En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Demedik mi demirde keramet varmış diye.

57:25. Andolsun biz peygamberlerimizi açık delillerle gönderdik ve insanların adaleti yerine getirmeleri için beraberlerinde kitabı ve mizanı indirdik. Biz demiri de indirdik ki onda büyük bir kuvvet ve insanlar için faydalar vardır. Bu, Allah'ın, dinine ve peygamberlerine gayba inanarak yardım edenleri belirlemesi içindir. Şüphesiz Allah kuvvetlidir, daima üstündür.

Üüle deme, beşi bir yerde gibi reşat altınını geçicek gibi duruyor.
Geçen yıl 170 000 e alınanı bu yıl bayisi 220 000 TL ye alırım, diyor.
Demedik mi demirde keramet varmış diye.
Hocam 220 ye alabilir fakat diğer taraftan yerine daha tuzlusunu yedirir.
Ha birde traktöre kredi açmaları pek iyi olmadı gibime geliyor erişim gücü kolay fakat fiyatlar değerinin üstünde .

2020 YILI....
[emoji117]- Dünyanın dört bir yanında tuhaf şeyler oluyor.
[emoji117]-Dünya çapında onbinlerce insan Coronavirüs'e enfekte oldu.
[emoji117]- Fırtına dün Mısır ve Saham ülkelerini vurdu.
[emoji117]-Milyarlarca çekirge Yemen ve Doğu Afrika ülkelerini işkal ediyor.
[emoji117]- Ağaçları kökünden söken rüzgarlar dün Filistin, Ürdün ve Suriye'yi vurdu.
[emoji117]- Binlerce maymun bugün Tayland sokaklarında yiyecek aramak için işgal ediyor.
[emoji117]- Geçen hafta binlerce yarasa Avusturalya'yı işgal etti.

INNA LILLAHI VE INNA ILEYHI RACİUN [emoji266]

el dezenfektanı :)
20200318_152053.jpg

Hocam 220 ye alabilir fakat diğer taraftan yerine daha tuzlusunu yedirir.
Ha birde traktöre kredi açmaları pek iyi olmadı gibime geliyor erişim gücü kolay fakat fiyatlar değerinin üstünde .
Fuat abi ilanı veren bizim Aksaray bayisi. Türkiyedeki ilk kubota bayisidir. Aynı zamanda bizim tanıdık.

Satış fiyatları buçuklu 95 için 220-230 bin arası. Bu bayinin satışları 2 sene içinde çok azaldı. F / P olarak kimse o fiyatlara yüzüne bakmıyor.

Fuat abi ilanı veren bizim Aksaray bayisi. Türkiyedeki ilk kubota bayisidir. Aynı zamanda bizim tanıdık.

Satış fiyatları buçuklu 95 için 220-230 bin arası. Bu bayinin satışları 2 sene içinde çok azaldı. F / P olarak kimse o fiyatlara yüzüne bakmıyor.
Bayii beni ilgilendirmiyor Akif, genel olarak 9540 komşumda var hafif bi traktör vede çok pahalı görece ben tüm traktörlerin pahalı olduğunu düşünüyorum .Celal az önce paylaşmış fiyatları birazdaha çekmişler, çiftçi duramıyor biraz daha alım yapmasak bu fiyatlar çoook daha iner, bayi karı %20 üstüdür, fabrika karı hakkında bilgim yok ama en az %50 dir 200 liralık motoru dünya kadar fiyata satmak ne he baba düş baba düş , parayı çöpe atmak için çamurda çalışmıyorum ben , hak etmiyorlar , corona traktör satışınıda indirecek aşşağı ben bu ortamda traktör almaya uğraşamam şu anda para demirden kıymetli.

Petrol bütün dünyada düşüyor dolar da bütün dünyada düşüyor Türkiye hariç Amerika faizi 0 a düşürdü normalde burdada düşmesi gerekirken yükseldi
dünyada şu an yanlızca dolar yükseliyor. 1 dolar 65 ruble iken 80 ruble oldu, euro altın dolar karşısında değer kaybediyor. faizi sıfır yaptılar dolar değer kazansın diye,
rus analistler çin üretime başladı diye tek yuan kaybetmeyecek diye yorum yaptılar. ayrıca petrol 20 dolar olursa rusyayı çok kötü günler bekliyor diye yorum yapmışlar.

dünyada şu an yanlızca dolar yükseliyor. 1 dolar 65 ruble iken 80 ruble oldu, euro altın dolar karşısında değer kaybediyor. faizi sıfır yaptılar dolar değer kazansın diye,
rus analistler çin üretime başladı diye tek yuan kaybetmeyecek diye yorum yaptılar. ayrıca petrol 20 dolar olursa rusyayı çok kötü günler bekliyor diye yorum yapmışlar.
Petrol bu fiyatlara giderse Rus gavuru görür dünyayı 24 dolar oldu bugun bir ara

Herkese iyi akşamlar.
Elektromarketim sitesinden Yıkama makinası aldım. Kargo bugün geldi evde değildim Binanın önündeki dükkana bırakın dedim.
Daha sonra geldim açtım yan tarafta kırık var.
Sözleşme de kargo teslim alındığında kontrol edin diyor. Sizce nasıl bir yol izleyeyim ?
20200319_191939.jpg
20200319_191113.jpg
20200319_191121.jpg