Beklicem Sefa inşallah bu gece vurmaz
Saolasın bende düşündüm de bi toplaması lazım alması için
Allah büyük vardır bi hayır
Geçmiş olsun uzturk ustam, Allah hayırlısını versinde bu 2020 ne nalet bir yılmış.
Beklicem Sefa inşallah bu gece vurmaz
Saolasın bende düşündüm de bi toplaması lazım alması için
Allah büyük vardır bi hayır
Saolasın Sinan abiGeçmiş olsun kardeşim İnşallah düzelir
Geçmiş olsun uzturk ustam, Allah hayırlısını versinde bu 2020 ne nalet bir yılmış.
Geçmiş olsun Kamuran beyEkli dosyayı görüntüle 49260Ekli dosyayı görüntüle 49261
Onu bunu bilmemde arkadaşlar kar bizim başımıza yağdı
Geçmiş olsun, Rabbim hayırlısını versin inşaallah kurtarırEkli dosyayı görüntüle 49260Ekli dosyayı görüntüle 49261
Geçmiş olsun , mısırın özünde yanıklık yoksa sürer , inşallah.Ekli dosyayı görüntüle 49260Ekli dosyayı görüntüle 49261
Geçmiş olsun Kamuran bey
Saolasın Haydar hocamGeçmiş olsun, Rabbim hayırlısını versin inşaallah kurtarır
Saolasın hocam inşallah dediğin gibi olurGeçmiş olsun, bizim burada da durum hep aynı ne sebze ne kabak ne mısır kalmış, ben yeniden sürüp toparlayacağı fikrindeyim daha önce bizim kavunu vurmuştu yeniden sürdü ve hasat daha verimli olmuştu
Hocam kimi tarlalar kafasını kırmış yatmış zor gibi artıkGeçmiş olsun , mısırın özünde yanıklık yoksa sürer , inşallah.
Meyve bahçelerinde kullanılan 1 hafta etkili antifriz solüsyonlar var, bir araştırınız.
Geçmiş olsun, umarım bir an önce toparlanirlar.
Aleykümselam Yusuf Beyhele bak,
iki gündür buraya selam atılmamış,
selamlar beyler,
bol nasipler
Aleyküm selam,hele bak,
iki gündür buraya selam atılmamış,
selamlar beyler,
bol nasipler
Pseudotüberküloz kırķım yarası veya dikan batması sonucu hayvanlara bulaşıyorİsmail abi kuzuların bazılarında çatlak çıkmış. (Apse, çıban) çıkmış. Bizim bölgede çatlak deniliyor bölgeye göre değişiyor. LA vurdum başkada elden bi şey gelmiyor şimdilik. Veteriner patlatma 2 hafta LA vur inmezse müdahale ederiz dedi. Sizde oluyor mu bu sorun? Nasıl tedavi ediyorsunuz?
Pseudotüberküloz kırķım yarası veya dikan batması sonucu hayvanlara bulaşıyor
Soğan zarı şeklinde deride veya karkasta katmanlı apselere neden olur sürekli nüks eder bilinen etkili bir tedavisi yok bir ara aşısının bulunduğu haberleri yayımlanmıştı piyasaya daha çıkmadı galiba
İnekler üzerinde daha çok bilimsel çalışma yapılıyor sebeplerden biri bu ve bazı hastalıklara yol açan virus,bakteri ve parazitlar gerçekten ilaçlara çok dirençli olabiliyorKırmızı LA vuruyorum başka elden bi şey gelmiyor şimdilik. Böyle bir sorunun aşısının hala bulunamamış olması gerçekten şaşırtıcı. İneklerde her hastalığın en ufak zararın dahi tedavisi/iğnesi varken koyunlarda birçok hastalığın böyle karşılıksız kalması tesadüf mü? Yoksa koyun daha zor bir hayvan olduğu için mi? Deli hastalığı, bu çatlak sorunu gibi birçok sorunumuza bilim dünyasında karşılık bulamıyoruz ve gerçekten bu büyük bir eksiklik.