Arkadaşlar Fiat 640 Traktörüm var yaz aylarında sorun olmuyordu ama kışın genelde akü az basıyor ve çalıştırmaya yetmiyordu fakat akü sağlam dı yani sinyaller far korna v.s çalışıyordu düzgün şekilde son 1-2 aydır Traktöre bakım yapıyorum farları v.s değiştiriyorum ufak tefek de eksikleri vardı onları hallettim. Akü kablosunun dışını v.s kapladım açık olan kabloları önce siyah spiral ile kapladım sonra bez bant kapladım. Sorun yoktu fakat son 2 haftadır akü neredeyse 0 marş 1 kere bile basmıyor. Akü bitti diye düşündüm 6-7 yıl oldu değiştireli çünkü ama akü hem mutlu hem de fazla kullanmadım açıkçası. Voltajlari ölçtüm kontak açıkken akü 12.38-12.40 civarında voltaj veriyor. Çalıştığında ise yavaşça artıyor fakat motoru stop ettiğimde direk bitiyor. Neden olduğunu anlayamadım ama hemen bitiyor açıkçası. Aküyü şarj edip denesem faydası olur mu acaba ? Şarjı bitti diye düşünüyorum aslında ama konnektör de v.s hata olabilir mi çünkü akü şarj oluyor ama nedense hemen bitiyor tekrar. Farlar bile yanmıyor çünkü. ?