Bereketli olsun kardeşim17dekar finish
Kaldı 40 dekar
Verim belli değil, tarttırmadık
Tüm tarlalar bitince konu açacağım Ekli dosyayı görüntüle 49993
Bereketli olsun kardeşim17dekar finish
Kaldı 40 dekar
Verim belli değil, tarttırmadık
Tüm tarlalar bitince konu açacağım Ekli dosyayı görüntüle 49993
Geliyorda orda insan hayatı ucuz [emoji1][emoji1]köye deprem gelmiyor mu?
Köyde hayat var şehirde ne var, ne kadar az insan okadar kafa rahat.Geliyorda orda insan hayatı ucuz [emoji1][emoji1]
taş ocağında kırılmış,yusuf kardeşim,
beton içerisine taş atma, taş attığın yerde beton mukavemeti azalır. ayrıca attığın taş üzerindeki toprak ve tozu beton ile tam birbirini kavramaz.
c25 beton ile c30 beton arasında taş farlı var,Köyde bişey olmaz abi ya yalnız 12 metreküp biraz fazla taş olmuş arada bir at Yusuf abi
taş ocağında kırılmış,
tertemiz, ve 10x20 cm ebatlarında taşlar,
bence hep betonu iyi tutar, hemde çelik gibi olur,
yarın foto atarım.c25 beton ile c30 beton arasında taş farlı var,
bende taşı çok atarsam,
belki c50 olur
Hayırlı olsun niyetin, fakat yine duramadım iki katlı yapcam diyorsun taş katıpta kolondaki beton alanı daraltma derim, taş atılsa idi bizim millet taş ile doldururdu[emoji4].taş ocağında kırılmış,
tertemiz, ve 10x20 cm ebatlarında taşlar,
bence hep betonu iyi tutar, hemde çelik gibi olur,
yarın foto atarım.c25 beton ile c30 beton arasında taş farlı var,
bende taşı çok atarsam,
belki c50 olur
mesleğim ve bilgim doğrultusunda yazdım. son karar senin.
demek istediğim bu şekilde,Hayırlı olsun niyetin, fakat yine duramadım iki katlı yapcam diyorsun taş katıpta kolondaki beton alanı daraltma derim, taş atılsa idi bizim millet taş ile doldururdu[emoji4].
Kolonlara taş atma , ara beton taş karışımı olabilir tabiki, ya ben yanlış anladım ya sen yanlış anlattın , bu şekilde daha aydınlatıcı oldu.demek istediğim bu şekilde,
zaten bunu normalde taş duvar yaparlar,
ben ise kalıp içinde taş dolduracam.
sadece kolon araları.
yani beton varlık yokluk, önemi pekte yok.
şimdi ne diyorsunuz,.
bu iş uzar Ekli dosyayı görüntüle 50048
Geçmiş olsun ironi güzeldi.Güne arıza ile başlamak klişe hale geldi. İş, güç kaldı.Amcamın seni sattığı günü milli bayram ilan edeceğim.Ekli dosyayı görüntüle 50056
Güne arıza ile başlamak klişe hale geldi. İş, güç kaldı.Amcamın seni sattığı günü milli bayram ilan edeceğim.Ekli dosyayı görüntüle 50056
Sağol Murat abi.Geçmiş olsun ironi güzeldi.
Sağol abi. Daha bugünki yediği tüm haltları yazmamıştım . Forumda paylaştığım arızadan sonra kürek ile kum dağıtırken yan gergi kolu pimini kırdı, motorda pim yoktu. Orta koldan alarak eve Allaha emanet gittim. Akşamüstü tarlaya patlatma çekerken sol hidrolik kolun gömmeli çekisini kırdı. Patlatmayı tarlada bırakıp eve gittik. Zar zor oraya bir çeki uydurduk, her çeki olmuyor.Geçmiş olsun Akif kardeşim
Kaç yüz km öteden artık beni bile strese soktu senin canavar [emoji28][emoji28]
Sağol Murat abi.Sağol abi. Daha bugünki yediği tüm haltları yazmamıştım . Forumda paylaştığım arızadan sonra kürek ile kum dağıtırken yan gergi kolu pimini kırdı, motorda pim yoktu. Orta koldan alarak eve Allaha emanet gittim. Akşamüstü tarlaya patlatma çekerken sol hidrolik çekisini kırdı. Patlatmayı tarlada bırakıp eve gittik. Zar zor oraya bir çeki uydurduk, her çeki olmuyor.
Şimdi daha iyi strenlenebiliriz. [emoji16]
Hayırlısı olsun bakalım Akif İnş bir şekilde arıza yapmayanı ele geçer yoksa bu resmen şu anda kriz geçittirir adamaSağol Murat abi.Sağol abi. Daha bugünki yediği tüm haltları yazmamıştım . Forumda paylaştığım arızadan sonra kürek ile kum dağıtırken yan gergi kolu pimini kırdı, motorda pim yoktu. Orta koldan alarak eve Allaha emanet gittim. Akşamüstü tarlaya patlatma çekerken sol hidrolik kolun gömmeli çekisini kırdı. Patlatmayı tarlada bırakıp eve gittik. Zar zor oraya bir çeki uydurduk, her çeki olmuyor.
Şimdi daha iyi strenlenebiliriz. [emoji16]
ben anlatamadım.Kolonlara taş atma , ara beton taş karışımı olabilir tabiki, ya ben yanlış anladım ya sen yanlış anlattın , bu şekilde daha aydınlatıcı oldu.
Abi bencede kolonlara taş koyma depremde taş olan kolonları gördük taşın yoğun oldugu yerlerden hep çatlamışlar. Ama sade beton olan kolonlarda Bi sıkıntı yoktu sadece duvarla kolon birleşim yerleri açılmıştı.ben anlatamadım.
sizde sıkıntı yok.