En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Bu gün bizdede yağışlı çok şükür çok güzel yağmur
Çobanlık bu gün motorize oldu arabanın içinden
20200503_122445.jpg

Yusuf abi sana örnek olur belki resimler hep atıyorum ama şekil bu bence daha geniş direksiz yapılır ama çok aşırı maliyet gerekir ki bizim cezaevinde aşırı sağlam orası bile bir kaç yer var oraya direk koymuşlar üstü beton olana hem kiriş hem direk olacak başka şans yok gıbı
Screenshot_20200503_220044_com.facebook.katana.jpg
Screenshot_20200503_220025_com.facebook.katana.jpg
Screenshot_20200503_220006_com.facebook.katana.jpg
Screenshot_20200503_220013_com.facebook.katana.jpg

oda bölmesinde malzeme ne kullanılacak
ahşap OSB yalıltım malzemesimi yoksa tuğla veya briketlemi ayıracaksın
üst oda bölmelerini briket düşünüyorum,
eğer ağırlık yapma,tehlikesi olur ise,
ahşap veya benzeri malzemeleride kullanabilirim.
Kaç M2 ye oturuyor abi bizim evde 5 metrelik kirişler var problem yok planını atabilirim sana
saim yaklaşık 35 m2 olur.
plan varsa,atabilirsen memnun olurum.
Yusuf abi sana örnek olur belki resimler hep atıyorum ama şekil bu bence daha geniş direksiz yapılır ama çok aşırı maliyet gerekir ki bizim cezaevinde aşırı sağlam orası bile bir kaç yer var oraya direk koymuşlar üstü beton olana hem kiriş hem direk olacak başka şans yok gıbı Ekli dosyayı görüntüle 48260Ekli dosyayı görüntüle 48261Ekli dosyayı görüntüle 48262Ekli dosyayı görüntüle 48263
ufuk,burası salon ve ortaya direk kullanmak istemiyorum açıkçası.

üst oda bölmelerini briket düşünüyorum,
eğer ağırlık yapma,tehlikesi olur ise,
ahşap veya benzeri malzemeleride kullanabilirim.saim yaklaşık 35 m2 olur.
plan varsa,atabilirsen memnun olurum.ufuk,burası salon ve ortaya direk kullanmak istemiyorum açıkçası.
O salon kaç metrekare olacak abi artı üst kaç metre kare olacak ıkı taraftan 1 metre civarı çıkma yapsan üst katı öyle büyütsen üst katın üstüne beton mu atacaksın abi