Bizdede aynı 23 dönüm yer var,çok taşlı ak toprak buğday olmuyor ama imarlı olduğu için değeri çok fazlaEniştenin 10 dekar yer var buğday ekiyoruz olmuyor bile imar var değeri 2 milyon 10 parsele böldürdü şimdi
Yoktu öyle birşeyler hocam akrabayı güvendikHayırlı olsun.
Köy karar defterine işlenmişse geçerli kabul edilir.
Noter senedi varsa yine işlem geçerli oluyor.
Yoktu öyle birşeyler hocam akrabayı güvendik
Ya bende dedim pazarlıklar da be yoktum amcam da pek anlamıyor şimdilik beklıyoruz işin garibi o gün gidince tüm işlem bitiyor mu yeni mi başlıyorEğer e-devlet üzerinden alırsanız işleminiz hizlanabilir. 1 ay kadar önce biz de önce telefonla randevu aldık sizin gibi uzun süreler vermişti ama e-devlet üzerinden ertesi güne randevu alıp işlemimizi hallettik. Deneyebilirsiniz.
Ya bende dedim pazarlıklar da be yoktum amcam da pek anlamıyor şimdilik beklıyoruz işin garibi o gün gidince tüm işlem bitiyor mu yeni mi başlıyor
Ne ettiniz abi hayırdırEkli dosyayı görüntüle 64909Ekli dosyayı görüntüle 64910ne kadersizmis kim bilir zamanında ne ortakliklar bitirdi ne yumruklar konustu belki halen düşman olan vardır
Akçadağda gördüm kadersizi sordum stabilize yolda hızlı gitmiş sonuç bölünmüşNe ettiniz abi hayırdır
İnşAllah sürene bişey olmamış tırAkçadağda gördüm kadersizi sordum stabilize yolda hızlı gitmiş sonuç bölünmüş
Yok bisey olmamış parça bulup tamir edecem diyoduİnşAllah sürene bişey olmamış tır
Hayırlı olsun kayısı bitti ucuza denk gelmiş olabilir
Saol emre öyle düşünüp aldım bugün seneye kaysı olur yine cevizdede tam bir nimetHayırlı olsun kayısı bitti ucuza denk gelmiş olabilir
Ceviz sirkeler bu sene anca
Kayisi nasildi bu sene, urun miktari ve fiyat olarak kurtardi mi?Saol emre öyle düşünüp aldım bugün seneye kaysı olur yine cevizdede tam bir nimet
Abi model tutulmuyor bizde yağ havuzlu dişli olan model var bizim burda
Saol yunusum onunda ariza olayı cok oluyo diye bundan aldımAbi model tutulmuyor bizde yağ havuzlu dişli olan model var bizim burda
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın abi
Normaldi kurtardı ama sezon başında fiyatlar iyiydi bu günlerde fiyatlar düşüyo gibi bi algı var biz organikciyiz firma geldi fiyatlandirma yaptı daha yüklemedi biraz sıkıntı var. isim vermeyeyim bi firma 500 ton organik baglantisi yapmış ve yukleme yapmadi oda olumsuz etkiledi organik olmayanlar 25 30 arasi organik 37 42 arası gidiyoKayisi nasildi bu sene, urun miktari ve fiyat olarak kurtardi mi?