Hıc cıkarmıyozki [emoji1]Hayırlı cumalar, iki gün şapka takın muhakkak iyi sıcak olacak.
Hıc cıkarmıyozki [emoji1]Hayırlı cumalar, iki gün şapka takın muhakkak iyi sıcak olacak.
Forumun ,bildirilerinin e-mail hesabıma gelmemesi için ne yapmaliyim.
Bulamadım.Hesabınıza girip e-posta seçeneklerinden ilgili ayarları yapabilirsiniz
Ben tapatalk dan girmiyorum. Normal siteden giriyorum. Ekran görüntüsünü sırayla aldım, paylaşıyorum. Tercihler menüsünü yazmayı atlamışım. Hesabınıza tıklayıp sonra tercihler menüsüne girmelisiniz.Bulamadım.
Bende sizin gibi trakklubun veb.sitesini kullanıyorum.Resimlerde iyi oluyor.Ben tapatalk dan girmiyorum. Normal siteden giriyorum. Ekran görüntüsünü sırayla aldım, paylaşıyorum. Tercihler menüsünü yazmayı atlamışım. Hesabınıza tıklayıp sonra tercihler menüsüne girmelisiniz.
Aleyküm selam Yusuf abi hayırlı bereketli olsun şimdidenselamlar beyler.
bugün patates tohumu aldım.
melodi cins.
cumartesi ekim yapacam.
herkesin nasibi bol olsun.
Aleyküm selam abi.selamlar beyler.
bugün patates tohumu aldım.
melodi cins.
cumartesi ekim yapacam.
herkesin nasibi bol olsun.
Normal cam sakat olur Celal kalın cam şeklinde mika var bulursan ondan kes takEski tip erkuntları arka cam fiyatı nekadar
Camcı da kestirip taksak olur mu
6 yada 8 mm cam kestirip temperletirse bir sorun olmaz. Ama kesinlikle temper yapması gerekiyorNormal cam sakat olur Celal kalın cam şeklinde mika var bulursan ondan kes tak