erkunt aldigim gune lanet olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: erkunt aldigim gune lanet olsun

John dere bizim bölgeye hızlı bi giriş yaptı yakında john deere ile diğerleride karşılaştırılmaya başlar :)

bizim komşu köyde 2 tane erkunt var biri 70 lik 4 wd biri 60 lık 2wd biraz yakıtından şikayetleri var oda saatini doldurmadığı için diyorlar çekişinden memnunlar

ziyaretçiydim senin yüzünden üye oldum.gusura galma gardaşım üfürüyon.bana kalırsa ne senin öyle bi 6000 dönüm arazin var, nede öyle motorun.laf olsun torba dolsun ortalığı garıştırıyon.belki motorun bile yok.her motor grank keser.erkunt belki iyi motor belki kötü motor.madem dediklerin doğru.köyün adı doğruysa hangi il hangi ilçe. bu motorun plakası ne. veya tamir edildiği servisin telefonunu ver.nörersen ör bu soruların birine cevap yazamazsan sana kimse inanmaz.aha meydan. ispatla bakalım yazdıklarının doğru olduğunu.ben şahsıma inanmıyom.cevap ver laflarımı geri alacaam.

uygurlar35 link=topic=59238.msg639966#msg639966 date=1350480072' Alıntı:
ziyaretçiydim senin yüzünden üye oldum.gusura galma gardaşım üfürüyon.bana kalırsa ne senin öyle bi 6000 dönüm arazin var, nede öyle motorun.laf olsun torba dolsun ortalığı garıştırıyon.belki motorun bile yok.her motor grank keser.erkunt belki iyi motor belki kötü motor.madem dediklerin doğru.köyün adı doğruysa hangi il hangi ilçe. bu motorun plakası ne. veya tamir edildiği servisin telefonunu ver.nörersen ör bu soruların birine cevap yazamazsan sana kimse inanmaz.aha meydan. ispatla bakalım yazdıklarının doğru olduğunu.ben şahsıma inanmıyom.cevap ver laflarımı geri alacaam.
hop desdur kardeşim önce sakin..
sonra hoşgeldin sen onu tartışmak yerine önce kendini tanıt uygun bölümde sonra gel site kuralları gereğince yorumu yap saygını göster ..
böyle muratgilin damından düşer gibi pek olmuyor ;)

başgası damdan düşer gibi erkunt aldım nalet olsun diye forumunuza düşerken iyiydi.

erkunta pislik atana önce öyle bi motorunun olduğunu ispatla diye sorma bana laf söyle. belki erkunt alacaktım bu haberden sonra vazgeçeceem.ama ne malum doğru olduğu.

uygurlar35 link=topic=59238.msg639975#msg639975 date=1350480717' Alıntı:
başgası damdan düşer gibi erkunt aldım nalet olsun diye forumunuza düşerken iyiydi.
la adam şikayetçi ve şikayetçi oldugu konuyu site kurmuşsunuz ne güzel bende yazayım demiş bizde senkimsin dediğinde cvp vermiş ? ya sen ;)
hem araziden bize ne değilmi burda önemli olan motor çünkü adma motrundan şikayetçi ve dediği gibi kopmuyormu el gazı teli rampada çekmiyormu ? çekmiyor arkadaşım bilen kullananlar war ha onun dediği o büyük sorunsa o firmanın motoruyla alakalı kul yapısı olan bişey ama firmanın düzeltmesi gerekir bunu için adam hem yardım istiyor hemde çare arıyor diyelim
sen anlat bakalım kimsin ;)
uygurlar35 link=topic=59238.msg639979#msg639979 date=1350481090' Alıntı:
erkunta pislik atana önce öyle bi motorunun olduğunu ispatla diye sorma bana laf söyle. belki erkunt alacaktım bu haberden sonra vazgeçeceem.ama ne malum doğru olduğu.
bence sen ve senin gibi fanatikler erkunt almasın.
2 Flood (art arta ) mesaj yazmak yasak.

phantomerkunt link=topic=59238.msg639827#msg639827 date=1350424517' Alıntı:
oluyor sitede ilk kuruluştan beri üyeyim ilk başlarda erkunt hiç popüler değildi sitede sadece herkes fena değil deyip geçiyordu ama çok aşırı ateşli kız-*sw bundan 10 kat dha ateşli nh-mf tartışması vardı çok tartıştık ben dahil. o eskilerden çoğu şu anda aktif değil nh-mf den sonra fendt tartışmaları başladı o da fendt ile diğer markalar arasında geçiyordu çok adam gitti siteden veya kaldı o da bitti şimdi erkunt ve diğer markalar arasında geçen büyük bir tartışma oluyor bu site kurulduğundan beri 3 büyük kıyas oldu 1.nh-mf 2. fendt-diğerleri 3.erkunt diğerleri acaba bu bitince ne başlayacak :D
Aynen abi o Fendt tartışmaları neydi öyle yaa :))) Çok kişi gitti formdan :)))
Ayrıca bazı arkadaşlara katılıyorum 6500 dönüm yer var demişşin arkadaş bizim köyün toplam arazisi 2500 dönüm anca nerden baksan köyde 30 traktör var bazılarında çift traktör var zor yetişiyolar sen millattan kalma traktörlerle bu 6500 dönüme nasıl yetişiyosun anlamak çok zor ...

yine süper reklamı oldu. şuan bizim komşu köye 70 lik nimet lüks geldi.398 le mi degişti 165 le mi bilmiyorum ama geldi.bir nimet.
daha kıymetimiz olmadı.onuda araştırıyorlar da ah şu kuraklık hele nohutlar para etseydi suriye olmasaydı bak kaç erkunt girecekti.
bu arada biride galiba deutuz almış bekliyoruz haberi ha geldi ha gelecek.

SmhGwz link=topic=59238.msg639971#msg639971 date=1350480384' Alıntı:
hop desdur kardeşim önce sakin..
sonra hoşgeldin sen onu tartışmak yerine önce kendini tanıt uygun bölümde sonra gel site kuralları gereğince yorumu yap saygını göster ..
böyle muratgilin damından düşer gibi pek olmuyor ;)

muratgilin damı zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s ??*-s zuha-*-s zuha-*-s iç-*-* iç-*-* iç-*-*adam savcı gibi heaba çekmiş zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

köylü link=topic=59238.msg639993#msg639993 date=1350483349' Alıntı:
yine süper reklamı oldu. şuan bizim komşu köye 70 lik nimet lüks geldi.398 le mi degişti 165 le mi bilmiyorum ama geldi.bir nimet.
daha kıymetimiz olmadı.onuda araştırıyorlar da ah şu kuraklık hele nohutlar para etseydi suriye olmasaydı bak kaç erkunt girecekti.
bu arada biride galiba deutuz almış bekliyoruz haberi ha geldi ha gelecek.
ah yusuf abi bende samandan kazanaydım hele bir bak ne fendtler geliyodu erkuntlar gidiyoduda olmadı meret daha nohut tohumun bile alamadık ....erkunt bu hakkını vermezsen hakkını verir...

Takip ediyorum da, değerli üyelerimiz sayesinde konumuz gittikçe ilginçleşiyor.
Birde güzel espriler var, muratgilin damına güldüm bende bayağı:)))

uygurlar35 link=topic=59238.msg639966#msg639966 date=1350480072' Alıntı:

Ben araştırdım, Afyon Emirdağ ' da Eşrefli diye köy var. Google mapsden ölçtüm benim eve 147 kilometre. Çok merak eden arkadaş varsa bir hafta sonu Eskişehirden benim araba ile gideriz. Ama mazot parasının yarısını alırım. Bende merak ediyorum 6000 dönüm araziyi. Uydudan göründüğü kadarıyla arazilerin çoğunluğu kıraç ve o köyün o kadar büyük arazisi yok. Eğer başka köylerin arazisini ekiyorsa bilmem.
Aşağıda köyün youtubedaki tanıtım videosu var.
emirdag eşrefli köyü

Deşifre styla :) kimsenin tarlasında değilim ama 43 yaşında birisi yalan atarsa gençlikten doğru hareketler beklemek .. :S :)

ttps://maps.google.com/maps?hl=en&q=emirda%C4%9F+maps&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x14ce423331e542b5:0xd4b08e9d343e8e5,Emirda%C4%9F&gl=tr&ei=_OV-UNbiF_T64QSi84CgCA&ved=0CBkQ8gEwAA

SmhGwz link=topic=59238.msg640042#msg640042 date=1350493878' Alıntı:
Deşifre styla :) kimsenin tarlasında değilim ama 43 yaşında birisi yalan atarsa gençlikten doğru hareketler beklemek .. :S :)

ttps://maps.google.com/maps?hl=en&q=emirda%C4%9F+maps&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x14ce423331e542b5:0xd4b08e9d343e8e5,Emirda%C4%9F&gl=tr&ei=_OV-UNbiF_T64QSi84CgCA&ved=0CBkQ8gEwAA
Link açılmıyor ?

Emin Ünal link=topic=59238.msg640044#msg640044 date=1350494251' Alıntı:
Link açılmıyor ?

linki kopyala arama yerine yapıştır açılıyor eminciğim sen açamıyon sona mana buluyon ;D ;D

erkuntuda böyle yapıyonuz işte kullanmasını bilmiyonuz sonra kötüle babam kötüle fabrikayı kapattırında kurtulun sonra biz hurdacılarda yedek parça arayalım işimiz yoksa ;D ;D ;D ;D ;D grin-*-s grin-*-s grin-*-s grin-*-s grin-*-s grin-*-s öyle olurmuki acaba :S :S :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...