Kanala kaymış fakat çekerken traktörler bölünmüş motor vurdurdularmı ne yaptılar .Bu nedir ya ortam sarpa sarmış
Kanala kaymış fakat çekerken traktörler bölünmüş motor vurdurdularmı ne yaptılar .Bu nedir ya ortam sarpa sarmış
Aleyküm selam Yusuf abi kolay gelsin iyi çalışmalarselamlar beyler,
herkes nasıl.
bereketli günler dilerim.
bende ev yapacağım yere,bu örtmenin bir bölümünü taşıyacam,
aklımda deli fikirler var.
alttan profilleri kesip bir bölüm ayırıp,kepçe ile kaldırıp götürecem.
yapacammmmm. ;(
Ekli dosyayı görüntüle 49656Ekli dosyayı görüntüle 49657Ekli dosyayı görüntüle 49658
17 dönüm yer bozduk abi bugün eniştemin çeltik hiç yürümedi otlar 10 cm olmuştu tohum da bilmiyorum sebebini yerinde saydı bozduk tarlanın birisini de rüzgar hep bi araya toplamış geç de kaldı bozmak da istemiyorum nasıl olacak bilemedim diğerleri de meçhul daha yeni yeni burun veriyorlar bu yıl hiç ümidim yok çeltikten erken ekenler karlı bu yıl çok da bozan varmış galiba tohumluk da bulunmuyor efe falanBenim o süslü gecede açıkta kalanlar yandı , bayağı seyreldi, sende durum nasıl bugece iyi hava ılık bundan sonra daha sıcak olur inşallah bu ayda bu kadar soğuk olduğunu hatırlamıyorum23 mayıs gecesi yün dağına kar yağdı bilmem gördünmü şok oldum, kibrit çöpü büyüklüğünde çeltikler yandı susuz göllerde , hava ne zaman ısınır bitki o zaman büyür biraz sabır ..
20 yaşında traktör 2900 saat yaptı ise senede ortalama 145 saat çalışmış demektir.ŞAHAN GALERİDEN 398 2000 MODEL SİYAH GÖVDE 2917 SAAT TE İlan No: 816523853 https://www.sahibinden.com/ilan/is-...odel-siyah-govde-2917-saat-te-816523853/detay
Var mı artıran
Benin mf240 ta 2014 den buyana 200 saat yapmis muayene evraklari var ilk sahibide 93 den 2014 e kadar 20 senede 3 bin saat yapmis20 yaşında traktör 2900 saat yaptı ise senede ortalama 145 saat çalışmış demektir.
Günde ortalama 9 saat çalışsa yılda 16 gün çalışmış, sizce doğru olabilir mi?
Doğrudur abi bizim td65d 2014 model 1040 saatte daha [emoji23] sadece tarla sürme ve yılda birkaç kez buğday ayçiçeği taşıyor o kadar diğer zamanlar yatista20 yaşında traktör 2900 saat yaptı ise senede ortalama 145 saat çalışmış demektir.
Olur, çok traktör olan kişilerde bazı modeller daha az saat yapabiliyor.20 yaşında traktör 2900 saat yaptı ise senede ortalama 145 saat çalışmış demektir.
20 yaşında traktör 2900 saat yaptı ise senede ortalama 145 saat çalışmış demektir.
Motor temizmiş yalnız ne para etti ya traktörlerŞAHAN GALERİDEN 398 2000 MODEL SİYAH GÖVDE 2917 SAAT TE İlan No: 816523853 https://www.sahibinden.com/ilan/is-...odel-siyah-govde-2917-saat-te-816523853/detay
Var mı artıran
398 için bana da zor geldi çünkü çok işi olmayan pek almaz ama iç anadoluda 50 dönüme büyük motor alan kişiler oluyor birde bazen gurbetçiler de çıkıyor bizim traktör de 4500 lerde felan20 yaşında traktör 2900 saat yaptı ise senede ortalama 145 saat çalışmış demektir.
Bunu güncelleyelim o kadar emek çektikŞuna bir bak şundaki asalete bir bak daha fabrikanın orijinal yazısı duruyor [emoji1][emoji1][emoji1] yok Fuat abinin johndereymiş de Cemalin New hollanmış da daha ciğer gibi kabutEkli dosyayı görüntüle 49744Ekli dosyayı görüntüle 49745Ekli dosyayı görüntüle 49746
Maşallah krala.arkalastikler bitmiş moreli bozuk gibi [emoji22]Şuna bir bak şundaki asalete bir bak daha fabrikanın orijinal yazısı duruyor [emoji1][emoji1][emoji1] yok Fuat abinin johndereymiş de Cemalin New hollanmış da daha ciğer gibi kabutEkli dosyayı görüntüle 49744Ekli dosyayı görüntüle 49745Ekli dosyayı görüntüle 49746
Baharda geliyor lastikler 5 bin kısmetine çıktı bize ayakkabı yok ona teker varMaşallah krala.arkalastikler bitmiş moreli bozuk gibi [emoji22]
MaaşAllah, tekeri düz bassın.Şuna bir bak şundaki asalete bir bak daha fabrikanın orijinal yazısı duruyor [emoji1][emoji1][emoji1] yok Fuat abinin johndereymiş de Cemalin New hollanmış da daha ciğer gibi kabutEkli dosyayı görüntüle 49744Ekli dosyayı görüntüle 49745Ekli dosyayı görüntüle 49746
Adama ayakkabı al , dubleks olsun, satmıyacaksan dubleks, Bu yada 265 sıfır almıştı babacım küçüktüm , bi tarla sürdü sattı, mal pokunda patinaj ediyor demişti.İç anadolu fergusoncu ,bizim ovada sayı olarak azınlıkta , amasya tarafıda mf ci.Şuna bir bak şundaki asalete bir bak daha fabrikanın orijinal yazısı duruyor [emoji1][emoji1][emoji1] yok Fuat abinin johndereymiş de Cemalin New hollanmış da daha ciğer gibi kabutEkli dosyayı görüntüle 49744Ekli dosyayı görüntüle 49745Ekli dosyayı görüntüle 49746
MaşAllah ufukŞuna bir bak şundaki asalete bir bak daha fabrikanın orijinal yazısı duruyor [emoji1][emoji1][emoji1] yok Fuat abinin johndereymiş de Cemalin New hollanmış da daha ciğer gibi kabutEkli dosyayı görüntüle 49744Ekli dosyayı görüntüle 49745Ekli dosyayı görüntüle 49746
Hava filtresini hiç öbür şekilde görmedim abide debrej zaten bayağı yumuşak ayna bazen takıyoz bazen ben çıkartırıyorum jant öbür motorun kırılıyordu da bunda hiç olmadı ama bunu araştırıyım biMaaşAllah, tekeri düz bassın.
Ön teker iz genişliği dar duruyor.
Pulluk sürümünde , sağ ön teker jant göbeği metal yorgunluğundan çatlak yapabilir.
Geniş izde kullanmanızı tavsiye ederim.
Hava filtresi ara borusu çıkarılıp, hava alma tası kaportaya daha yakın konumlanabilir.
Görüş alanı daha fazla açılıyor.
Egzozun üzerine geri görüş aynası olabilir.
Debriyaj pedalını yumuşatmak gövdedeki mil üstündeki lamanın boyunu 2 cm uzatacak şekilde somun kaynaklatabilirsiniz.
Kolay gelsin.
Teker alınacak 6 ay sonra bunlarda da mı dubleks varmış şaşırdım pahalı mı oburlerıne göreAdama ayakkabı al , dubleks olsun, satmıyacaksan dubleks, Bu yada 265 sıfır almıştı babacım küçüktüm , bi tarla sürdü sattı, mal pokunda patinaj ediyor demişti.İç anadolu fergusoncu ,bizim ovada sayı olarak azınlıkta , amasya tarafıda mf ci.