Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim tarla köyün en güzel tarlalarından hiç unutmam dedem bir sene benim nasibime ekti düğünün bayağı masrafını karşılamıştı sulu tarım olabilir ama denemek lazım tapuyu inşallah alırız da rahatlarız.
Hayırlı olsun gardoTarlalar bu şekilde iki tane daha var da onlar toplam 15 dekar
Aleyküm selam,Selamün aleykum ben nöbetteyken bizimkiler köyde bir tarla pazarlığı yapmış ama daha tapuyu almamışlar adama 10 bin tl vermişler az işi varmış onu temizleyecekmiş 110 bine alınmış ekilir alan 42 dekar tapulu alan 55 dekar hisseli yalnız diğer yarısında biz ekip biçeriz kimse gelmez zaten şu anda bizde kirada tarlalar güzel yerde
55 dekar masrafi kurtarmaz yan yana en az 100 dekar olacakBu tarla çok süper 55 dekarı yan yana sayılır kuyuda olabilir ama uzun vadede olur su ihtimalide var köyün en güzel tarlalarından çok teşekkür ederim daha ıyısı senin olsun
hayırlı olsun ,Tarlalar bu şekilde iki tane daha var da onlar toplam 15 dekar
Aleykumselam Ercan Abi,Ekli dosyayı görüntüle 64831
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere inşallah emmim 🙋🏻♂.
cümleten hayırlı sabahlar Trakkulüp ailem selamün aleyküm herkese
Bizim buralara gore bedavaBiz 55 dekar aldık tarla toplam 110 dekar sağol fıyat sızın oralara göre ıyı ama
Daha buhafta gorustum bankayla bahce olursa %8 ile veriyo devlet destekli bu kuraklık don fln erteleniyo bos tarla ise heryil ödüyorsun faizi %18 hatta 50 bin örnek olarak sordum 5 yıl yilda ortalama 17 ödersin dedi bos tarla için rakamlar net değil ortalama bu arada 5.5 dönüm bi yer alacaktım 25 binden aşağı inmedi alınmış malın kötüsü olmaz hayırlı olsunArkadaşlar ziraat bankasının tarla alım kredisi dıye bişey varmı Bugun inanmazsınız ama bir kişi daha gelmiş 53 dekar yer var satmak istiyorum dıye benim hisseme düşen kısmı ziraat bankasından almak istedim
Faizler bu aralar yüksek. Ama M2 si 2 lira ise hiç düşünme çek al.Arkadaşlar ziraat bankasının tarla alım kredisi dıye bişey varmı Bugun inanmazsınız ama bir kişi daha gelmiş 53 dekar yer var satmak istiyorum dıye benim hisseme düşen kısmı ziraat bankasından almak istedim
Ahmet suyun ve elektriğin ne kadar uzakta olduğu önemli... Elektrik dibinde su 30 metrede ise 15 dönüme değmez mi ?55 dekar masrafi kurtarmaz yan yana en az 100 dekar olacak
Bu köyün dibi biraz 2 yi geçer ama alacağız 3 e kadar yolu var tek tarla amaFaizler bu aralar yüksek. Ama M2 si 2 lira ise hiç düşünme çek al.
Değmez olurmu abi Bal kaymak tan da güzel olur 210 metre vuruyoruz,750 metre elektrik çekiyoruzAhmet suyun ve elektriğin ne kadar uzakta olduğu önemli... Elektrik dibinde su 30 metrede ise 15 dönüme değmez mi ?
Ercan çok teşekkürler,sağolasın kardeşim.Ekli dosyayı görüntüle 64831
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere inşallah emmim 🙋🏻♂.
cümleten hayırlı sabahlar Trakkulüp ailem selamün aleyküm herkese
Teşekkürler ahmedim,canım kardeşim. Selamlar.Aleykumselam Ercan Abi,
Mutlu Yıllar Yusuf abi
1000 metre elektrik cekmenin maliyeti ne olur tahmini ?Değmez olurmu abi Bal kaymak tan da güzel olur 210 metre vuruyoruz,750 metre elektrik çekiyoruz