hayırlı sahur ve cuma bayramımız,
el emeği alın teri ile helal lokma için çalışanların bayramını kutlarım.
el emeği alın teri ile helal lokma için çalışanların bayramını kutlarım.
Allah mekanlarını cennet etsin abi. Benim büyüdüğüm evde sehrin ortasında kaldı etraf bina oldu köy cesmesinin yerini modern bi park aldı . Anne 69 yaşında losemi süpesi ile 10 gundur hastanede babam iftarı yapınca beni eve goturun diyo birsey deyince kızıyo. Gecen 7 gün icinde 5 ünite trombosit verildi 2 ünite normal kan verildi. Gecen hafta sonu Sokağa cıkma yasagından dolayı hastanede anons edildi kan icin es dostda uygun kanı arayıp bulduk aksam 8 e doğru hastaneye vardık kan verecektik dedim bir hemsiremiz mesai bitiminde gelip vermis.Allah razı olsun kendisinden.Kızılaya kan bağışı konusunun önemini o gun cok iyi anladım. Salı gunü cift surmeye goturdum yanımda babamı biraz kafa dagıttı. Alllah kimseyi zorda bırakmasın. Hayırlı Cumalar.Baba evindeki anilar yaşanmışlar insanın gözüne film şeridi gibi geliyor,
kardeşim.
Babamla bende 1967 böyle bir kerpiç ev yaptık Babam rahmetli olalı 36 yıl oldu mekanı cennet olsun 59 yaşında,idi.
O baba evini ben kullanıyorum şu anda ,nasil kalabalıktı o evde 7 kardeş birde ben evlendim oldu 10,
sonra 15 torun geldi sonra torunlar evlendi oların çocukları toplam 41 ,kişilig geniş aile ne mutluyduk,
Geçen yıl talan vurdu ANEMİ kaybettik 93 yaşında mekanı cennet olsun
Acı olan 29 gün önce hemşire torunu kaybettik 48 yaşındaidi nur içinde uyusun içimiz,yaktı giti,
sizleride üzdüm acım hafiflesin dieye paylaştim
sizlere selam olsun ,sağlıklı ömürler dilerim..Ekli dosyayı görüntüle 48110Ekli dosyayı görüntüle 48110
Çok geçmiş olsun anneciğine Allah şifa versin.Allah mekanlarını cennet etsin abi. Benim büyüdüğüm evde sehrin ortasında kaldı etraf bina oldu köy cesmesinin yerini modern bi park aldı . Anne 69 yaşında losemi süpesi ile 10 gundur hastanede babam iftarı yapınca beni eve goturun diyo birsey deyince kızıyo. Gecen 7 gün icinde 5 ünite trombosit verildi 2 ünite normal kan verildi. Gecen hafta sonu Sokağa cıkma yasagından dolayı hastanede anons edildi kan icin es dostda uygun kanı arayıp bulduk aksam 8 e doğru hastaneye vardık kan verecektik dedim bir hemsiremiz mesai bitiminde gelip vermis.Allah razı olsun kendisinden.Kızılaya kan bağışı konusunun önemini o gun cok iyi anladım. Salı gunü cift surmeye goturdum yanımda babamı biraz kafa dagıttı. Alllah kimseyi zorda bırakmasın. Hayırlı Cumalar.
Kardeş geçmiş olsun, annemize Allah şifa versin..Allah mekanlarını cennet etsin abi. Benim büyüdüğüm evde sehrin ortasında kaldı etraf bina oldu köy cesmesinin yerini modern bi park aldı . Anne 69 yaşında losemi süpesi ile 10 gundur hastanede babam iftarı yapınca beni eve goturun diyo birsey deyince kızıyo. Gecen 7 gün icinde 5 ünite trombosit verildi 2 ünite normal kan verildi. Gecen hafta sonu Sokağa cıkma yasagından dolayı hastanede anons edildi kan icin es dostda uygun kanı arayıp bulduk aksam 8 e doğru hastaneye vardık kan verecektik dedim bir hemsiremiz mesai bitiminde gelip vermis.Allah razı olsun kendisinden.Kızılaya kan bağışı konusunun önemini o gun cok iyi anladım. Salı gunü cift surmeye goturdum yanımda babamı biraz kafa dagıttı. Alllah kimseyi zorda bırakmasın. Hayırlı Cumalar.
Allah rahmet eykesin mekanları cennet olsun abimBaba evindeki anilar yaşanmışlar insanın gözüne film şeridi gibi geliyor,
kardeşim.
Babamla bende 1967 böyle bir kerpiç ev yaptık Babam rahmetli olalı 36 yıl oldu mekanı cennet olsun 59 yaşında,idi.
O baba evini ben kullanıyorum şu anda ,nasil kalabalıktı o evde 7 kardeş birde ben evlendim oldu 10,
sonra 15 torun geldi sonra torunlar evlendi oların çocukları toplam 41 ,kişilig geniş aile ne mutluyduk,
Geçen yıl talan vurdu ANEMİ kaybettik 93 yaşında mekanı cennet olsun
Acı olan 29 gün önce hemşire torunu kaybettik 48 yaşındaidi nur içinde uyusun içimiz,yaktı giti,
sizleride üzdüm acım hafiflesin dieye paylaştim
sizlere selam olsun ,sağlıklı ömürler dilerim..Ekli dosyayı görüntüle 48110Ekli dosyayı görüntüle 48110
Allah şifalar verşin annene kardeşim sağ iken kıymetlerini bilelim kuş gibi uçup gidiyorlar,Allah mekanlarını cennet etsin abi. Benim büyüdüğüm evde sehrin ortasında kaldı etraf bina oldu köy cesmesinin yerini modern bi park aldı . Anne 69 yaşında losemi süpesi ile 10 gundur hastanede babam iftarı yapınca beni eve goturun diyo birsey deyince kızıyo. Gecen 7 gün icinde 5 ünite trombosit verildi 2 ünite normal kan verildi. Gecen hafta sonu Sokağa cıkma yasagından dolayı hastanede anons edildi kan icin es dostda uygun kanı arayıp bulduk aksam 8 e doğru hastaneye vardık kan verecektik dedim bir hemsiremiz mesai bitiminde gelip vermis.Allah razı olsun kendisinden.Kızılaya kan bağışı konusunun önemini o gun cok iyi anladım. Salı gunü cift surmeye goturdum yanımda babamı biraz kafa dagıttı. Alllah kimseyi zorda bırakmasın. Hayırlı Cumalar.
Geçmiş olsun Allah şafi ismiyle şifa verir inşallah.Allah mekanlarını cennet etsin abi. Benim büyüdüğüm evde sehrin ortasında kaldı etraf bina oldu köy cesmesinin yerini modern bi park aldı . Anne 69 yaşında losemi süpesi ile 10 gundur hastanede babam iftarı yapınca beni eve goturun diyo birsey deyince kızıyo. Gecen 7 gün icinde 5 ünite trombosit verildi 2 ünite normal kan verildi. Gecen hafta sonu Sokağa cıkma yasagından dolayı hastanede anons edildi kan icin es dostda uygun kanı arayıp bulduk aksam 8 e doğru hastaneye vardık kan verecektik dedim bir hemsiremiz mesai bitiminde gelip vermis.Allah razı olsun kendisinden.Kızılaya kan bağışı konusunun önemini o gun cok iyi anladım. Salı gunü cift surmeye goturdum yanımda babamı biraz kafa dagıttı. Alllah kimseyi zorda bırakmasın. Hayırlı Cumalar.
Geçmiş olsun teyzenin ellerinden öperim. Babam 81 annem 76 yaşında yanlarında kimse yok şükür düşkün değiller babam evde bunaldım diye bazen köye gidiyor. Rabbim ölmüşlere rahmet kalanlarada sağlıklı ömürler versin inşallah.Allah mekanlarını cennet etsin abi. Benim büyüdüğüm evde sehrin ortasında kaldı etraf bina oldu köy cesmesinin yerini modern bi park aldı . Anne 69 yaşında losemi süpesi ile 10 gundur hastanede babam iftarı yapınca beni eve goturun diyo birsey deyince kızıyo. Gecen 7 gün icinde 5 ünite trombosit verildi 2 ünite normal kan verildi. Gecen hafta sonu Sokağa cıkma yasagından dolayı hastanede anons edildi kan icin es dostda uygun kanı arayıp bulduk aksam 8 e doğru hastaneye vardık kan verecektik dedim bir hemsiremiz mesai bitiminde gelip vermis.Allah razı olsun kendisinden.Kızılaya kan bağışı konusunun önemini o gun cok iyi anladım. Salı gunü cift surmeye goturdum yanımda babamı biraz kafa dagıttı. Alllah kimseyi zorda bırakmasın. Hayırlı Cumalar.
Hacettepe ye gıt abi iki senede biz gıttık orası çok ıyı lösemi inşallah artık kanserlerin en kolaylarından oldu trombosite dikkat etAllah mekanlarını cennet etsin abi. Benim büyüdüğüm evde sehrin ortasında kaldı etraf bina oldu köy cesmesinin yerini modern bi park aldı . Anne 69 yaşında losemi süpesi ile 10 gundur hastanede babam iftarı yapınca beni eve goturun diyo birsey deyince kızıyo. Gecen 7 gün icinde 5 ünite trombosit verildi 2 ünite normal kan verildi. Gecen hafta sonu Sokağa cıkma yasagından dolayı hastanede anons edildi kan icin es dostda uygun kanı arayıp bulduk aksam 8 e doğru hastaneye vardık kan verecektik dedim bir hemsiremiz mesai bitiminde gelip vermis.Allah razı olsun kendisinden.Kızılaya kan bağışı konusunun önemini o gun cok iyi anladım. Salı gunü cift surmeye goturdum yanımda babamı biraz kafa dagıttı. Alllah kimseyi zorda bırakmasın. Hayırlı Cumalar.
Allah mekanlarını cennet etsin abi. Benim büyüdüğüm evde sehrin ortasında kaldı etraf bina oldu köy cesmesinin yerini modern bi park aldı . Anne 69 yaşında losemi süpesi ile 10 gundur hastanede babam iftarı yapınca beni eve goturun diyo birsey deyince kızıyo. Gecen 7 gün icinde 5 ünite trombosit verildi 2 ünite normal kan verildi. Gecen hafta sonu Sokağa cıkma yasagından dolayı hastanede anons edildi kan icin es dostda uygun kanı arayıp bulduk aksam 8 e doğru hastaneye vardık kan verecektik dedim bir hemsiremiz mesai bitiminde gelip vermis.Allah razı olsun kendisinden.Kızılaya kan bağışı konusunun önemini o gun cok iyi anladım. Salı gunü cift surmeye goturdum yanımda babamı biraz kafa dagıttı. Alllah kimseyi zorda bırakmasın. Hayırlı Cumalar.
Kolay gelsin abi
Kolay gelsin abi
Bizde 3 gün önce sulamayi bitirdik dün bugunde guzel yağiş oldu
Ekli dosyayı görüntüle 48191