Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Kamera yok ekipmanları habersiz götürüp kırıp kırıp getiriyorlar dese mesele değil kırılır dökülür bozulur insanlık hali ama böyle olunca lazım olduğunda habersiz şekilde ortada kalıyorum iki römorkada böyle yaptım hortumlarıda içeriye koyuyorum o sene biri römorku alıp saseyi büküp geri bırakmış komple sıfırdan şase yapıldı yapacak bir şey yok artık 🤷🤷🤷
Çok mantıklı valla birinin hortumu patlarsa diğerinden alınıp takılır masraf da olmaz

Şimdi geldim garaja sıkıntı bu cıvata işte
Yerinde boşluk var demişsin 8 milim cıvata 13 anahtar ile 6 milim 10 anahtar ile tutulur. Sen buna geniş pul al iki taraftan tak birde fiberli somun kullan kolay kolay gevsemez muhtemelen düz somun takıyorsun oda gevşeyip alttan düşüyor boşluk olduğu içinde civatayi fırlatıyor yoksa o civatayi kolay kolay kesmez

Yerinde boşluk var demişsin 8 milim cıvata 13 anahtar ile 6 milim 10 anahtar ile tutulur. Sen buna geniş pul al iki taraftan tak birde fiberli somun kullan kolay kolay gevsemez muhtemelen düz somun takıyorsun oda gevşeyip alttan düşüyor boşluk olduğu içinde civatayi fırlatıyor yoksa o civatayi kolay kolay kesmez
Cıvata karşıya geçmiyor ki sadece bir gedik var oraya giriyor. Mil ile pervanesi dönmesi için. Deliği karşıdan çıkacak şekilde deldirsem bu seferde mil kırılır diye korkuyorum.