En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

IMG_1824.JPG

Kök boğaz atıyoz. Hani kar yağsa keşke.

1992 yılında 25 Şubat'ı 26 şubata bağlayan gecede Ermeni çeteleri 366.motorize Alayının
Hocalıda gerçekleştirdiği katliamda şehit edilen soydaşlarımızı rahmet ve Fatiha lar la anıyorum Ekli dosyayı görüntüle 45345
Allah rahmet eylesin hepsine, rum çetelerin çocuğunun önünde babasının baltayla boynunu vurduğunu birebir yaşayandan duydum ağlayarak anlatmıştı , Allah rahmet eylesin o nenecağızada.

selamlar beyler,

şu trakkulüpte,zirai konularda yazdığım zaman,sanki evde arkadaşımla konuşuyormuşum gibi hissediyorum,

fakat; siyasi bir konuya yazdığım zaman ise,milyonların önünde hitap edermiş buluyorum kendimi,

vay be Ne trakkulüp'müş Arkadaş. :)

E birde şu var tabi,
face de,ins'te v.s v.s'de böyle herkesi karşına alamazsın, oralarda terbiye yok,
hemen haddini küfürle,hakaretle,şiddet ile bildirirler,(yani oralarda sallamaya döt lazım).

burada iki kişiye hitap edip,
kendimi milyonların anladığı,ve her söylediğimi destekleyenlerin olduğu,sahnede hissetmeye devam

sağol ve iyiki varsın trakkulüp.net

selamlar beyler,

şu trakkulüpte,zirai konularda yazdığım zaman,sanki evde arkadaşımla konuşuyormuşum gibi hissediyorum,

fakat; siyasi bir konuya yazdığım zaman ise,milyonların önünde hitap edermiş buluyorum kendimi,

vay be Ne trakkulüp'müş Arkadaş. :)

E birde şu var tabi,
face de,ins'te v.s v.s'de böyle herkesi karşına alamazsın, oralarda terbiye yok,
hemen haddini küfürle,hakaretle,şiddet ile bildirirler,(yani oralarda sallamaya döt lazım).

burada iki kişiye hitap edip,
kendimi milyonların anladığı,ve her söylediğimi destekleyenlerin olduğu,sahnede hissetmeye devam

sağol ve iyiki varsın trakkulüp.net
Aleyküm selam Yusuf abi kolay değil 10 senen geçmiş,[emoji4]

Karakter lazım her şeyden önce. İşine gelen konularda amirlik yapıp işine gelmeyen konularda kafanı kuma gömmemek lazım. Birisi X partisine salladığı zaman siyaset yapmayın, W partisine salladığı hakaretlet kansızlıklar soysuzluklar söylendiği zaman “ehehe haklı canım”...

Unutmayın sadece sıvı maddeler girdiği kabın şeklini alır. İnanoğlu sıvı değildir, en azından %100 değil!

Özkan kardeşim memlekette okadar boş beleş insan var hemde en tehlikelisi eyyamcı olanlar ortama göre şekil alıp keyif bağışlayanlar ardında milyon var sanıp mutlu olanlar, yapacak bi şey yok tarih kendini kandıranları değil her xaman doğruları yazar herkes ileri görüşlü olamıyor ne yaxıkki.

Karakter lazım her şeyden önce. İşine gelen konularda amirlik yapıp işine gelmeyen konularda kafanı kuma gömmemek lazım. Birisi X partisine salladığı zaman siyaset yapmayın, W partisine salladığı hakaretlet kansızlıklar soysuzluklar söylendiği zaman “ehehe haklı canım”...

Unutmayın sadece sıvı maddeler girdiği kabın şeklini alır. İnanoğlu sıvı değildir, en azından %100 değil!
Çoğunluğun beğenisi önemli olan değilmi
Herkesin beğenisini kazanmak mümkünmü

sanırım bana diyorsun,
1.si ben yönetici değilim,
benden müdahale beklemeyin,

siz whatsapp grubunuzdan, örgütlenerek burada meydana çıkıyorsunuz,

birisi karşı görüş iletirse,davar diyor.millete en büyük hakareti ediyorsunuz.

yine karşıt bir sert eleştiri olursa,yönetim istifa diyorsunuz.

sonra kafanı kuma gömme.
niye size bir borcum mu var.kendi ayaklarınızla yürüyün.

sonuç ne,

biz konuşalım herkes sussun diyorsunuz.

haaa size konuşanada"hee haklı canım"
veya buna benzer bir iletimi bulamazsın.

sizin karşınızdakine,olamayacak kadar,
bizim size saygımız var merak etmeyin,

ayrıca,
şu mevcut durumda;

iki dünya bir araya gelse ne ben nede,sizin iyi kötü ikna ve uyandırma,nitelikli bu akıl dışı hareketleriniz ve iletişim şekliniz ile kimse chp'ci olmaz.

kendiliğinden olacak adam varsada,
sizi tanıyınca vazgeçer,

getirin bana M.kemal ATATÜRK'ün kurduğu chp'yi, başka bir parti aklımdan geçerse namerdim.

sırf sevmediği bu iktidarı yıkmak,için,
olmadık yollar deneyen,çizgisinden çıkmış,
ideallerle,kendisinden hariç herkesi,böcek gibi gören bir yapıya girmiştir.

yine belirteyim fanatik bir parti rengim yoktur. ve asla olmayacak.

ben eskiden birgün bir iletide,
şunları yazmıştım burada.

ben her partiliyim,
chp'nin özgürlükçü ve sosyal hayattaki ilkelerini v.s.
ak partinin,hastanesini,yollarını,okullarını,
v.s.
mhp'nin vatan sevdasını,her an hazır kurtlarını, milli duruşunu, bayrağını ve bizi vatan için ölmeye adapte eden çizgisini seviyorum. demiştim v bu hiç değişmeyecek.
bilakis, çiftçi'yi her gelenin ezeceğinide,iyi biliyorum. bunu aklınızda tutun.
bizleri;vatan topraklarında,refah içinde,özgür,yasaksız,geliri yüksek,kaliteli bir yaşam dahilinde,
kimin yaşayacağına inanırsam,
saygı ile götürür oyumu ona verir,
siyasi kimliğinede bakmam.

Saygınız olduğu için mi gelip burada “bunlarda Facebook ta yazacak göt yok” diyorsunuz saygınız bu mu? Ben kimsenin CHP’li akpli mhpli vs olması için uğraşmam, gördüğüm doğru neyse onu yazarım. Ben kimseye koyun filan demedim şimdiye kadar. Sizin siyasi tutumunuz zerre umrumda değil, akpnin yolu suyu chpnin bilmem neyi beni alakadar etmiyor. Benim derdim forumda durduk yere bir insana hakaret ediliyor; yok kansız yok cünüp yok şöyle böyle denmesinde. Ve sizin bunlara ses etmeyip sonra bizim yazdıklarımızın ardından buraya gelip bunlarda facebookta yazacak göt yok ehehe demeniz. Ayıp!

Ben Facebook tada yazıyorum, gerçek hayattada bağıra bağıra söylüyorum bildiğim doğruları. Yozgatta akp mhp koalisyonunun alamadığı tek belediye kasabamız, buradan anlayın TrakKulüp dısındaki yaptıklarımızıda.

Whatsapp gruplarında örgütlenmeye gelince forumdan tek bir kişiye bile whatsapp su bu yerlerde iletişim kurmadım. Kendi adıma söylüyorum: dikkat KENDİ ADIMA: Whatsapp veya farklı bir yerde örgütlenip burada yazan şerefsizdir bana bu iddayı atıp ispatlamayanda öyledir.

Özkan ağa biara tlf nomu vereyimde örgütlenek yav bizde ibnelik yok aklımız çalışmaz özelden mesaj yazıp başkasına soru sorduranlar daha iyi bilir.yoksa sen vatsap örgütünemi üyesin .ne güldüm .benide alın örgüte Allah aşkına.