Yarın gonderiyorm abi [emoji98][emoji98]Sanada kolay gelsin Cemalım sizden bize bi türlü atlamıyo[emoji28]
Yarın gonderiyorm abi [emoji98][emoji98]Sanada kolay gelsin Cemalım sizden bize bi türlü atlamıyo[emoji28]
Yarın gonderiyorm abi [emoji98][emoji98]
A. Selam ilk çıkanmı sonrakimi hangisi?Selamün aleyküm cümleten orjinal 70-66 kabini 55-46 ya uydurulur mu sizce 3 bine buldum gibi ama
1 saat icinde eskişehir merkez alpu seyitgazi cifteler güzel yağış geliyor abi dikkatli ol [emoji846]Sanada kolay gelsin Cemalım sizden bize bi türlü atlamıyo[emoji28]
Aleyküm selam Yusuf abi. Eskiden bizim bölgede tırmık kullanılırmış. Şuan 1 kişi dahi kullanmıyor. Herkes rotovatöre döndü. Ben hiç tırmık kullanmadım fakat rotovatorden hızlı ve az etkili olacağı kesin. Senin bu sene kesek sorunun vardı. Kesek için en ideali yatay tip L bıçak. Biraz daha geniş açıdan düşünürsek ve imkanları zorlarsak dik rotovatör alınabilir.selamlar beyler,
bundan düşünüyorum.
fiyatını soramadım.
ne dersiniz.
bumu yoksa rotövatörmü.Ekli dosyayı görüntüle 48208Ekli dosyayı görüntüle 48209
Tırmık başka işe yarar rotovatör başka işe , tırmık bence olmazsa olmaz, rotovatör toprağı kurutur , tırmıkta goblenin üstüne vurdumu toprağın nemini korur, düzensiz yerleri düzler, bende rotavatör kullanmıyorum, goble üste tırmık en iyisi .....tercih meselesi ,Aleyküm selam Yusuf abi. Eskiden bizim bölgede tırmık kullanılırmış. Şuan 1 kişi dahi kullanmıyor. Herkes rotovatöre döndü. Ben hiç tırmık kullanmadım fakat rotovatorden hızlı ve az etkili olacağı kesin. Senin bu sene kesek sorunun vardı. Kesek için en ideali yatay tip L bıçak. Biraz daha geniş açıdan düşünürsek ve imkanları zorlarsak dik rotovatör alınabilir.
Yusuf dostum bu alet tohum yatagını güzel hazırlar , kesek vs kırmaz . Alırken ona göre hareket . Bizim burda en son işlem yaparken bunu kullanırız ekim yapcan tarla düz ayak olur bunu cekince .selamlar beyler,
bundan düşünüyorum.
fiyatını soramadım.
ne dersiniz.
Memet abı yağmur var mı bizim köy bölgesinde ıyıymış abi bu arada sen kırşehırın nerden Dın unuttum benYusuf dostum bu alet tohum yatagını güzel hazırlar , kesek vs kırmaz . Alırken ona göre hareket . Bizim burda en son işlem yaparken bunu kullanırız ekim yapcan tarla düz ayak olur bunu cekince .
Ufuk ben kırşehir merkezde kalıyorum ama memleket nevşehir . Bizim köy genelide şükür iki gündür yağış bol inşallah ihtiyac olan her yere yağar .Memet abı yağmur var mı bizim köy bölgesinde ıyıymış abi bu arada sen kırşehırın nerden Dın unuttum ben
1 saat icinde eskişehir merkez alpu seyitgazi cifteler güzel yağış geliyor abi dikkatli ol [emoji846]
İnşallah abi yağar her yere rabbim hayırlısını versinUfuk ben kırşehir merkezde kalıyorum ama memleket nevşehir . Bizim köy genelide şükür iki gündür yağış bol inşallah ihtiyac olan her yere yağar .
Aleyküm selam,C şıkkı her ikisinde size lazım [emoji120]selamlar beyler,
bundan düşünüyorum.
fiyatını soramadım.
ne dersiniz.
Görseldeki tırmık kumsal tarlaya göre üretilmiş.selamlar beyler,
bundan düşünüyorum.
fiyatını soramadım.
ne dersiniz.
akifim haklısın,Aleyküm selam Yusuf abi. Eskiden bizim bölgede tırmık kullanılırmış. Şuan 1 kişi dahi kullanmıyor. Herkes rotovatöre döndü. Ben hiç tırmık kullanmadım fakat rotovatorden hızlı ve az etkili olacağı kesin. Senin bu sene kesek sorunun vardı. Kesek için en ideali yatay tip L bıçak. Biraz daha geniş açıdan düşünürsek ve imkanları zorlarsak dik rotovatör alınabilir.
1 saat icinde yine sağlam yağiş geliyor abi [emoji846]Evet Cemo yağmur geldi ama ovaya yağmadı [emoji28] dağ çekti yine oralar yıkıldı inşallah zarar vermemiştir