En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Bir gün sigara içen adamla içmeyen adam tartışmış sen o sigraya verdiğin para şu kadar senede bmvw alırdın demiş sigara içmeyen adam.
Sonra sigara içen adam düşünmüş peki sen icmiyorsun senin bmw ven varmı demiş
Sigara içmeyen adam öyle kalmış [emoji4]
İcmesende o para yine bir şekilde çar çur oluyor.

Bir gün sigara içen adamla içmeyen adam tartışmış sen o sigraya verdiğin para şu kadar senede bmvw alırdın demiş sigara içmeyen adam.
Sonra sigara içen adam düşünmüş peki sen icmiyorsun senin bmw ven varmı demiş
Sigara içmeyen adam öyle kalmış [emoji4]
İcmesende o para yine bir şekilde çar çur oluyor.
parası içenin gözüne görünmese de,
kendimde kullanıyor olmama rağmen,
bence insanı hayattan,koparması rezalet,

dünyadaki yapılabilecek en güzel şey,
"sigara içmemektir"

dünyada yapabileceğin,en kötü şey,
"sigara içmektir".
bitti.

Sağol Sinan abi.Sağol Cemal abi. Yuka işçilik yapıyorum boşta gider gibi gidiyor. Sağolasın abi. Aynı fikirde değilim [emoji4]
Çocukluk , rampa inişte bir keresinde 4. vites dişlisi kırdık. Sağ ön aks pullukta çapraz gitmekten arada sırada keser, iz genişliğini arka tekerin dış yüzüne açmak gerekir.Mazot pompasının elemanı çizilebilir, yükte çok kafa gezdirir ama ciğerden asılır emektar. :)
MaaşAllah , tarla da tam tavındaymış, bereketli olsun.

parası içenin gözüne görünmese de,
kendimde kullanıyor olmama rağmen,
bence insanı hayattan,koparması rezalet,

dünyadaki yapılabilecek en güzel şey,
"sigara içmemektir"

dünyada yapabileceğin,en kötü şey,
"sigara içmektir".
bitti.
Ben hiç içmedim sigara babamda icmez bunun etkisi var
Cocuklarimda içmiyor
Cocuklariniza sigara içmeyin diyebilmek için bırakın arkadaşlar
Derdimi unutturyor rahatlatıyor diyemeyiz hayırda şerde Allah tan
Hemen niyetlenip kurtulmakta fayda var

Yaz erken geldi
Screenshot_20200308-160529_Google.jpg

10 mart salıyı çarşambaya bağlayan gece yarısı benzinde 78 kuruş, motorinde ise 63 kuruş indirim yapılacak

Son dakika haberi: Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı bazı ham petrol üreticisi ülkelerin toplantısından üretim kesintisi kararının çıkmamasının ardından Brent petrolün varil fiyatı dün yüzde 30'un üzerinde değer kaybederek 31 dolarla Şubat 2016'dan bu yana en düşük seviyeyi gördü.