En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

10 mart salıyı çarşambaya bağlayan gece yarısı benzinde 78 kuruş, motorinde ise 63 kuruş indirim yapılacak

Son dakika haberi: Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı bazı ham petrol üreticisi ülkelerin toplantısından üretim kesintisi kararının çıkmamasının ardından Brent petrolün varil fiyatı dün yüzde 30'un üzerinde değer kaybederek 31 dolarla Şubat 2016'dan bu yana en düşük seviyeyi gördü.
Yine zam gelcek 63 kuruş indirim yaparlar ardından 73 kuruş yükseltirler :) şu indirimleri 1 ay göremedik geri tekrar zamcik yapıyorlar [emoji1]

Bu akşam benzinlikte kuyruk görürseniz şaşırmayın
Screenshot_2020-03-10-16-04-55.png

Viruslu vatandaş yakın zamanda avrupa seyahatinden gelmiş nekadar gerizakalılar var illa ülkeye sokacaklar tüm dünya tiken üzerindeyken neden virüslu ülkeye gidip geliyorlar
cemal,zaten bu zamana kadar,türkiyenin etrafını sarıpta,içeri girmemesi gayet başarılıydı,
lakin mümkün değildi,
yani olacağı buydu,
şimdi önemli olan ise,
bu vakitten sonra önlemleri sıkılaştırıp,
en az zararla,bi işten sıyrılabilmek.

Tüm trakkulüp üyelerine selam olsun.Sizlere bir şey danışacaktım.BU ALPLER in ağır şase kültivatorundan almayı düşünüyorum.MF 3075 Phantom 4.4 e 11 lisi mi ideal yoksa 13 lüsü mü? Tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum.
1583902761746.png