Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin.Rabbime şükürler olsun
Bugün kızım sağlıklı bi sekikde dünyaya geldi
Rabbim bu duyguyu herkeze nasip etsin
Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin.Rabbime şükürler olsun
Allah(c.c.) analı babalı büyütsün.Rabbime şükürler olsun
Bugün kızım sağlıklı bi şekilde dünyaya geldi
Bana atlet don reklamı geliyor seninki yine iyiHayırlı akşamlar. Şu saçma sapan koton reklamları bi tek bana mı geliyor sinirimi bozdu
Koton nun atlet don reklamı işte yönetime bildirdim cevap yazmadılar. Utanır oldum milletin yanında foruma girmeyeBana atlet don reklamı geliyor seninki yine iyi
Bende birtek bende geliyor o cins reklamlar sanıyordumKoton nun atlet don reklamı işte yönetime bildirdim cevap yazmadılar. Utanır oldum milletin yanında foruma girmeye
Bende öyle sandım yönetime mesaj attım cevap gelmeyince dile getirem dedim. Baya canımı sıktıBende birtek bende geliyor o cins reklamlar sanıyordum
Reklam gelmeye geliyorda don reklamı reklamı nedir @TrakKulüp buna bir çözüm istiyoruz aynı sorunu yaşayan varsa dile getirsin.
Abi ben koton sitesine hiç girmem ki LCW Trendyol felan hep girerim. Birde googlede olsa hep bayanlarla ilgili kıyafetler gösteriliyorÇıkan reklamlar @TrakKulüp ile ilgisi yok. Google reklamları daha önce o siteye girme ile alakalı, telefonlarınıza çerez kaydoluyor. Google ile girdiğinizde reklam hemen çıkar.
Cemal gözün aydın olsun,Rabbime şükürler olsun
Kabul edin,oturun halla hallaaaa.Abi ben koton sitesine hiç girmem ki LCW Trendyol felan hep girerim. Birde googlede olsa hep bayanlarla ilgili kıyafetler gösteriliyor
reklam veren firma kişi belli firma belirterek bu siteye giriş yapanlara benim reklamımı göster diye istekte bulunabiliyor.Abi ben koton sitesine hiç girmem ki LCW Trendyol felan hep girerim. Birde googlede olsa hep bayanlarla ilgili kıyafetler gösteriliyor
Oh be nihayetTarım bakanı Pakdemir'den kurtulduk.........................
Allah saglik ve mutluk versin, muruvvetini gorun.Rabbime şükürler olsun