Ford transitlerden anlayan var mı arkadaşlar? Hangi modelleri tutuluyor? Açık kasa hayvan taşıma vs için. 99 model olanları turbolu onlar tutuluyor diyor bazısı, kimiside diyor ki 2006 2007 civarı olanlardan al
Ford transitlerden anlayan var mı arkadaşlar? Hangi modelleri tutuluyor? Açık kasa hayvan taşıma vs için. 99 model olanları turbolu onlar tutuluyor diyor bazısı, kimiside diyor ki 2006 2007 civarı olanlardan al
Dediğiniz 99 modelin tipindekilerin 2001 2002den sonra kasa değiştiFord transitlerden anlayan var mı arkadaşlar? Hangi modelleri tutuluyor? Açık kasa hayvan taşıma vs için. 99 model olanları turbolu onlar tutuluyor diyor bazısı, kimiside diyor ki 2006 2007 civarı olanlardan al
Alamancıyık ya[emoji1]forddan anlamam fakat eli yüzü düzgün sahibinden almaya bak 2005 ten aşşağıda düşme 350M kasalar hoş duruyor, tabikide exper yada ustaya muhakkak göster ikinci elin garantisi yok biliyorsun.ordu, terme tarafta türkiyeden tüm kamyonetler minibüs ler daha çok termede çok transit galericğsi var .sahibibden olsa daha hoş tabiki, mekanik bilgim yok.O bizi aşar Fuat ustam. Benim vereceğim para 40 50 bin₺ maksimum
2002 den öncesi çok eski olur yolda ses yapar 2002 den sonraki kasa 2007 ye kadar güzel biraz daha mekanik iyi incelemek lazım 2007 den sonra ise döşten vites felan biraz daha artı elektronik daha konforlu tabiki bizde minübüsü vardı bastıkça açılırdı ama bunları pompaları bir değişik elektronik ve beyinli yada normal mi ne var o biraz etkili fiyatta temizi bulursan bir ömür gider yalnız k ve kantar olayını araştırmak lazım yoksa bolca evin önünde yatarFord transitlerden anlayan var mı arkadaşlar? Hangi modelleri tutuluyor? Açık kasa hayvan taşıma vs için. 99 model olanları turbolu onlar tutuluyor diyor bazısı, kimiside diyor ki 2006 2007 civarı olanlardan al
Hiç bir işe yaramaz boş para bence tarlalar nasıl
Baya limoni çeltikler çok seyrek kimisi bugünlerde bozuyor, Pek hoş değil geçen yılı mumla arıyorum.vw iyidir Ufuk , arkasında Hitler var.Hiç bir işe yaramaz boş para bence tarlalar nasıl
Wv iyi ama o araba iyi değil yoksa vosvos candır kalitedir tarlalar da ne yaparsın abi bu sene biraz farklı oldu ortam ıyı değilBaya limoni çeltikler çok seyrek kimisi bugünlerde bozuyor, Pek hoş değil geçen yılı mumla arıyorum.vw iyidir Ufuk , arkasında Hitler var.
Seyrek çeltikler kayboldu yarı yarıya olanı büyütebilirsek ne ala memleket, , hiç böle bi durumla karşılaşmamıştım.Wv iyi ama o araba iyi değil yoksa vosvos candır kalitedir tarlalar da ne yaparsın abi bu sene biraz farklı oldu ortam ıyı değil
Herkeste mi sorun var abi yoksa sadece sende mi sorun bence onu bir inceleSeyrek çeltikler kayboldu yarı yarıya olanı büyütebilirsek ne ala memleket, , hiç böle bi durumla karşılaşmamıştım.
Çok kişide sorun var bozup yeniden ekenler var, ben bozmuyorum, bu senede noksan olsun.Herkeste mi sorun var abi yoksa sadece sende mi sorun bence onu bir incele
Aleyküm selam ercan abi hayırlı günlerselamün aleyküm hayırlı günler
uzak doğulu nerde beni arayıp sormadı hiç
Geçmiş olsun arkadaşım, umarım bir an önce düzelirler. Bizim bölgede de karanfil ilacı nedeniyle bazı tarlalarda sıkıntı oldu.Çok kişide sorun var bozup yeniden ekenler var, ben bozmuyorum, bu senede noksan olsun.
Sağol arkadaşım çok hırpalandı seyredi, düzelir diye umut ediyorum, .Geçmiş olsun arkadaşım, umarım bir an önce düzelirler. Bizim bölgede de karanfil ilacı nedeniyle bazı tarlalarda sıkıntı oldu.
a.selam beyler, mrb. ercanım.selamün aleyküm hayırlı günler
uzak doğulu nerde beni arayıp sormadı hiç
Yusuf abi kolay gelsin fazla sağlam yapmışın abi kereste lerde yeni biliyon mu [emoji1][emoji1]a.selam beyler, mrb. ercanım.
inşaat başladı.
evi yapacammmm.
herkese kolay gelsin beyler.
Ekli dosyayı görüntüle 49926Ekli dosyayı görüntüle 49927