En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Arkadaşlar resimdeki su motorundan anlayan ve çalışma prensibini anlatırsınız
IMG_20200314_104352.jpg
IMG_20200314_104338.jpg
IMG_20200314_104346.jpg

Adaptörler değişmedi demi orijinal olanlar bunlar? Benim jd de orjinaller vardı ama mesela arka kepçenin çıkışı problem yaratıyordu. Kepçe kalkıyor, inmiyordu. Servis i aradım ucu kısa geliyor adaptörü açmıyordur dedi. Ucuna kaynak yaptık biraz öyle kullandım sonra değiştirdim eski bilezikli çıkışlarla. Siz kullanabiliyor musunuz problem çıkıyor mu?

Adaptörler değişmedi demi orijinal olanlar bunlar? Benim jd de orjinaller vardı ama mesela arka kepçenin çıkışı problem yaratıyordu. Kepçe kalkıyor, inmiyordu. Servis i aradım ucu kısa geliyor adaptörü açmıyordur dedi. Ucuna kaynak yaptık biraz öyle kullandım sonra değiştirdim eski bilezikli çıkışlarla. Siz kullanabiliyor musunuz problem çıkıyor mu?
Dediginin aynisi bizimde basimiza geldi abi.Genelde kepcede oluyo baska seyde olmuyo.Bizim kepce kalkiyodu ama inmiyodu,kepcenin jakinin ucuna kaynak yaptik bi sure sonra yine aynisi oldu.Sonra kepcenin jaki degistirdik olay cozuldu.2 senedir tik yok sukur.Sorun traktorun adaptorunde degil kepcenin jakindaymis.Seninkide muhtemelen oyledir.Sadece kepcede yapip romorkta falan yapmiyorsa kepcededir.Adaptorler orjinal bilezikli adaptore bu kapaklar olmuyo zaten.