En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Benim o süslü gecede açıkta kalanlar yandı , bayağı seyreldi, sende durum nasıl bugece iyi hava ılık bundan sonra daha sıcak olur inşallah bu ayda bu kadar soğuk olduğunu hatırlamıyorum23 mayıs gecesi yün dağına kar yağdı bilmem gördünmü şok oldum, kibrit çöpü büyüklüğünde çeltikler yandı susuz göllerde , hava ne zaman ısınır bitki o zaman büyür biraz sabır ..
17 dönüm yer bozduk abi bugün eniştemin çeltik hiç yürümedi otlar 10 cm olmuştu tohum da bilmiyorum sebebini yerinde saydı bozduk tarlanın birisini de rüzgar hep bi araya toplamış geç de kaldı bozmak da istemiyorum nasıl olacak bilemedim diğerleri de meçhul daha yeni yeni burun veriyorlar bu yıl hiç ümidim yok çeltikten erken ekenler karlı bu yıl çok da bozan varmış galiba tohumluk da bulunmuyor efe falan

20 yaşında traktör 2900 saat yaptı ise senede ortalama 145 saat çalışmış demektir.
Günde ortalama 9 saat çalışsa yılda 16 gün çalışmış, sizce doğru olabilir mi?

Bizim Yozgat bölgesinde massey 398 ve 3105 dediğin zaman olmayacak şey yok. Sadece tarlaları gezmek için 398 alanı tanıyorum ancak isterse 500 saatte olsun bu traktör o paraları etmez.

20 yaşında traktör 2900 saat yaptı ise senede ortalama 145 saat çalışmış demektir.
Günde ortalama 9 saat çalışsa yılda 16 gün çalışmış, sizce doğru olabilir mi?
398 için bana da zor geldi çünkü çok işi olmayan pek almaz ama iç anadoluda 50 dönüme büyük motor alan kişiler oluyor birde bazen gurbetçiler de çıkıyor bizim traktör de 4500 lerde felan

Şuna bir bak şundaki asalete bir bak daha fabrikanın orijinal yazısı duruyor [emoji1][emoji1][emoji1] yok Fuat abinin johndereymiş de Cemalin New hollanmış da daha ciğer gibi kabut
IMG_20200601_175845.jpg
IMG_20200601_175840.jpg
IMG_20200601_175838.jpg

Şuna bir bak şundaki asalete bir bak daha fabrikanın orijinal yazısı duruyor [emoji1][emoji1][emoji1] yok Fuat abinin johndereymiş de Cemalin New hollanmış da daha ciğer gibi kabutEkli dosyayı görüntüle 49744Ekli dosyayı görüntüle 49745Ekli dosyayı görüntüle 49746
MaaşAllah, tekeri düz bassın.
Ön teker iz genişliği dar duruyor.
Pulluk sürümünde , sağ ön teker jant göbeği metal yorgunluğundan çatlak yapabilir.
Geniş izde kullanmanızı tavsiye ederim.
Hava filtresi ara borusu çıkarılıp, hava alma tası kaportaya daha yakın konumlanabilir.
Görüş alanı daha fazla açılıyor.
Egzozun üzerine geri görüş aynası olabilir.
Debriyaj pedalını yumuşatmak gövdedeki mil üstündeki lamanın boyunu 2 cm uzatacak şekilde somun kaynaklatabilirsiniz.
Kolay gelsin.

Şuna bir bak şundaki asalete bir bak daha fabrikanın orijinal yazısı duruyor [emoji1][emoji1][emoji1] yok Fuat abinin johndereymiş de Cemalin New hollanmış da daha ciğer gibi kabutEkli dosyayı görüntüle 49744Ekli dosyayı görüntüle 49745Ekli dosyayı görüntüle 49746
Adama ayakkabı al , dubleks olsun, satmıyacaksan dubleks, Bu yada 265 sıfır almıştı babacım küçüktüm , bi tarla sürdü sattı, mal pokunda patinaj ediyor demişti.İç anadolu fergusoncu ,bizim ovada sayı olarak azınlıkta , amasya tarafıda mf ci.

MaaşAllah, tekeri düz bassın.
Ön teker iz genişliği dar duruyor.
Pulluk sürümünde , sağ ön teker jant göbeği metal yorgunluğundan çatlak yapabilir.
Geniş izde kullanmanızı tavsiye ederim.
Hava filtresi ara borusu çıkarılıp, hava alma tası kaportaya daha yakın konumlanabilir.
Görüş alanı daha fazla açılıyor.
Egzozun üzerine geri görüş aynası olabilir.
Debriyaj pedalını yumuşatmak gövdedeki mil üstündeki lamanın boyunu 2 cm uzatacak şekilde somun kaynaklatabilirsiniz.
Kolay gelsin.
Hava filtresini hiç öbür şekilde görmedim abide debrej zaten bayağı yumuşak ayna bazen takıyoz bazen ben çıkartırıyorum jant öbür motorun kırılıyordu da bunda hiç olmadı ama bunu araştırıyım bi

Adama ayakkabı al , dubleks olsun, satmıyacaksan dubleks, Bu yada 265 sıfır almıştı babacım küçüktüm , bi tarla sürdü sattı, mal pokunda patinaj ediyor demişti.İç anadolu fergusoncu ,bizim ovada sayı olarak azınlıkta , amasya tarafıda mf ci.
Teker alınacak 6 ay sonra bunlarda da mı dubleks varmış şaşırdım pahalı mı oburlerıne göre