Arkadaşlar resimdeki su motorundan anlayan ve çalışma prensibini anlatırsınız
Sağol abı zaten bır kaç deneme yapacağım ondan sonra çeşitli projeler yapacagımKendi motorunun yağı varsa yapsız benzin kullanılır,çok fazla uzun süreli kullanma bş depo bitince yarım saat dinlendir derim.
Maşallah Akif 640 a soluk aldırmıyorsunSelamlar ahali. 51 dekar pancar yeri bitti. Dekara ortalama 1.0 litre koklandı, ön düzen sanayilik olmak üzere. Yarın 80 dekar daha var [emoji58]. Ekli dosyayı görüntüle 45935
Kolay gelsin iyi calismalarSelamlar ahali. 51 dekar pancar yeri bitti. Dekara ortalama 1.0 litre koklandı, ön düzen sanayilik olmak üzere. Yarın 80 dekar daha var [emoji58]. Ekli dosyayı görüntüle 45935
Sağlasın abi . Hazır virüs tatili olmuşken yerleri hazırlayalım dedik [emoji4]Maşallah Akif 640 a soluk aldırmıyorsun
Sağolasın abi.Kolay gelsin iyi calismalar
Kolay gelsin, bereketli olsun.Sağlasın abi . Hazır virüs tatili olmuşken yerleri hazırlayalım dedik [emoji4]Sağolasın abi.
Bizde 7 ve 8. Sınifta vardi ve kitapta 4 parmak kalınlıktaydı biz ciftci oldumuz icin bitek o derste başarılı olurdumKolay gelsin, bereketli olsun.
Eskiden okullarda tarım dersleri olurmuş, sonuçta tarımda hayatın bir parçasıdır.
Bizde iş eğitimi dersi vardı sadece orada bir ünite olarak görmüştükKolay gelsin, bereketli olsun.
Eskiden okullarda tarım dersleri olurmuş, sonuçta tarımda hayatın bir parçasıdır.
Adaptörler değişmedi demi orijinal olanlar bunlar? Benim jd de orjinaller vardı ama mesela arka kepçenin çıkışı problem yaratıyordu. Kepçe kalkıyor, inmiyordu. Servis i aradım ucu kısa geliyor adaptörü açmıyordur dedi. Ucuna kaynak yaptık biraz öyle kullandım sonra değiştirdim eski bilezikli çıkışlarla. Siz kullanabiliyor musunuz problem çıkıyor mu?Ekli dosyayı görüntüle 45949Ekli dosyayı görüntüle 45950
Damper cikislarinin kapaklarini degistirdik
Dediginin aynisi bizimde basimiza geldi abi.Genelde kepcede oluyo baska seyde olmuyo.Bizim kepce kalkiyodu ama inmiyodu,kepcenin jakinin ucuna kaynak yaptik bi sure sonra yine aynisi oldu.Sonra kepcenin jaki degistirdik olay cozuldu.2 senedir tik yok sukur.Sorun traktorun adaptorunde degil kepcenin jakindaymis.Seninkide muhtemelen oyledir.Sadece kepcede yapip romorkta falan yapmiyorsa kepcededir.Adaptorler orjinal bilezikli adaptore bu kapaklar olmuyo zaten.Adaptörler değişmedi demi orijinal olanlar bunlar? Benim jd de orjinaller vardı ama mesela arka kepçenin çıkışı problem yaratıyordu. Kepçe kalkıyor, inmiyordu. Servis i aradım ucu kısa geliyor adaptörü açmıyordur dedi. Ucuna kaynak yaptık biraz öyle kullandım sonra değiştirdim eski bilezikli çıkışlarla. Siz kullanabiliyor musunuz problem çıkıyor mu?
Sağolun hocam. Eksikliğini ziraat fakültesine giderek kapatmaya çalışıyorum [emoji846]Kolay gelsin, bereketli olsun.
Gocagarı suğuklarından önce Gücük ( Şubat ) ile Mart düğüş ediyor.