En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Bizde de az yağmur var
Burdada ikigündür bekledim yağmadı artık mısır su ister
20200530_164713.jpg

Kolay gele Fuat abi
Kanallarda su dewamlı duruyormu periyotlarlamı veriyorlar
Kanalet sistemi sürekli akıyor fakat önünü kesenler oluyor, biraz küçük geliyor ,insanımızda aç gözlü hakkından fazla boru atıyor kanalete , benim su sıkıntım yok, ana kanaldan uzaklaştıkça sıkıntı oluyor. Nasıl oldu mısırlar az düzelince üre at bari , ayağa kaldırman lazım.

Kanalet sistemi sürekli akıyor fakat önünü kesenler oluyor, biraz küçük geliyor ,insanımızda aç gözlü hakkından fazla boru atıyor kanalete , benim su sıkıntım yok, ana kanaldan uzaklaştıkça sıkıntı oluyor. Nasıl oldu mısırlar az düzelince üre at bari , ayağa kaldırman lazım.
Abi çeltikler ne olacak soğuktan yürümüyor

Abi çeltikler ne olacak soğuktan yürümüyor
Benim o süslü gecede açıkta kalanlar yandı , bayağı seyreldi, sende durum nasıl bugece iyi hava ılık bundan sonra daha sıcak olur inşallah bu ayda bu kadar soğuk olduğunu hatırlamıyorum23 mayıs gecesi yün dağına kar yağdı bilmem gördünmü şok oldum, kibrit çöpü büyüklüğünde çeltikler yandı susuz göllerde , hava ne zaman ısınır bitki o zaman büyür biraz sabır ..

Gözünüz aydın, umarım kaybınız olmaz veya min. seviyede olur.

Teşekkürler abiler
Sulama ve gübre atmıcaz şuan
Kardeşleme piç dal yürürmüş 2 yaprak çıkarınca yapraktan vitamini vercem sonra atış serbest
Verim kaybı çok az olur diyorlar bugün bi kat daha umutluyum [emoji23] yinede en iyisini Allah bilir artık bahtımıza