Sağolasın Cemal evvelki sene 265 bizde de vardı bizimkiler pek memmun kalmadı 165 liği daha çok sevdikleri 265 galiba arada kalmışMaşAllah ufuk
Rabbim kazasız belasıs kuklqnmak nasip etsin bizim köydede 2 3 senede 265 ler cok cogaldı
Sağolasın Cemal evvelki sene 265 bizde de vardı bizimkiler pek memmun kalmadı 165 liği daha çok sevdikleri 265 galiba arada kalmışMaşAllah ufuk
Rabbim kazasız belasıs kuklqnmak nasip etsin bizim köydede 2 3 senede 265 ler cok cogaldı
Jant uyumluysa takılır çok harika olur havaları bayarsın olur 4*4.Teker alınacak 6 ay sonra bunlarda da mı dubleks varmış şaşırdım pahalı mı oburlerıne göre
Biz kamyonda hep dubleks kullanıyoruz tabiki bir araştırmada fayda var ucuz mu nasılJant uyumluysa takılır çok harika olur havaları bayarsın olur 4*4.
Pahalıdır biraz ama daha uzun ömürlü diyorlar.
Ön tarafta 128 Amper yüksek akü kullanıldığında hava filtresinin yağ tası çıkmaz , içeride ayar civatası gevşetilip ana filtre 5 cm gibi yukarı kaldırılır , üstteki kalın boru parçalıdır, ara parçası sökülüp direk filtreye bağlanabilir.Hava filtresini hiç öbür şekilde görmedim abide debrej zaten bayağı yumuşak ayna bazen takıyoz bazen ben çıkartırıyorum jant öbür motorun kırılıyordu da bunda hiç olmadı ama bunu araştırıyım bi
Melendize yağan dolu bu Sefa.Bugün bazı yerlerde yerel dolu yağışları oldu. Aksarayda, Nevşehirde vs ürünler zarar gördü. Özellikle iç Anadolu için asıl tehlike 9 Haziran sonrası başlıyor. Bu tarihten itibaren çok kuvvetli yağışlar bekliyorum. Öyle bir gün sürecek yağışlar değil, en az 3-4 gün tehlikeli ve etkili olacak. Özellikle bölgenin güney kesimlerinde daha etkili olabilir.
Aşağıdaki fotoğraflar Nevşehir Hacıbektaş ve Gülşehirden
Ekli dosyayı görüntüle 49786Ekli dosyayı görüntüle 49787Ekli dosyayı görüntüle 49785
Melendize yağan dolu bu Sefa.
Ağaçların yaprakları ,ekinler hep perişan olmuş kirazlar, kaysular döküldü
Çok geçmiş olsun kardeşim, Allah beterinden korusun , çok kötü durumlar ...Melendize yağan dolu bu Sefa.
Ağaçların yaprakları ,ekinler hep perişan olmuş kirazlar, kaysular döküldüEkli dosyayı görüntüle 49788Ekli dosyayı görüntüle 49789Ekli dosyayı görüntüle 49790
Aleyküm selam abi. Sağolasın sanada kolay gelsinselamlar beyler,
işler yoğun,
herkes iş başında,
hepinize kolay gelsin,
Cemal bursa tarafa çok yağmış , sizde durum nasıl.Türkiye'de ülke genelinde Mayıs ayı yağışı 63.2 mm olarak gerçekleşti, normali 49.3 mm ve geçen yıl yağış ortalaması 35.4 mm’dir. Yağışlarda normale göre %28 ve geçen yıl Mayıs ayı yağışlarına göre %79 artış mevcuttur.Ekli dosyayı görüntüle 49799
Deliği ve atılan kılıfı dalgıç girecek şekilde geniş attırın ardında birde dalgıç attrın 40 50 fiske havada uçuşur
Bizimkiler hep kılıflı oluyor abi. Bizim köyde 40 50 tabanca sadece hayal.Deliği ve atılan kılıfı dalgıç girecek şekilde geniş attırın ardında birde dalgıç attrın 40 50 fiske havada uçuşur
Abi bizim 4 etrafımizda cok yagmur vardi bizdede var ama sakin sakin yagdiCemal bursa tarafa çok yağmış , sizde durum nasıl.