Bizimki 70 bindi 2019 da çektikBelirli bi miktara kadar zorunlu değil, 2020 de 135.000₺'ye kadar zorunlu değildi galiba...
Bizimki 70 bindi 2019 da çektikBelirli bi miktara kadar zorunlu değil, 2020 de 135.000₺'ye kadar zorunlu değildi galiba...
Kasko ile karıştırdım arkadaşlar... Bahsettiğim 135.000₺ sınırı kasko içindi.Bizimki 70 bindi 2019 da çektik
Yazlık ekim düşnmuyorum yoncadan umduğumu bulqmazsam 2.bicimden sonra slaj dusünuyirumNe var yok arkadaşlar bahar geliyor neler ekeceksiniz mısır pancar başka neler düşünüyorsunuz
Cemal hani bazen gösteriyorsun nohut biççe makinesi diye o nohutu biçiyor mu sen hiç gördün mü biz nohut biçiyıruz daYazlık ekim düşnmuyorum yoncadan umduğumu bulqmazsam 2.bicimden sonra slaj dusünuyirum
Ufuk biz o makinayı kütahyadan takım aldık oda vardı icinde bizde satması zor 1 sene kadar durdu 1500 tl istiyorduk satılmadı 1700 e hurdaya verdikCemal hani bazen gösteriyorsun nohut biççe makinesi diye o nohutu biçiyor mu sen hiç gördün mü biz nohut biçiyıruz da
Anladım biz hep ekin biçtik bize nohutu ve ya mercimeği biçen bir makine lazım biçerdöver hep döküyor. Ondan sormuştum.Ufuk biz o makinayı kütahyadan takım aldık oda vardı icinde bizde satması zor 1 sene kadar durdu 1500 tl istiyorduk satılmadı 1700 e hurdaya verdik
Bu tam sana goredi defalarca paylaştım 0 gibidi aynıAnladım biz hep ekin biçtik bize nohutu ve ya mercimeği biçen bir makine lazım biçerdöver hep döküyor. Ondan sormuştum.
Anladım işte ama hiç denemedim bizim kide ıyı de sence silindirlerin hangisi ıyı orta bütçeli bişey alsak bize faydası olur mu buğdayın felan üstüne çeksek tarla düzgün olsun diye nohuta felanBu tam sana goredi defalarca paylaştım 0 gibidi aynı
Bugday ekiminden hemen sonra döküm merdane cimde lastik merdane bizde cime çeken pek olmazAnladım işte ama hiç denemedim bizim kide ıyı de sence silindirlerin hangisi ıyı orta bütçeli bişey alsak bize faydası olur mu buğdayın felan üstüne çeksek tarla düzgün olsun diye nohuta felan
Bizde su sıkıntısı bu senede devam ediyor.50 dekar mısır ekelim diyorduk, sulama birliği arpa ve buğday için şu verebiliriz sadece dedi.Nohut ekecez onun yerine.Ne var yok arkadaşlar bahar geliyor neler ekeceksiniz mısır pancar başka neler düşünüyorsunuz
Hayirlı olsun ufuk resat altını satılırmı hicAmcam 135 liği verdi 28 ay önce remorkla beraber 21 bine aldılar şimdi remorku 12 bine motoru 54 bine verdiler nereden nereye gelmiş
Altın pul olmadan satmak lazım bence bu fiyatlar çok ıyı gibiHayirlı olsun ufuk resat altını satılırmı hic