En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Allah gani gani rahmet eylesin , haklarımız varsa kendilerine helal olsun.
Savaş kötü bir şey , keşke hiç olmasa , keşke hiç yaşanmasa , lakin bu Ortadoğu denen bok çukuru bizim dibimizde , sen ona bulaşmasan bile o sana geliyor bulaşıyor , yıllardır hatta bin yıllardır böyle , bu coğrafyadan kan , gözyaşı ve acılar hiç eksik olmamış , maalesef bizim yaşadığımız zamanada bu denk geliyor , Ben gözümü açtım az çok okuma yazma öğrendim İran - Irak savaşı vardı , bu savaşın bizede birçok olumsuz etkisi oldu , sonra Saddam ın abuk subuk işleri sonucu 1. körfez savaşı başladı , 90 lı yıllar Körfez savaşı sonrası istikrarsızlaşan Irak ve ortdaoğu coğrafyasında iyice palaznanan PKK en çok zararı bizim insanımıza verdi , güya Körfez savaşına girmedik , güya uzaktan seyrettik , Amerika iyice dibimizde peydah oldu , alenen ve göstere göstere PKK ve diğer örgütlere yıllarca alenen yardım etti , sonra derkan IRak'ın fiili işgali , 2. körfez savaşı vs derken IRak iyice karıştı , ama ençok zarar gören ülkelerden biri yine biz olduk , yakın tarihte Arap baharı hikayesinde tüm coğrafya karıştı , bunları hepimiz görüyoruz , biliyoruz zaten.
Bundan 20-30 sene önce bambaşka siyasi görüşler ve iktidarlar vardı , lakin yine bizim insanlarımız zarar gördü , yine bizim askerlerimiz şehit oldu.
Bilmiyorum ömrümüz ne kadar , bizim zamanımızda hep daha kötüye gitti dünya , çocuklarımız inşallah daha kötülerini görmezler ortadoğuda , lakin gidişat maalesef daha da kötüye gider Ortadoğu , maalesef Coğrafya bir kaderdir , belli bir noktadan sonra kaçamazsın , seni içine çeker .
Herkesin başısağolsun sayın abim, artık coğrafya diyelim kader diyelim yanlış politikalar diyelim olan vatan evlatlarına oluyor ateş düştüğü yeri yakıyor o şehit ailesinin acısını kimse hissedemez yaşamadan kimse bilemez sözlerinizde haklısınız doğru söze nedenir çok şehit veriyoruz , fazlaişin içine girmek istemiyorum İnşallah tez zamanda bir çöxüm yolu bulunur.

bugünde,yarında mübarek gün,
Allahın bereketi,mağfireti üzerinize olsun.
Hayırlı cumalar beyler.
Screenshot_20200227-211224_Instagram.jpg

Onu gördümde gerçekte üç dört katı diyorlar. Whatsapp gruplarında görüntüler dolaşıyor, türk medyası malum zaten gerçek haber verdikleri yok. Twitter da yabancı basın organlarına filan direk ulaşabiliyorduk en azından
Çoğu bilginin gizli tutulduğunu düşünüyorum Rusya vurdu diye söylenti vardı rejim güçlerinin vurduğu açıklandı
Rejimin bunu yapmaya cesaret edeceğini sanmam Rusya da vurdu demek kamuoyunda tepkiye yol açacak diye bence söylenmiyor

Onu gördümde gerçekte üç dört katı diyorlar. Whatsapp gruplarında görüntüler dolaşıyor, türk medyası malum zaten gerçek haber verdikleri yok. Twitter da yabancı basın organlarına filan direk ulaşabiliyorduk en azından
Her söxüne katılırım , rusya orda olduğu sürece biz boşa kürek çekiyoruz, ukraynaya verilen destekten sonra işler değişti , ya rusyayla savaşıcaz yada ordan çıkacaz yada bu şekilde misliyle karşılık verecez yıldım artık buna bir çözüm bulsunlar hergün şehit martın 5 i de gelse depişen bişey olmayacak putinin başka planları varmış. Bizle görüşmeyecek bile.sokakta dilenen sahilde nargile tüttürenler için değer mi bir askerin canına.Şimdi asker aileleri ne yapsın.Ateş düştü memlekete.

Her söxüne katılırım , rusya orda olduğu sürece biz boşa kürek çekiyoruz, ukraynaya verilen destekten sonra işler değişti , ya rusyayla savaşıcaz yada ordan çıkacaz yada bu şekilde misliyle karşılık verecez yıldım artık buna bir çözüm bulsunlar hergün şehit martın 5 i de gelse depişen bişey olmayacak putinin başka planları varmış. Bizle görüşmeyecek bile.sokakta dilenen sahilde nargile tüttürenler için değer mi bir askerin canına.Şimdi asker aileleri ne yapsın.Ateş düştü memlekete.

Öldürülen büyükelçi, düşürülen Rusya uçağı... Ruslar kincidir acısını yıllar sonrada olsa alır derlerdi. Allah sabır versin şehit yakınlarına

Yok agam bu acıya can dayanmaz dün ölen şehitin eşi hamile çocuk babasını bile göremedi, babasız yaşanırmı.Sayı 22 ye çıktı lanet olsun Allah belanuzı versin