Doğru yapılırda abi yapacak kaynak makinem ve spiralim yok hem de merak ediyorum bu kadar verimli soba diyekendin yap, sen yapabilirsin. aşağıdaki video izle.
Doğru yapılırda abi yapacak kaynak makinem ve spiralim yok hem de merak ediyorum bu kadar verimli soba diyekendin yap, sen yapabilirsin. aşağıdaki video izle.
Çok güzel anılar biriktirdik, forumun sıcak aile ortamını fiziksel olarak görmek nasip oldu.Ekli dosyayı görüntüle 6784712. Trakkulüp Türkiye buluşması
herkese selamlar sevgiler
İmkanı olsa chh grubuna kafa tutar.Mehmet Şimşeker 185 yapmış
Yurtdışına çok satış yapıyor kara motor 290 lar yapmıs aynı 285 gibiİmkanı olsa chh grubuna kafa tutar.
Adama helal olsun ıyı çaba gösteriyor vallahaİmkanı olsa chh grubuna kafa tutar.
Gerçek mi acebaBu tip pelet sobası kullanan var mı iyi ısıttığı ve tasarruflu olduğu söyleniyor sobanın fiyatı 2.500-3500 arası peletin tonu 2500-3000 tl
15 kg pelet 24 saat yetiyormuş ve kül oranı 100 kiloda 1 kilo külmüşEkli dosyayı görüntüle 67854
Gerçek abi YouTube da birçok bu tip pelet soba videoları var 100 kilo peletten 1 kilo kül çıkıyor pelette talaş vb şeylerin sıkıştırılması ile yapılıyorGerçek mi aceba
Aleykum selam hocam,Sabah baktım netten Bugün aksam besten itibaren yagmur gosteriyordu ,hafif çiseliyecek şekilde. Birinci üreyi 25 ocakta 10 kg olarak atmistim. Elimdeki son üreyi 10 kilo olacak sekilde ogleden once attim,bundan sonra Allah kerim...Selamlar arkadaşlar,
Hayırlı cumalar dilerim.
İşiniz gücünüz rast gelsin.
Gerçi kışın işler az olur ama neler yapıyorsunuz.
Boş kalırsak bizde kaldirek toplamaya gidiyoruz.
Cevizlere bordo bulamacı attık.
Fındık ocağı temizliyoruz, derken akşamı yapıyoruz.
Kolay gelsin.
Vardı hep bizdeEkli dosyayı görüntüle 67987
Bide bu cıktı
2 yıldır kredi çektik yeni geldi sigorta zaten yaptık dışarıda sanırım dertleri ziraattan yaptirmak sigortacı hangi poliçeyi verirsrn parasi oraya yatar dediVardı hep bizde
Hayvanlara yada tarlaya sigorta yapıyorlar
Tarım kredide rahatsız ediyor beni oda sigorta yapmaya çalışıyor faiz indirimi için gerekli diyor
Sigorta bedava sanki
2019 da ekipman kredisi kullandim böyle bise yoktuEkli dosyayı görüntüle 67987
Bide bu cıktı
Belirli bi miktara kadar zorunlu değil, 2020 de 135.000₺'ye kadar zorunlu değildi galiba...2019 da ekipman kredisi kullandim böyle bise yoktu