makinayi hergün temizlesen hayvanlara günlük ihtiyacı cikar makinadan
MaşAllah kolay gelsin akif400 balya
90 dakika Ekli dosyayı görüntüle 49140
makinayi hergün temizlesen hayvanlara günlük ihtiyacı cikar makinadan
MaşAllah kolay gelsin akif400 balya
90 dakika Ekli dosyayı görüntüle 49140
sağol mami inşallah.Aleyküm selam Yusuf abi hayırlı bereketli olsun şimdiden
bayağı eken vardı oldu,Aleyküm selam abi.
Erzurum soğuktur melodi yetişmemezlik yapmasın orada.
Panjur delikleri normal büyüklükte , radyatör gözleri ince tozu geçirecek şekilde olursa pek sorun olmuyor.Arkadaşlar hareret sebebi radyatörün yetersiz kalması olabilir mi
Bugün 60 lik erkuntun radyötörünü temizleyim dedim belki birşey tıkamıştır diye
Radyatörün çok dar yapılı olduğunu gördüm 285 in radyatör çok geniş delikliydi radyötörü geniş delikli ile değiştirsek hareret azalır mı
Suyunu değiştirip yeni su ve antifiz eklemenin faydası olur mu
Eyvallah sağol abimakinayi hergün temizlesen hayvanlara günlük ihtiyacı cikar makinadan MaşAllah kolay gelsin akif
Hocam bugün baktım kayışın dişlerinin bazıları dökülmüş hafif gevşeme var gibiPanjur delikleri normal büyüklükte , radyatör gözleri ince tozu geçirecek şekilde olursa pek sorun olmuyor.
Oda güzel bir düşünce be abimsağol mami inşallah.bayağı eken vardı oldu,
bana gelince "soğuk çıkmam,olmam" derse.
tarlanın başında bir türkü söyleriz artık,
Ekli dosyayı görüntüle 49195
Radyatör kayışı parmakla basınca 1 cm esneme payı olması gerekir , dinamonun dibindeki civata gevşetilip ayar yapılır, fazla sıkı olursa dinamonun bilyesini bozuyor.Hocam bugün baktım kayışın dişlerinin bazıları dökülmüş hafif gevşeme var gibi
Termostat bunların 80 derece galiba termostatı söksek mi acaba
Bereketli olsun abiselamlar efendiler,
patates ekimi bitti,
herkese bol nasipler.Ekli dosyayı görüntüle 49214Ekli dosyayı görüntüle 49215Ekli dosyayı görüntüle 49216Ekli dosyayı görüntüle 49217Ekli dosyayı görüntüle 49218
MaaşAllah, bereketli olsun.selamlar efendiler,
patates ekimi bitti,
herkese bol nasipler.Ekli dosyayı görüntüle 49214Ekli dosyayı görüntüle 49215Ekli dosyayı görüntüle 49216Ekli dosyayı görüntüle 49217Ekli dosyayı görüntüle 49218
Bereketli olsun Allah toplamayı nasip etsinselamlar efendiler,
patates ekimi bitti,