En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Bu yıl çok niyetlendik bi türlü hadi alalım diyemedik. Resmen basiretimiz bağlanıyor bu konuda. Şu biçerin arkasına direk takılanlardan dolayı babam biraz gönülsüz makine almaya hayırlısı bakalım...
Özkan bilader balya makinası icin ipard yine hibe destek işi başlattı bi şansını denesene . Listede yozgatta var . Cıkmaz deme bi dene şansını .

Evet arkadaşlar
Tehtitle 2 müşterimi daha caldılar
Halamın oglu 200 dönüm yeşile bicilmiş tırtıkalesi var o bile korkudan bana baglatmadı bize köyden ekmek yok
Ama şu mubarek ramazan gününde bu yapılanların ne bu dünyada nede obür dünyada affı yok bizim kazancımız helal bizde tehtit yok
Allah can sağlı versin cemal belkide böylesi daha hayırlıdır . Buda bi hayat tecrübesi abim . Bak sana bi tavsiyede bulunayım olaki o akrabayın sana işi düşerse sakın intimam amaclı geri cevirme . Aksine işini bitir ve Adamlık öğret . Benim hayat felsefemin başında yapılan kötülüğe iylikle cevap vermek var . İnanki bu şekilde hareket ettimi ben daha huzurlu oluyor vede hep alacaklı durumda oluyorum .

Allah can sağlı versin cemal belkide böylesi daha hayırlıdır . Buda bi hayat tecrübesi abim . Bak sana bi tavsiyede bulunayım olaki o akrabayın sana işi düşerse sakın intimam amaclı geri cevirme . Aksine işini bitir ve Adamlık öğret . Benim hayat felsefemin başında yapılan kötülüğe iylikle cevap vermek var . İnanki bu şekilde hareket ettimi ben daha huzurlu oluyor vede hep alacaklı durumda oluyorum .
Bizim büyükler de " sana taş atana sen ekmek at " derler.

[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]

Allah razi olsun abi
Uygulama yükledim bildirim gelmiyor. Nedendir?????
Bendede gelmiyor uzun zamandır

Bizim büyükler de " sana taş atana sen ekmek at " derler.
En doğrusuda bu kardeşim . Her kezin yaptığı kendine . Vallahi benim öyle bir yapım var ne bileyim asla kin gütmem , intikam amaçlı iş yapmam , her türlü kötü ve iyi olan şeyden bi ders çıkartırım . Yanlış anlaşılmamak dileğiyle sonuçta emaneten yaşıyoruz bu dünyada .

5 dekar bi yerle ilk nemli yonca açılışımızı yaptık. 640 ın orjinal arka lambasını onardık, namlumun tam toplandığı yere hizaladık. Sağ camurluğun kenarına led far taktık. 360 derece sönebiliyor. Kafayı indirip kaldirabiliyoruz. İstersem motorun önüne tutuyorum. İstersem makinanın tam arkasına tutuyorum ki hidrolik ayarlarım doğru mu , altta sap kalıyor mu anlıyorum. Yanlız ne makinaymış . 3 gün içinde 130 dekar civarı toplayacağım için video çekme şansım olabilir.
20200512_221933.jpg