Afiyet olsun sayın abim geldimi asker..?
Afiyet olsun sayın abim geldimi asker..?
Allah razi olsun FuatAfiyet olsun sayın abim geldimi asker..?
sağol ufuk,Yusuf abi kolay gelsin fazla sağlam yapmışın abi kereste lerde yeni biliyon mu [emoji1][emoji1]
Geçen geldiler demi abi gözün aydın çok sevindim biraz rahatlarsınAllah razi olsun Fuat
Geldi çok şükür rahata erdik[emoji4]
Pek yorumlayamadım zaten abi ama sonra daha net ortaya çıkar biraz daha dayama vur ağaç bol nasılsa o derede ıyı kavaklar vardı kesersin Bi tane daha [emoji1][emoji1] kalıbı açtırma sorun olmaz betonun metresi sizde kaç lirasağol ufuk,
kereste kendi ağaçlarımız,
şu basmanı ve temel demirinı, aynı anda yapacam, hayırlısı.
dayanakları fazla koyacam.Pek yorumlayamadım zaten abi ama sonra daha net ortaya çıkar biraz daha dayama vur ağaç bol nasılsa o derede ıyı kavaklar vardı kesersin Bi tane daha [emoji1][emoji1] kalıbı açtırma sorun olmaz betonun metresi sizde kaç lira
Gözünüz aydın olsun.Allah razı olsun Fuat
Geldi çok şükür rahata erdik[emoji4]
İş bilmez insan böyle oluyor.dayanakları fazla koyacam.
ayrıca 8'lik demir ile karşılıklı delip,sıkıştıracam,
temel kirişine, 6 adet 14'lük atacam.
e herhalde daha bişey olmaz.
Çok sağlama ve masraflı bir yola çıkıyon abi kolay geledayanakları fazla koyacam.
ayrıca 8'lik demir ile karşılıklı delip,sıkıştıracam,
temel kirişine, 6 adet 14'lük atacam.
e herhalde daha bişey olmaz.
Abi çok dikkatli bakıyon resimlere sana helal olsun yanık yağ gerçekten önemli bak gördüm de hiç aklıma gelmemiş halbuki hep yapardık taşı bencede Yusuf abi bolca at gitsin betonu az yer beton hazırım olacak Yusuf abiGözünüz aydın olsun.
İş bilmez insan böyle oluyor.
Tahtaları yanık yağ ile yağlamanız gerekirdi, beton tahtayı zor bırakır.
Yağlı tahta olursa sabun kalıbı, ayna gibi çıkar.
Beton atılırken taş duvar örer gibi kalıbın içine taş doldurulursa güzel olur.
Kalıp kenarına atılacak taşlar fazla yaklaştırılmazsa yan yüzey pürüzsüz olur.
Taban düzlenip , mıcır taş serilerek 15 cm kalınlıkta gravite beton atılabilirdi.
Kolay gelsin Yusuf abi,kalibin icine demir baglamiycan mi,eger bagliycaksan dışını kapatmadan baglaman gerekirdi.Mümkunse hazir beton dök abi bide bibratör ile betonu sıkıştirirsan cok sağlam olur.The hoca nin dedigi gibi tahtalari muhakkak yağla,sıva bile istemez belkide hemde kolay sökülur.a.selam beyler, mrb. ercanım.
inşaat başladı.
evi yapacammmm.
herkese kolay gelsin beyler.
Ekli dosyayı görüntüle 49926Ekli dosyayı görüntüle 49927
Kolay gelsin bereketli olsun Akif biçer güzelmiş deposu iyi büyüktür17dekar finish
Kaldı 40 dekar
Verim belli değil, tarttırmadık
Tüm tarlalar bitince konu açacağım Ekli dosyayı görüntüle 49993
Kolay gelsin akif.17dekar finish
Kaldı 40 dekar
Verim belli değil, tarttırmadık
Tüm tarlalar bitince konu açacağım Ekli dosyayı görüntüle 49993
Sağol Mahmut abi. Biçeri komşumuz yeni aldı. Elindeki 5.80i verdi.Kolay gelsin bereketli olsun Akif biçer güzelmiş deposu iyi büyüktür
Sağol Beytullah abi. İşin içine hidrolik ve damper girince, tümosana dinlenmek düşüyor.Kolay gelsin akif.
640 ı çok çalıştıryon
sağol ufuk,Çok sağlama ve masraflı bir yola çıkıyon abi kolay gele
hocam zaten senin korkundan, resim atarken,hatim indiriyorum,Gözünüz aydın olsun.
İş bilmez insan böyle oluyor.
Tahtaları yanık yağ ile yağlamanız gerekirdi, beton tahtayı zor bırakır.
Yağlı tahta olursa sabun kalıbı, ayna gibi çıkar.
Beton atılırken taş duvar örer gibi kalıbın içine taş doldurulursa güzel olur.
Kalıp kenarına atılacak taşlar fazla yaklaştırılmazsa yan yüzey pürüzsüz olur.
Taban düzlenip , mıcır taş serilerek 15 cm kalınlıkta gravite beton atılabilirdi.
demiri dışarıda bağlayıp, kepçe ile kalıplara indirecem.Kolay gelsin Yusuf abi,kalibin icine demir baglamiycan mi,eger bagliycaksan dışını kapatmadan baglaman gerekirdi.Mümkunse hazir beton dök abi bide bibratör ile betonu sıkıştirirsan cok sağlam olur.The hoca nin dedigi gibi tahtalari muhakkak yağla,sıva bile istemez belkide hemde kolay sökülur.
sağol ufuk,
inşallah bir şaheser yapacam,
hocam zaten senin korkundan, resim atarken,hatim indiriyorum,
tamam, tahtaları yağlayacağım,
kalıplar 30 m3
ben 18 m3 hazır beton isteyip,
12 m3 taş ile dediğini uygulayacam.
temel 6 adet 14 lük demir ve 8'lik etriye kullanacağım.
ev 2 kat olacak,
beni kontrol et,
ev başıma yıkılmasın
demiri dışarıda bağlayıp, kepçe ile kalıplara indirecem.
yağlama işini yarın yaparım.
bu iş ne zormuş arkadaş.
Köyde bişey olmaz abi ya yalnız 12 metreküp biraz fazla taş olmuş arada bir at Yusuf abiyusuf kardeşim,
beton içerisine taş atma, taş attığın yerde beton mukavemeti azalır. ayrıca attığın taş üzerindeki toprak ve tozu beton ile tam birbirini kavramaz.
Köyde bişey olmaz abi ya yalnız 12 metreküp biraz fazla taş olmuş arada bir at Yusuf abi