Sanayide tamirciler iyi bilir.Dozer nerden kiralayabilirim saatlik kaça çalışlar kaç litre yakar mazot
Cat d7g modelini kiralamak istiyorum Denizli Uşak Afyon illerinde kiralayabikeceğimiz bir hafriyat şirketi var mı
Orda direksiyon pompasındsn başka yağ bulunduran bişey yoktur büyük ihtimal.Arkadaşın traktörün tam resim çekilen yerin ordan yağ gelıyor direksıonun oradan galıba ya saat kabloları yada aküye gıden kablonun oradan az yağ gelıyor bazen dıyor neden olabılır
Demi zaten traktör 165 orda başka yağ olmaz nerde olacak 165 kara direksiyon ya aklıma o kadar yağ olur mu dıye düşündüm bilmeyinceOrda direksiyon pompasındsn başka yağ bulunduran bişey yoktur büyük ihtimal.
Keskin tapuda ıyı Bı tanıdık varmıydıOrda direksiyon pompasındsn başka yağ bulunduran bişey yoktur büyük ihtimal.
Güncel yok maalesef Ufuk kardeşim ya.Keskin tapuda ıyı Bı tanıdık varmıydı
Aleyküm selam hocam.Selamün aleyküm,
Cumanız mübarek olsun.
Mekanı cennet olsun.Trakkulup üyelerinden @kobra47 abimiz vefat etmiş.Mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin.
Bikere işim düşmüştü canla başla yardım etmişti ölümüne çok üzüldüm.
Allah rahmetiyle muamele etsin mekanı cennet olsun.Trakkulup üyelerinden @kobra47 abimiz vefat etmiş.Mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin.
Musa kazım abimiz Allah rahmet eylesin bikacseneye kadar en aktif üyelerdendiTrakkulup üyelerinden @kobra47 abimiz vefat etmiş.Mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin.