En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Kuşları sizin oraya gönderdik bu yıl kuş sıkıntısı oldu ama sizinkiler daha tam çıkmamış Akif burda çıkanı yiyorlardi hasar vardı [emoji3]
Mahmut abi bugün kuş beklememizin 5.günü . Memleketin tüm küçük kuşu bizim tarlada sanki. Bizdede hasar artıyor. Yağmur yağmasaydı bugün bozdurup tekrar ektirecektik. Tekrar hazırlarsak zoruma giderdi , 640 ve rotovatör yine kırılcak yine kuş beklenecek. Hiç olmazsa eldeki %10 kuş zararı ona göre önemli değil.

Yaz geliyor artik
Screenshot_20200508-190833_Google.jpg

Bizimkiler köyde aradım Arpalar süper dıyor maşallah İnş bir sorun çıkmaz
Busene arpa senesi heryerde arpalar güzel
Tum cifci dostlarima kolay gelsin urununuz bol ve bereketli olsun
Sağolasın abim
Hayırlı akşamlar havalar ısındı şükürler olsun, sabah 5 den beri traktörde bittim , herkes yoruluyor mu bendemi var bişey, son iki gün kaldı .
Kolay gelsin abi
Bende sabah 6 gibi tarlaya gittim biraz karpuz arasına capa cektim 9 gibi bitirdim sonra yonca bağlamaya ögleden sonrada yeşil bicilmiş buğday baģladım
Hem sıcak hem toz mafetti balya icin klimasiz traktor iş degil saglik acısından

Cemal toz motora gelirse sıkıntı sıcak neysede, tedbirini al, kendini koru , karpuz para ederse motor alır hayırlısı artık...zabaha kadar evdeyizzz...
Zabaha kadar Zabaha abimi aradım oda öldüm diyor iki sürahi içmiş demekki eski insanlar ne kadar sağlam abi sabah beş de dedem bır bınerdı eskı motor eskı kazayağı akşama kadar inmezdi amcam abim bır gun biniyor pili bitiyor

Zabaha kadar Zabaha abimi aradım oda öldüm diyor iki sürahi içmiş demekki eski insanlar ne kadar sağlam abi sabah beş de dedem bır bınerdı eskı motor eskı kazayağı akşama kadar inmezdi amcam abim bır gun biniyor pili bitiyor
Benim motor kabini lastikli sağa sola sallanıyo, klima var rahat fakat ben hiç ara vermeden yapıyorum , 5 ten 7 ye 14 saat , bide gecede evin yanındaki tarlada yapayım dedim kalkamadım artık sabah ola hayrola...

Traktör işe küçük gelirse insan kendini sıkıyor daha cok yoruluyor insan
Doprusun abi ama bu lazere çok toprak aldımı yanlardan yada üsten toprak taşıyo temiz olsun diye çok uğraşıyorum aynı gölde 3-4 kez dönüyorum kaş kenarlarını artık bakmadan siliyorum biraz sitresli bir iş, ...temiz bi motor bulursam büyütürüz son ikigünlük işim var birazda mısırlık sürülcek daha 1 sene motorla işim yok..

Doprusun abi ama bu lazere çok toprak aldımı yanlardan yada üsten toprak taşıyo temiz olsun diye çok uğraşıyorum aynı gölde 3-4 kez dönüyorum kaş kenarlarını artık bakmadan siliyorum biraz sitresli bir iş, ...temiz bi motor bulursam büyütürüz son ikigünlük işim var birazda mısırlık sürülcek daha 1 sene motorla işim yok..

2017 MODEL 6120R 4WD KABINLI IVT+TLS İlan No: 819254118 https://www.sahibinden.com/ilan/is-...6120r-4wd-kabinli-ivt-plustls-819254118/detay

O LAZERE BU YAKIŞIR....

2017 MODEL 6120R 4WD KABINLI IVT+TLS İlan No: 819254118 https://www.sahibinden.com/ilan/is-...6120r-4wd-kabinli-ivt-plustls-819254118/detay

O LAZERE BU YAKIŞIR....
O lazeri bu motor 12 senedir çekiyor senede4-5 gün çalışıyor, ben 6120 r de alırım fakat onu yapacak usta yok arkadaşın motoru 20 gün yattı, 30 bin para harcattılar ben fazla sıkıntıya gelemem , mümkünse commanrail olmayan traktör alacam yada düz olcak, premium bizi bozar...
Bence sana daha bi yakışır.[emoji1]Yozgatın ağası sensin biz maraba ...