22 şehit,belki zaman ilerledikçe belkide sayı artacak,
ne yazacağımı bilemiyorum,
Allah rahmet etsin,
ailelerine sabır versin,
ne yazacağımı bilemiyorum,
Allah rahmet etsin,
ailelerine sabır versin,
Gec bile kalındı kardeşim . Bu saatten sonra o soysuzların beslenmesi cok tehlikeli işlere sebep olur . Belkide günü kurtarma politikasıda olabilir bı işte .Avrupa sınır kapılarının açıldığı ve Suriyelileri göndermek için olduğu söyleniyor tv de
Avrupa sınır kapılarının açıldığı ve Suriyelileri göndermek için olduğu söyleniyor tv de
bizim 22 canımızın suçu neydi,Gec bile kalındı kardeşim . Bu saatten sonra o soysuzların beslenmesi cok tehlikeli işlere sebep olur . Belkide günü kurtarma politikasıda olabilir bı işte .
Yusuf gardaş yeminle yazıyom hemde hiç ugruna bu olan bitenler . Sana bunları şehit ve gazi yakını biri olarak yazıyorum . Gurban olam cıldırcam vallahi cıldırcam . Yazcak cok şey varda yazsam ne olcak aklı başında insanın az düşünmesi biz suriyede kimi desdekliyoz libyada kimi . Birinde ülkesindeki secilmişi yıkmaya calışanları , birindede secilmişi bu işten bişey anlayan varsa Allah rızası icin bi acıklama yapsın .Türk bu kadar sahipsiz olursa daha cok ocaga ateş düşerbizim 22 canımızın suçu neydi,
politikayamı kurban gittiler,
lanet olsunnn![]()
Biz bittik abim yıkıldık bu çocukların hakkını nasıl ödicezRabbim yardımcımiz olsun inşallah
Mübarek geceler hürmetine
Allah yardımcımız olsun inşallahBiz bittik abim yıkıldık bu çocukların hakkını nasıl ödicez