En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Sut cok pahalanirsa fabrikalar almaz demistim. Bakin Haber oldu. Sut almadan peynir ve yogurt yapiyorlar, kazein konsantre sut tozu, icine margarin de katiyorlar..

Resimler ve ekler

• Screenshot_20210817-143018.png
    Screenshot_20210817-143018.png
    386.7 KB · Görüntüleme: 19
Eğer e-devlet üzerinden alırsanız işleminiz hizlanabilir. 1 ay kadar önce biz de önce telefonla randevu aldık sizin gibi uzun süreler vermişti ama e-devlet üzerinden ertesi güne randevu alıp işlemimizi hallettik. Deneyebilirsiniz.
Ya bende dedim pazarlıklar da be yoktum amcam da pek anlamıyor şimdilik beklıyoruz işin garibi o gün gidince tüm işlem bitiyor mu yeni mi başlıyor

Ya bende dedim pazarlıklar da be yoktum amcam da pek anlamıyor şimdilik beklıyoruz işin garibi o gün gidince tüm işlem bitiyor mu yeni mi başlıyor

Biz tarla yapmadık ama son yaptığımızda bulunduğumuz ile bağlı İl Tarım Müdürlüğünden satış için izin çıkarmamızı istemislerdi. Onun dışında borç,rehin gibi bir durumu yoksa sabah evrak alırlar, harçları yatirirsiniz. Öğleden sonra tapunuz hazır olur.

Kayisi nasildi bu sene, urun miktari ve fiyat olarak kurtardi mi?
Normaldi kurtardı ama sezon başında fiyatlar iyiydi bu günlerde fiyatlar düşüyo gibi bi algı var biz organikciyiz firma geldi fiyatlandirma yaptı daha yüklemedi biraz sıkıntı var. isim vermeyeyim bi firma 500 ton organik baglantisi yapmış ve yukleme yapmadi oda olumsuz etkiledi organik olmayanlar 25 30 arasi organik 37 42 arası gidiyo