Eski jd bayi çalışanıdir MustafaGüzelmiş ceylan
Tanırmısın Mustafa yi
Bayi el degstirdi ama Mustafa hep jd satıcısı
Eski jd bayi çalışanıdir MustafaGüzelmiş ceylan
Tanırmısın Mustafa yi
Vallaha yok Trakya 2. Üreyi atiyo cemal abi yoncayi bicecek nerdeyse Mahmut mısır ekti bu civardaki lerden isteselamlar beyler,
nasibiniz bol olsun,
ben erzuruma yaz arıyorum, fazlası olan,buradan paylaşırsa sevinirim![]()
Tanırım abi severim. Jd den önce de sdf satıyormuş. Esnaflığı iyi yapışkan değil[emoji16] isim vermeyeyim başka markanın bayisi zorla satmaya kalktı traktörü getirdi indirdi zorla geri sardık[emoji16] Mustafa abi efendi parça alırken de yardımcı oluyor sağolsunEski jd bayi çalışanıdir Mustafa
selamlar beyler,
nasibiniz bol olsun,
ben erzuruma yaz arıyorum, fazlası olan,buradan paylaşırsa sevinirim![]()
Şu an Başlı larda demi john deere bayiliği? Öncekileri bilmiyorum daEski jd bayi çalışanıdir Mustafa
Evet ahmet başlı da üç yol traktörŞu an Başlı larda demi john deere bayiliği? Öncekileri bilmiyorum da
süpersin,a.selam
hiçmi yok [emoji20]Vallaha yok Trakya 2. Üreyi atiyo cemal abi yoncayi bicecek nerdeyse Mahmut mısır ekti bu civardaki lerden iste
Aleyküm selam.
[emoji57] cıııksüpersin,a.selamhiçmi yok [emoji20]
Aleyküm selam.
Sabahtan arıya baktım, bir tanesi, bez altına, çıta üzerine petek çıkıyor, ballık kat istiyor. Oğula mı bıraksak, kat verip bala mı çalışsak, karar veremedim.
Faydalı oldu mu yoksa kendi reklamını mı yaptı?2 saat ağzından bal aktı.
Ekli dosyayı görüntüle 45603
Aleyküm selam abi kolay gelsin
Gayet eğlenceli ve faydalı oldu. Kendi ile alakalı bilgiler verdi fakat övünmek için değil bizim ufkumuzu genişletmek için olduğunu söyledi. Alanınızda kendinizi geliştirip birde ingilizce öğrenirseniz işsiz kalmassınız, gelecek tarımda ama yeni bir sayfa açılması gerekiyor , bunun içinde gizli olarak; hükümetin kafa yapısından dolayı değişmesi ve küçük aile işletmelerinin başında vizyonlu kişilerin geçmesi gerektiği mesajını verdi.Faydalı oldu mu yoksa kendi reklamını mı yaptı?
Is imkanları hakkında size yol gösterdi mı?
Gelecek ile ilgili nasıl bir projeksiyon çizdi?
5-10 yıl sonrasını nasıl görüyor?