Çiftci değil mübarek meteoroloji uzmanı1 saat icinde yine sağlam yağiş geliyor abi [emoji846]
Ekli dosyayı görüntüle 48234
Çiftci değil mübarek meteoroloji uzmanı1 saat icinde yine sağlam yağiş geliyor abi [emoji846]
Ekli dosyayı görüntüle 48234
Yarım saate kalmaz eskişehir hemen hemen butün tarlaları güzel yağiş alacak sistem yavaş ilerliyor [emoji846]Çiftci değil mübarek meteoroloji uzmanı
Eskisehiri takip etmekten kendimizi unutttum şuan bizde gök yere indi cok güzel yagiş varYarım saate kalmaz eskişehir hemen hemen butün tarlaları güzel yağiş alacak sistem yavaş ilerliyor [emoji846]
Eskisehiri takip etmekten kendimizi unutttum şuan bizde gök yere indi cok güzel yagiş var
İnsallah yağan yagmur beklentileri karsılamıştıŕYeni geldi Cemal çok şükür
İnce ince yağıyo kış yağmuru gibi her yeri kapadı [emoji1]
Allah yağmursuz bırakmasın
İnsallah yağan yagmur beklentileri karsılamıştıŕ
Burdur bucak ta şuan için 28 mm yağış oldu gece on iki ye kadar da yağış gösteriyor umarım ekinler yatmaz [emoji17]selamlar beyler,
hergün yağış gösteriyor,
5 dk.yağıp gidiyor,
sonra 24 saat soğukla mücadele ediyoz.
yaaa biz ne zaman ısınacaz.![]()
55-46 87 model ilk çıkanA. Selam ilk çıkanmı sonrakimi hangisi?
üzerine ortadan,oda yapılacak.selam beyler,
inşaat mühendisi varmı aramızda,
2 katlı ev planında bu alt kat salon,
kiriş boyları nasıl acaba tavsiye lazım.Ekli dosyayı görüntüle 48258
Üst katın üstü ne olacak birde abi kirişleri 50 lik yapsan o uzun kirişe direk koyman gerekir sankı 6 metre genişliği kiriş kurtarmaz gibiüzerine ortadan,oda yapılacak.
birada balkon kalacak.Ekli dosyayı görüntüle 48259
üst oda bölmelerini briket düşünüyorum,oda bölmesinde malzeme ne kullanılacak
ahşap OSB yalıltım malzemesimi yoksa tuğla veya briketlemi ayıracaksın
saim yaklaşık 35 m2 olur.Kaç M2 ye oturuyor abi bizim evde 5 metrelik kirişler var problem yok planını atabilirim sana
ufuk,burası salon ve ortaya direk kullanmak istemiyorum açıkçası.Yusuf abi sana örnek olur belki resimler hep atıyorum ama şekil bu bence daha geniş direksiz yapılır ama çok aşırı maliyet gerekir ki bizim cezaevinde aşırı sağlam orası bile bir kaç yer var oraya direk koymuşlar üstü beton olana hem kiriş hem direk olacak başka şans yok gıbı Ekli dosyayı görüntüle 48260Ekli dosyayı görüntüle 48261Ekli dosyayı görüntüle 48262Ekli dosyayı görüntüle 48263
O salon kaç metrekare olacak abi artı üst kaç metre kare olacak ıkı taraftan 1 metre civarı çıkma yapsan üst katı öyle büyütsen üst katın üstüne beton mu atacaksın abiüst oda bölmelerini briket düşünüyorum,
eğer ağırlık yapma,tehlikesi olur ise,
ahşap veya benzeri malzemeleride kullanabilirim.saim yaklaşık 35 m2 olur.
plan varsa,atabilirsen memnun olurum.ufuk,burası salon ve ortaya direk kullanmak istemiyorum açıkçası.