En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Hayırlı akşamlar
IMG_20200610_183313.jpg

Bugün başımdan geçen bi olayı yazayım, herbisit alacam bi posta 85 kutu dedimki Termeyi arayım belki bafradan ucuzdur gider alırım peşin belki kâr ederiz iki kişi malına fiyat söyleyemedi, dedimki siz demekki peşin almıyorsunuz köylüyü veresiye dürtmenin peşindesiniz , onlar bana bir ders bende onlara bir ders verdim.bafradan arıyorum deyince fiyat vermediler sanki afyon satıyolar, insanlık öleli çoook olmuş.

yusuf kardeşim,
beton içerisine taş atma, taş attığın yerde beton mukavemeti azalır. ayrıca attığın taş üzerindeki toprak ve tozu beton ile tam birbirini kavramaz.
taş ocağında kırılmış,
tertemiz, ve 10x20 cm ebatlarında taşlar,
bence hep betonu iyi tutar, hemde çelik gibi olur,
yarın foto atarım.
Köyde bişey olmaz abi ya yalnız 12 metreküp biraz fazla taş olmuş arada bir at Yusuf abi
c25 beton ile c30 beton arasında taş farlı var,
bende taşı çok atarsam,
belki c50 olur :)

taş ocağında kırılmış,
tertemiz, ve 10x20 cm ebatlarında taşlar,
bence hep betonu iyi tutar, hemde çelik gibi olur,
yarın foto atarım.c25 beton ile c30 beton arasında taş farlı var,
bende taşı çok atarsam,
belki c50 olur :)
Hayırlı olsun niyetin, fakat yine duramadım iki katlı yapcam diyorsun taş katıpta kolondaki beton alanı daraltma derim, taş atılsa idi bizim millet taş ile doldururdu[emoji4].

mesleğim ve bilgim doğrultusunda yazdım. son karar senin.
Hayırlı olsun niyetin, fakat yine duramadım iki katlı yapcam diyorsun taş katıpta kolondaki beton alanı daraltma derim, taş atılsa idi bizim millet taş ile doldururdu[emoji4].
demek istediğim bu şekilde,
zaten bunu normalde taş duvar yaparlar,
ben ise kalıp içinde taş dolduracam.
sadece kolon araları.
yani beton varlık yokluk, önemi pekte yok.
şimdi ne diyorsunuz,.
bu iş uzar :)
Screenshot_20200611-095058_S%20Note.jpg

demek istediğim bu şekilde,
zaten bunu normalde taş duvar yaparlar,
ben ise kalıp içinde taş dolduracam.
sadece kolon araları.
yani beton varlık yokluk, önemi pekte yok.
şimdi ne diyorsunuz,.
bu iş uzar :)Ekli dosyayı görüntüle 50048
Kolonlara taş atma , ara beton taş karışımı olabilir tabiki, ya ben yanlış anladım ya sen yanlış anlattın , bu şekilde daha aydınlatıcı oldu.

Geçmiş olsun ironi güzeldi.
Sağol Murat abi.
Geçmiş olsun Akif kardeşim
Kaç yüz km öteden artık beni bile strese soktu senin canavar [emoji28][emoji28]
Sağol abi. Daha bugünki yediği tüm haltları yazmamıştım . Forumda paylaştığım arızadan sonra kürek ile kum dağıtırken yan gergi kolu pimini kırdı, motorda pim yoktu. Orta koldan alarak eve Allaha emanet gittim. Akşamüstü tarlaya patlatma çekerken sol hidrolik kolun gömmeli çekisini kırdı. Patlatmayı tarlada bırakıp eve gittik. Zar zor oraya bir çeki uydurduk, her çeki olmuyor.

Şimdi daha iyi strenlenebiliriz. [emoji16]

Sağol Murat abi.Sağol abi. Daha bugünki yediği tüm haltları yazmamıştım . Forumda paylaştığım arızadan sonra kürek ile kum dağıtırken yan gergi kolu pimini kırdı, motorda pim yoktu. Orta koldan alarak eve Allaha emanet gittim. Akşamüstü tarlaya patlatma çekerken sol hidrolik çekisini kırdı. Patlatmayı tarlada bırakıp eve gittik. Zar zor oraya bir çeki uydurduk, her çeki olmuyor.

Sırtımdan ter aktıııııı[emoji23][emoji23][emoji23]
Aman işini görsünde 🧿 Allah bigün nasip eder yenisini vardır bi zamanı

Sağol Murat abi.Sağol abi. Daha bugünki yediği tüm haltları yazmamıştım . Forumda paylaştığım arızadan sonra kürek ile kum dağıtırken yan gergi kolu pimini kırdı, motorda pim yoktu. Orta koldan alarak eve Allaha emanet gittim. Akşamüstü tarlaya patlatma çekerken sol hidrolik kolun gömmeli çekisini kırdı. Patlatmayı tarlada bırakıp eve gittik. Zar zor oraya bir çeki uydurduk, her çeki olmuyor.

Hayırlısı olsun bakalım Akif İnş bir şekilde arıza yapmayanı ele geçer yoksa bu resmen şu anda kriz geçittirir adama

ben anlatamadım.
sizde sıkıntı yok.
Abi bencede kolonlara taş koyma depremde taş olan kolonları gördük taşın yoğun oldugu yerlerden hep çatlamışlar. Ama sade beton olan kolonlarda Bi sıkıntı yoktu sadece duvarla kolon birleşim yerleri açılmıştı.
Sonuçta evi bir kere yapacaksın abi sağlam olsun