Yufka ekmeği bile ıslanmaz omaşallah yağışlar iyi,
bugün bende,
el arabasına düşen yağışı ölçeceğim.
Yufka ekmeği bile ıslanmaz omaşallah yağışlar iyi,
bugün bende,
el arabasına düşen yağışı ölçeceğim.
Bende öyle bir korkuluk yapmıştım zamanında kuşlar üstüne konuyorduArkadaşlarla ayçiçeği bekliyoruz.
İnşAllah yetişirler bereketli olsun ağa , rakım 2000 i geçik galiba , geçen yılki gibi kurak gitmezse İyi olur ...selamlar efendiler,
herkes hasata hazırlanıyor,
benim arpalar, daha yeni dünyaya merhaba dedi,Ekli dosyayı görüntüle 48354
inşallah,İnşAllah yetişirler bereketli olsun ağa , rakım 2000 i geçik galiba , geçen yılki gibi kurak gitmezse İyi olur ...
İsmail abi burası senın Tarlan mı meramı abi ne kadar muhteşem ot var abi ya biçsen biçilirBu gün Hidirellez
Baharın en hızlı oldugu dönem bizde
Herkese bol bereket sağlik huzur başarı diliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 48368Ekli dosyayı görüntüle 48369Ekli dosyayı görüntüle 48370
Ufuk ot biçim vakti geliyor yavaş yavaşİsmail abi burası senın Tarlan mı meramı abi ne kadar muhteşem ot var abi ya biçsen biçilir
Hıı anladım abi zayıf derken kumsal mı taşlı mı birde soru şu bir sene ekince her sene kendi çıkıyor mu yoksa öbür sene tekrar mı ekıyorsunuzUfuk ot biçim vakti geliyor yavaş yavaş
Buralar tarla zayif yerleri ekmeden mera yapıyoruz
Buzağı nin olduğu foto yer kendimizin etrafi cit cevrili
Koyunlarin oldugu foto yer kira
Ben saman vermem hayvanlara hep ot veririm
Geçen yil 4 binden fazla balya ot vardi bu yılda ona yakin olur inşallah
Biraz taşlık biraz kumsalHıı anladım abi zayıf derken kumsal mı taşlı mı birde soru şu bir sene ekince her sene kendi çıkıyor mu yoksa öbür sene tekrar mı ekıyorsunuz
Hııı anladım abi bizimkilerde bolca diken bitiyor demekki incelemek ve araştırmak lazımBiraz taşlık biraz kumsal
Ekme işi yok bu ot kendiliğinden geliyor tarla boş kalınca mera oluyor
Ama üre gübresi veriyorum
Kuşları sizin oraya gönderdik bu yıl kuş sıkıntısı oldu ama sizinkiler daha tam çıkmamış Akif burda çıkanı yiyorlardi hasar vardı [emoji3]Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmazmış. 3 günde ayçicek beklerken 100 bin adım atıvermişim (telefona göre) [emoji16]. Sabah 6 akşam 8 gına geldi artık.
.Bir yandan kurt bir yandan kuş yiyor. Dün gece kurda ilaç attım .
Ekli dosyayı görüntüle 48382