En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ufuk köye yakınlığı olarak değilde toprak olarak nasıl bunu değerlendirmek lazım. Tarlayı sadece kaldıracağın mahsul olarak düşünürsen almak mantıklı değil ama uzun vadede hep kazandırır. 3 TL bence bedava. İlerde sulu tarım yaparsan diğer arazilerine yakınmı elektrik v.s bunlara bak bence. Evin değerini belirleyen şey evin 220 aylık kira bedeli evin değerini çıkartıyor. Yaklaşık 19 yıl...

İcar kaç TL sizin orda.
Abi artık ev dükkan hepsi arttı önceden o hesap yapılıyordu toprak olarak güzel sayılır 40 kg buğday parası sayılır bizim burada kiralar abi 3 tl pahalı değil gıbı ama ilerisi de tarla başka bişey olmaz sizin oralar gıbı değil ama şu var egede tarla 50 bin edıyorsa burada da en az 5 bin eder yanı bendeki mantık bu birde bununla beraber 500 dekar kendimizin yeri olur gıbı bir alanda yoğunlaşıp onunla odaklı işler yapılabilir

Ufuk köye yakınlığı olarak değilde toprak olarak nasıl bunu değerlendirmek lazım. Tarlayı sadece kaldıracağın mahsul olarak düşünürsen almak mantıklı değil ama uzun vadede hep kazandırır. 3 TL bence bedava. İlerde sulu tarım yaparsan diğer arazilerine yakınmı elektrik v.s bunlara bak bence. Evin değerini belirleyen şey evin 220 aylık kira bedeli evin değerini çıkartıyor. Yaklaşık 19 yıl...

İcar kaç TL sizin orda.
Abi senin kira hesabına göre biz ölürüz çocukda belki 😀😀 çok afaki çıktı

Abi senin kira hesabına göre biz ölürüz çocukda belki 😀😀 çok afaki çıktı
Ufuk sende ev gibi bakmayacaksın olaya 🙂 siyasi bak tarladan yol otoban v.s geçir 😁 imkan varsa 3 TL gerçekten çok uygun. Buralarda çorak diye tabir ettiğimiz verimsiz topraklar bulabilir isen 50 TL ... Tarım yapılacak yerde kalmıyor arazi sürekli azalıyor.

Once yazmis oldugum yanlis anlasilabilir , aciklayayim.

Bir paket sigara parasina 5 metrekare! Hemen al!

Su sorunu , kuraklik, devamli olabilir, uzun surebilir, pek guvenme.

Lavanta, hibrit tek yillik ispanyol enginar, kuskonmaz gibi isleri arastir , her birini 3-5 dekar yapsan para kazanirsin. Internetten bak, ziraatcilerle konus derim. Arpa bugday gelecek senelerde ayni bu sene gibi olabilir. Denemek iyidir, bir deli yapar kazanir komsular pesinden gider. 😄😄

Selamün aleyküm,
Hayırlı cumalar dilerim.
İşiniz gücünüz rast gelsin.
Nasibiniz bol olsun.
Bir haftalık yaz nezlesi oldum, şükür ancak iyileştik.
Ton ton öksürük, akciğerlerim dökülüyor sanki.
İnsan kendi kendinin doktoru olmalıymış.
Kekik suyu kaynattım, içine bal erittim.
Yatmadan 2 su bardağı içtim.
Bu mesajı 00:00 da yazacaktım.
Ekranda astronot resmi çıktı.
Sınırlı internet mesajlarına takıldık.
Aleyküm selam geçmiş olsun hocam