Bereketli olsun abi
MaaşAllah, bereketli olsun.
Dün gece bol yağmur aldık.
Bizde sırık domates fidelerini şişirdik.
Bereketli olsun Allah toplamayı nasip etsin
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Bereketli olsun.
Bizde yükseklerde kar var dostum Balkanlar da Romanya Sırbistan tarafına çok buz yağmış bideAz önce haberlerde izledim.
Bolu da, Bursa Uludağ da kar yağmış. Uludağ beyaza bürünmüş. Bu gece Uludağ da -10 derece olacakmış hava sıcaklığı.
Sivas, Erzincan, Erzurum, Gümüşhane' nin yüksek kesimlerinde kar yağışı bekliyorlar.
3-4 gün önce sıcaklık rekorları kırılırken hava bir anda sonhabar havasına döndü.
o tarafa yagdigini bilmiyordum dostum.Bizde yükseklerde kar var dostum Balkanlar da Romanya Sırbistan tarafına çok buz yağmış bide
Bu gün bizdede çok değisken bir hava var
Sabah çok ayaz vardi
Gün içinde bir soğuyor bir ısınıyor adeta yaz ile kış kavga ediyor
Tişört ile çıktım sonra kışlık palyoyu giymek zorunda kaldım
Hiç başima gelmediİsmail abi kuzuların bazılarında çatlak çıkmış. (Apse, çıban) çıkmış. Bizim bölgede çatlak deniliyor bölgeye göre değişiyor. LA vurdum başkada elden bi şey gelmiyor şimdilik. Veteriner patlatma 2 hafta LA vur inmezse müdahale ederiz dedi. Sizde oluyor mu bu sorun? Nasıl tedavi ediyorsunuz?
Gecmiş olsun abi pes etmek yokEkli dosyayı görüntüle 49260Ekli dosyayı görüntüle 49261
Onu bunu bilmemde arkadaşlar kar bizim başımıza yağdı
Geçmiş olsun kardeşim soğuk mu vurduEkli dosyayı görüntüle 49260Ekli dosyayı görüntüle 49261
Gecmiş olsun abi pes etmek yok
Aynısını bizde 1 bucuk ay önce yaşadık
Ekli dosyayı görüntüle 49272Ekli dosyayı görüntüle 49273
Geçmiş olsun kardeşim soğuk mu vurdu
Geçmiş olsun abi inşallah düzelir belli olmaz guzel bi yaprak gübresi falan uygulasan nasıl olur acabaEkli dosyayı görüntüle 49260Ekli dosyayı görüntüle 49261
@Uzturk abi amino asit ve deniz yosunu versen toparlar mı acaba. Acele edip hemen bozma bence. [emoji22]
Geçmiş olsun kardeşim İnşallah düzelirEkli dosyayı görüntüle 49260Ekli dosyayı görüntüle 49261