Arkadaşlar bugun yeni öğrendim wep tapudan hisseli tarlalarda kim hissedar sa yazan bir sistem buldum wep tapu üzerinden güzelmiş sulh hukuk mahkemesinden başvurmuştum insan zorda kalınca araştırıp öğrenecek
reis link veya ss paylaşabilirmisjn ben bulamadımArkadaşlar bugun yeni öğrendim wep tapudan hisseli tarlalarda kim hissedar sa yazan bir sistem buldum wep tapu üzerinden güzelmiş sulh hukuk mahkemesinden başvurmuştum insan zorda kalınca araştırıp öğrenecek
Abi uzunda şimdi anlatamam yarın izah etsem olur mu bugun yoruldum dareis link veya ss paylaşabilirmisjn ben bulamadım
estağfurullah abi ne zaman müsait olursanAbi uzunda şimdi anlatamam yarın izah etsem olur mu bugun yoruldum da
tesekkür ederim abi buldum, bende bi ekleme yapayım 3 secenek var infoda aktif olan malik şbi var olanı seçince dediğin şekilde gösteriyorKusura bakma dün yorulmuşum da biraz ondan şimdi anlatıyım. Ben öbür türlü anlatamam da wep tapu var oradan bireysel kısımda giriyorsun orada taşınmaz listesi var orada bakmak istediğin taşınmazın sol tarafında Bi işaret var ona tıklayınca ilerliyor. Veraset ve intikallerini yapanlar çıkıyor
Bizden,hiç gitmedi ufuk, şükret.Bizim ilçeye de biraz kar yağmış bugun
Hayırlısı olsun, kar berekettir.Bizim ilçeye de biraz kar yağmış bu gün.
Allah bağışlasın acısını göstermesinRabbime şükürler olsun
Bugün kızım sağlıklı bi sekikde dünyaya geldi
Rabbim bu duyguyu herkeze nasip etsin
Allah hayırlı uğurlu ömür versin...Rabbime şükürler olsun
Gözünüz aydın.Rabbime şükürler olsun
Gözünüz aydın Cemal, Rabbim hayırlı uzun ömürler versinRabbime şükürler olsun