Teşekkür ederimHayırlı olsun şimdiden mutluluklar dilerim,
Teşekkür ederimHayırlı olsun şimdiden mutluluklar dilerim,
Göğüs çevresini ölçüp az çok fikir sahibi olabilirsiniz.Arkadaşlar 6tane alaca danam var. Bunları düğün yapacağım için satayım diyorum. Bizim buralarda alışveriş bu hayvanlarda ayakta olur fakat ben baskül satmak istiyorum. Kg fiyatı kaç isteyeyim bunlara fikir verinEkli dosyayı görüntüle 45481Ekli dosyayı görüntüle 45482
Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.Arkadaşlar 6tane alaca danam var. Bunları düğün yapacağım için satayım diyorum. Bizim buralarda alışveriş bu hayvanlarda ayakta olur fakat ben baskül satmak istiyorum. Kg fiyatı kaç isteyeyim bunlara fikir verinEkli dosyayı görüntüle 45481Ekli dosyayı görüntüle 45482
Baskül de bu hayvanlar kazandırır mı zor bence yada döş etrafını bir ölç de ona göre fıyat ıste gelecegı var danalar İn kesim de hareketlendıDüğün yapıcam o yüzden satıyorum. Ayakta satarım ben onları da baskül olayını merak ediyorum daha mantıklı geliyor bana. Biz yılda ineklerle beraber 10-15 dana anca yetiştiriyoruz fakat celepler hergün mal alıp satıyor, benden daha iyi malın değerini hesaplıuorlar ve görüyorum ki bazen çok ta kar ediyorlar. Yem olmuş 75tl, o adamın benden fazla kazanmasını mantıklı bulmuyorum o yüzden baskül merak ettim
Mutluluklar dilerimDüğün yapıcam o yüzden satıyorum. Ayakta satarım ben onları da baskül olayını merak ediyorum daha mantıklı geliyor bana. Biz yılda ineklerle beraber 10-15 dana anca yetiştiriyoruz fakat celepler hergün mal alıp satıyor, benden daha iyi malın değerini hesaplıuorlar ve görüyorum ki bazen çok ta kar ediyorlar. Yem olmuş 75tl, o adamın benden fazla kazanmasını mantıklı bulmuyorum o yüzden baskül merak ettim
Allah kolaylık versin.Düğün yapıcam o yüzden satıyorum. Ayakta satarım ben onları da baskül olayını merak ediyorum daha mantıklı geliyor bana. Biz yılda ineklerle beraber 10-15 dana anca yetiştiriyoruz fakat celepler her gün mal alıp satıyor, benden daha iyi malın değerini hesaplıyorlar ve görüyorum ki bazen çok ta kar ediyorlar. Yem olmuş 75 tl, o adamın benden fazla kazanmasını mantıklı bulmuyorum o yüzden baskül merak ettim
3 ünü 20 ye verebilirsin.Diğerleri 168,160,174 cm geldi. 384,330,426 tablodaki canlı ağırlıklat
Kuracagın yuvanda mevlam huzuru ,mutluluğu hiç eksik etmez inşallah . Canlı agırlık işi kesime direk kendin götürürsen danaların durumuna göre eline aracısız direk para gecer . Ama hayvan tüccarlarına canlı agırlıkda , ayakdada satcak olsan illaki tüççar kendine payı düşüp fiyat verir . Sana tavsiyem köyüne gelen tüççarların gittiği pazarlara bi kaç hafta git fiyat öğren ve ordada kendini o tüççarlara göster kendi hayvanlarını satarkende pazarda karşılaştıgın tüççara vermeye calış pazar fiyatlarından bilgim var vs diye kendinden emin konuş . Şuda bi gercekki ayakta mal alan tüççarlarda inanki öyle mal başı 1000 gibi bi kar etmiyorlar , ben köyde kaldığımda küçük başda büyük başda hayvancılık yapardım . Sezonu geldimide en az bi ay önceden pazar pazar dolanıp fiyat öğrenir öyle tüççara gösterirdim . Bu sene gecsede madem bu işi yapıyorsun sende bu şekilde yap ve mümkün oldunca tek tüççar ve saglam olanla calış .Arkadaşlar 6tane alaca danam var. Bunları düğün yapacağım için satayım diyorum. Bizim buralarda alışveriş bu hayvanlarda ayakta olur fakat ben baskül satmak istiyorum. Kg fiyatı kaç isteyeyim bunlara fikir verinEkli dosyayı görüntüle 45481Ekli dosyayı görüntüle 45482
16 aylık olan 7500Arkadaşlar 6tane alaca danam var. Bunları düğün yapacağım için satayım diyorum. Bizim buralarda alışveriş bu hayvanlarda ayakta olur fakat ben baskül satmak istiyorum. Kg fiyatı kaç isteyeyim bunlara fikir verinEkli dosyayı görüntüle 45481Ekli dosyayı görüntüle 45482
Cemal bunu sen bilirsin bizim öntar holder var onun kuyudan su çekme aleti var dıyor bizimkiler ben görmedim de o nasıl oluyor Bı anlatsanMutluluklar dilerim
Allah yardımcın olsun
[emoji4] onunki holsanCemal bunu sen bilirsin bizim öntar holder var onun kuyudan su çekme aleti var dıyor bizimkiler ben görmedim de o nasıl oluyor Bı anlatsan
Valla ben doldurmayi iptal ettim 5 hp benzinli motorla dolduryom dereden kanaldanCemal bunu sen bilirsin bizim öntar holder var onun kuyudan su çekme aleti var dıyor bizimkiler ben görmedim de o nasıl oluyor Bı anlatsan
Evet 1982 tonluk holsan var[emoji4] onunki holsan
O üstte bir tapa olması lazım orya ikilik emiş hortumu alacaksın ucunda süzek olur
Kanatlara giden hortumların vanalarını kapat onlara su gitmesin orada basınç ayarı var onu tam tersine al cemal abininki vidalı seninki mandallı dır 1 den 4 e kadar tam hatırlayamadım 1 de ise 4e al 4 ise 1 e al ama 1 numara olması lazım
Anladım ya tankeri yaptıramadım bu sene sistem üretmeye çabalıyorum o hortumdan var holder ile vermişler Bı denemek istiyorum[emoji4] onunki holsan
O üstte bir tapa olması lazım orya ikilik emiş hortumu alacaksın ucunda süzek olur
Kanatlara giden hortumların vanalarını kapat onlara su gitmesin orada basınç ayarı var onu tam tersine al cemal abininki vidalı seninki mandallı dır 1 den 4 e kadar tam hatırlayamadım 1 de ise 4e al 4 ise 1 e al ama 1 numara olması lazım
Basit bilen biri sana tam anlatsın yanlış yerleri karıştırırsın biyeri patlatır ters emiş yaptırıyor sun aslında depo yerine vakumu oradan yapıyor gardoAnladım ya tankeri yaptıramadım bu sene sistem üretmeye çabalıyorum o hortumdan var holder ile vermişler Bı denemek istiyorum