Burdada ikigündür bekledim yağmadı artık mısır su isterBizde de az yağmur var
Burdada ikigündür bekledim yağmadı artık mısır su isterBizde de az yağmur var
Dün yağmur attı bugün devam ettik ama yaş geldiği için bıraktık almıyorlar rutubet gelince Ekli dosyayı görüntüle 49605
Abi mısırlar nasıl oldu ya son durum nedirEkli dosyayı görüntüle 49639
Mahmut biçiyo biz hala sudayız
Sula gıtsın su bol bizim köy mü sankiBurdada ikigündür bekledim yağmadı artık mısır su isterEkli dosyayı görüntüle 49625
Özkan sondaj vurdu sende vur beya, ırmak suyu bize 2004 te geldi ondan önce sondajla çalışırdık, gerçi bizim sondajlar 30 metre, arada göçerdi , 7 sondajımız vardı, şimdi hepsi iptal olası bi durumda yine aktif sondaj var, suyu bulan altın bulsun kardeş..
Gözünüz aydın, umarım kaybınız olmaz veya min. seviyede olur.Ekli dosyayı görüntüle 49640
Sürgü başladı Ufuk bugün tekrar baktı tohum şirketi bozmucaz
Hava bi ısınsa 27 derece olsa hızlancak
Kanalet sistemi sürekli akıyor fakat önünü kesenler oluyor, biraz küçük geliyor ,insanımızda aç gözlü hakkından fazla boru atıyor kanalete , benim su sıkıntım yok, ana kanaldan uzaklaştıkça sıkıntı oluyor. Nasıl oldu mısırlar az düzelince üre at bari , ayağa kaldırman lazım.Kolay gele Fuat abi
Kanallarda su dewamlı duruyormu periyotlarlamı veriyorlar
Teşekkür ederim abi sağolasınBereketli olsun Mahmut kardesim
Kolay gelsin abi seninde hasat vakti gelir umarım sağ salim [emoji4]Ekli dosyayı görüntüle 49639
Mahmut biçiyo biz hala sudayız
Abi çeltikler ne olacak soğuktan yürümüyorKanalet sistemi sürekli akıyor fakat önünü kesenler oluyor, biraz küçük geliyor ,insanımızda aç gözlü hakkından fazla boru atıyor kanalete , benim su sıkıntım yok, ana kanaldan uzaklaştıkça sıkıntı oluyor. Nasıl oldu mısırlar az düzelince üre at bari , ayağa kaldırman lazım.
Geçmiş olsun abi, tiktokta hep denk geliyor seninki gibi mısırları don vurmuş ama onlarında tekrar yeşermeye başlamış inşallah çabucak toparlar herkesin ürünü zaiyatsiz şekildeEkli dosyayı görüntüle 49640
Sürgü başladı Ufuk bugün tekrar baktı tohum şirketi bozmucaz
Hava bi ısınsa 27 derece olsa hızlancak
Benim o süslü gecede açıkta kalanlar yandı , bayağı seyreldi, sende durum nasıl bugece iyi hava ılık bundan sonra daha sıcak olur inşallah bu ayda bu kadar soğuk olduğunu hatırlamıyorum23 mayıs gecesi yün dağına kar yağdı bilmem gördünmü şok oldum, kibrit çöpü büyüklüğünde çeltikler yandı susuz göllerde , hava ne zaman ısınır bitki o zaman büyür biraz sabır ..Abi çeltikler ne olacak soğuktan yürümüyor
Gözünüz aydın, umarım kaybınız olmaz veya min. seviyede olur.
Kanalet sistemi sürekli akıyor fakat önünü kesenler oluyor, biraz küçük geliyor ,insanımızda aç gözlü hakkından fazla boru atıyor kanalete , benim su sıkıntım yok, ana kanaldan uzaklaştıkça sıkıntı oluyor. Nasıl oldu mısırlar az düzelince üre at bari , ayağa kaldırman lazım.
Bizim köyde çok aşırı zor ha maddi gücün olsa yapmaya değerÖzkan sondaj vurdu sende vur beya, ırmak suyu bize 2004 te geldi ondan önce sondajla çalışırdık, gerçi bizim sondajlar 30 metre, arada göçerdi , 7 sondajımız vardı, şimdi hepsi iptal olası bi durumda yine aktif sondaj var, suyu bulan altın bulsun kardeş..
Bu nedir ya ortam sarpa sarmışAhada size kanala düşmüş çıkartırkende zalım bi motor fordu bölmüş , iş yapayım derken ortalık toz duman...Ekli dosyayı görüntüle 49649Ekli dosyayı görüntüle 49650Ekli dosyayı görüntüle 49651
Tik tok da ne ararsan o var mahmut orda mısıra bakmaGeçmiş olsun abi, tiktokta hep denk geliyor seninki gibi mısırları don vurmuş ama onlarında tekrar yeşermeye başlamış inşallah çabucak toparlar herkesin ürünü zaiyatsiz şekilde