda farkına vardı gibi olayın noo-*-s noo-*-s noo-*-s noo-*-s

Emin Ünal link=topic=59238.msg640056#msg640056 date=1350495376' Alıntı:
üstelik sizin motorlardaki saat her motorda yok hayli yüksek

Böyle giderse bende bi Erkunt alacam, eğer yakıtı 750 gramı 1-2 gr geçerse vay halinize.

nailyetek link=topic=59238.msg640088#msg640088 date=1350497878' Alıntı:
Böyle giderse bende bi Erkunt alacam, eğer yakıtı 750 gramı 1-2 gr geçerse vay halinize.

Ben kullanıyorum pulluk çekerken ve 7li dipkazan çekerken çok batırırsan 750gram kotasını aşıyor :D :D :D

wood link=topic=59238.msg640092#msg640092 date=1350498079' Alıntı:
Ben kullanıyorum pulluk çekerken ve 7li dipkazan çekerken çok batırırsan 750gram kotasını aşıyor :D :D :D
Tarlaların dekarları çoğalmıştır, yada sana öyle geliyodur.:)

hemşerim bende gelincikliyim.bizim köyde 8 tane erkunt var hepsi 4x4 bayılıyor alayı haklısın.3.vites dişilisi kırdı birisi.birisi aks kesti çok arıza verıyor

arkadaslar bu konu cok dagildi sacmasapan yerlere vardi traktorden cok tapu dairesine dondu koyumu gelin gorun .erkunt problem actiysa suc benimmi burada konusuyoruz ama tartismanin pisligi cikiyor tartismayi dahi beceremiyenler var benim tarlam malim benim ama bazilari sindiremiyor kalbi dar olan cok AMA guzel degerli arkadaslarda var .benim yiyen bugun siteye girmis amca sitede hep seni konusuyorlar dedi Cok ayip arkadaslar boyle olmaz.degerli arkadasim site sorumlusu ben hemen simdi siteden cikiyorum lutfen beni hemen siteden uyeligimi sil yoksa bos seylerden kavga cikacak ALLAHA emanet olun boyle icine sindiremiyenlerle konusma tartisma olmaz anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s

toprak agasi sahin link=topic=59238.msg640171#msg640171 date=1350504452' Alıntı:
arkadaslar bu konu cok dagildi sacmasapan yerlere vardi traktorden cok tapu dairesine dondu koyumu gelin gorun .erkunt problem actiysa suc benimmi burada konusuyoruz ama tartismanin pisligi cikiyor tartismayi dahi beceremiyenler var benim tarlam malim benim ama bazilari sindiremiyor kalbi dar olan cok AMA guzel degerli arkadaslarda var .benim yiyen bugun siteye girmis amca sitede hep seni konusuyorlar dedi Cok ayip arkadaslar boyle olmaz.degerli arkadasim site sorumlusu ben hemen simdi siteden cikiyorum lutfen beni hemen siteden uyeligimi sil yoksa bos seylerden kavga cikacak ALLAHA emanet olun boyle icine sindiremiyenlerle konusma tartisma olmaz anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s
herkes görüşünü beyan ediyor. senin malına bilmem neyine hasetlenip olayı garipleştirende yok. bende erkunt kullanıcısıyım. ithal makinalar gibi değil. ama senin dediğin kadarda kötü değil. erkuntun problem sebebini kendin daha iyi bilirsin. burda ekran başında buna hüküm kesmek doğru değil. ayrıca siteden üyeliğini sildirme gibi bir seçenek yok. girmessin olur biter. uyrra*-*-

Arkadaşlar konuyu gerektiğinden farklı boyutlara ve konu sahibininde gerek üyelik gerekse konu ile bağlantısı olmasını istemiyor Kilitliyorum konuyu.. ben kişiyi aslında ii anladım burda kişinin tarlasının bana göre hiçbir önemi yok burda motorun sorunları ve sorunlarla ilgilenmeyen firmalar war neyse herkese keyifli forumlar.. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...